❥ For all avocado lovers out there

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker avocado, og jeg spiser det nesten hver dag på en eller annen måte. For noen uker siden skypet jeg med venninnen min som bor i New York, og vi kom inn på hvor lett det er å ende opp med å gå ut og spise istedenfor å kokkelere måltider hjemme i leiligheten når man bor i verdensmetropolen. Det husker jeg selv var en økonomifelle da jeg studerte der! Hun sa derimot at det var én ting hun ofte lagde, og det var avocadopasta. Jeg ble nysgjerrig, og måtte teste det ut selv. Jeg har herved en ny favorittmiddag! Den er enkel og rask å lage i en hektisk hverdag. Ikke minst smakfull!

// There’s no secret that I love avocado, and I eat it almost every day. A few weeks ago I spoke with one of my friends who live in New York, and we talked about how easy it is to go out for dinner instead of cooking at home when you live in the city of dreams. She told me that she loved to cook avocado pasta though, and I got hooked right away! I’ve made it myself plenty times after I got the recipe, and It’s so good. Perfect for those hectic days!

· What you’ll need ·

1 ss pesto / 1 tbsp pesto
1 ss olivenolje / 1 tbsp olive oil
1 stor avokado / 1 big avocado
Pasta av ønsket slag / Pasta of choice
En neve fersk basilikum / Fresh basil leaves
Salt og pepper / Salt and pepper
To hvitløksfedd / 2 cloves garlic
Sitronsaft / lemon juice

• • •

Slik gjør du: Kok pasta. Jeg elsker tagliatelle og spiser det en sjelden gang, men foretrekker fiber eller fullkornpasta i hverdagen. Bland alle ingrediensene (utenom pasta, såklart) i en foodprocessor til du får en kremete og ganske tykk saus. Smak deg gjerne frem med salt, pepper og sitronsaft! Når pastaen er ferdig kokt, vender du inn sausen. Pynt med fersk basilikum og server! Ha gjerne baguetter eller hvitløksbrød til, om du har lyst på det. Bon appétit!

// This is how you make it: boil pasta of your choice. I love tagliatelle, but I prefer fiber or full grain pasta in the weekdays. Mix all the ingredients from the list in a food processor until you get this creamy avocado sause. Taste with salt, pepper and lemon until your satisfied! When the pasta is done, mix in the sauce and serve right away. Add some fresh basil leaves as the last perfect touch, and serve it with bread if you like. Bon appétit my friends! Xx

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Creamy avocado pasta

Comments are closed.