fbpx


•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Med tanke på at vi har en splitter ny uke foran oss, tenkte jeg det ville være perfekt å booste motivasjonen og inspirasjonen til å spise sunt men likevel godt, ved å dele noen av mine favoritt-oppskrifter gjennom tidene med dere! Jeg elsker alle oppskriftene, og hver og en av dem er verdt å teste ut. Jeg startet min mandags morgen ved å lage en ny flaske med ingefær shots til uken! (Jeg prøvde meg forresten på bulletproof coffee også i morges, som var en av målenene jeg delte med dere. Det smakte slett ikke så verst!) Ingefær shots har virkelig blitt en slager her hjemme i det siste, og jeg lager en ny porsjon hver uke. Ellers blir det avokado pasta til middag i dag – jeg våger å påstå at det er min beste middagsoppskrift noensinne! M elsker den også (han blander inn kylling i tillegg). Superdigg! Håper mandagen deres har vært fresh. Nå skal vi komme oss på en liten kveldsøkt før det blir (en smule) sen middag. Digg! Happy new week ♥

/ Given that we have a brand new week ahead of us, I thought it would be perfect to boost your motivation and inspiration to eat healthy but still good, by sharing some of my favorite recipes throughout the times! I love all the recipes, and each one of them is worth testing out. I started my Monday morning by making a new bottle of ginger shots for the week! (I btw tried out bulletproof coffee this morning too, which was one of the goals I shared with you. It did not taste bad!) Ginger shots have really become a butcher at home lately and I make a new portion each week. Otherwise, there will be avocado pasta for dinner today – I dare to say it’s my best dinner recipe ever! M loves it too (he add chicken as well). So yummy! Hope your Monday has been great. Xx

13 Responses to 11 Recipes for the new week

  1. Jeg lagde grytebrødet nå i helgen ..og altså, NAM! Hvorfor har jeg ikke gjort det før? Både samboeren og svigers skrøt det opp i skyene! Tusen takk for gode tips 😉 Måtte steke det til lunsj da, våkner sulten hver dag så hadde ikke overlevd steketiden, haha!

  2. Dette passet perfekt idag, da jeg har prøvd å komme på middager å lage i løpet av uken! 🙂

  3. Så mye godt? Du inspirerer alltid, og elsket at det nesten ikke var kjøtt i disse oppskriftene!

  4. Hei fine Eirin 🙂 fikk veldig lyst til å bake grytebødet!!! Tror du det går dra å droppe hvetemelet og heller ta mer av spelt? eller bruke kun fullkornshvetemel og havremel? Eller er hvetemelet avgjørende? hehe… 😉 stor klem til deg! Jeg digger deg! <3

  5. Holder shotten seg en uke i kjøleskap? Jeg juicer mye selv og har lest de fleste steder at de ikke anbefaler mer enn tre dager med tanke på næringsstoffene

Follow @ Instagram