I går var den siste reisen min for en god stund fremover, og jeg kan vel si at det var den perfekte avslutningen på en hektisk periode. Jeg dro på dagstur til Riga sammen med Sony, og min beste Cath var også med! Det kunne jo ikke bli bedre. Det ble latterkrampe på latterkrampe, og vi koste oss så mye at jeg har ikke ord. Det ble selvfølgelig ikke en tur uten uhell, og det hadde jeg heller ikke regnet med (…) Cath og jeg kan få til det mest utrolige når vi er sammen! Det startet med at jeg ble vekket brått av at telefonen ringte, og det var Cath som lurte på hvordan jeg lå an i løypen. Jeg hadde tatt feil med tidspunktet, og flyet gikk allerede 07:25 og ikke 08:25 som jeg hadde innstilt meg på. Da var det bare til å hive seg rundt og komme seg til flyplassen!

❥ When your best friend is also your co-worker ..

• • •

Da jeg ankom flyplassen i siste sekund, fant Cath ut at hun hadde glemt passet sitt. Da ble det liv og leven på flyplassen for å si det mildt, men heldigvis løste det seg også. Kjæresten kom i full fart med passet opp til gaten, og vi kunne endelig reise! Etter to flyturer var vi endelig på plass i Riga, og der ble vi møtt av de andre influencerne som var invitert på turen. Etter en nydelig lunsj var det tid for å dra på båttur, det hadde vi gledet oss til! Cath og jeg gikk på toalettet to minutter, men da vi kom ut igjen hadde alle til vår fortvilelse reist. Vi ble altså ‘forlatt i Latvia’! Haha, den setningen hadde vi mye moro med… Ettersom at vi ikke fant resten av gruppen, satt vi oss like greit ned på en restaurant og ble værende til hjemreise. Det er så typisk oss, haha! Ingen merket at vi var borte, før vi fikk en telefon i taxien på vei til flyplassen. Heldigvis tok alle parter det med en god latter! Jeg glemmer aldri denne turen.

Coat: Sand
Sunglasses: Komono
Sweater: Happy Wifey Oslo
Bag: Céline

.. Nå har jeg ryddet timeplanen min fremover for å fokusere 100% på blogg og meg selv igjen. Det tar på med mye reiser, og jeg har savnet å ha blogg-rutinene mine. 11 flygninger på 5 dager sier seg selv – det tar på! Nå gleder jeg meg til å komme tilbake igjen for fullt, med daglige poster og masse inspirasjon! Det er jeg nemlig full av etter den siste tiden.. Og ikke minst treningen og søvnrutiner – det har jeg også savnet. Også dere, da 

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “6 hours in Riga, Latvia

 • Susannecasandra
  Her var det mange fine bilder 🙂
  Jeg ler så jeg griner når jeg leste teksten. Skjenner meg sån igjen haha 🙂
  Men det er bra at dere hadde en fin tur.
  Men har et spørsmål , skulle du enklig ikke komme til Kristiansand å signere boken din ?
  Ha en fin onsdag 🙂

 • caroline
  Hva ligger i begrepet influencer? 🙂

  • Direkte oversatt «MARKETING a person or group that has the ability to influence the behaviour or opinions of others: The influencer is the individual whose effect on the purchase decision is in some way significant or authoritative.» Det vil altså si bloggere, youtubere, instagrammere.. 🙂 Folk som driver med dette som yrke!

 • Haha, jeg må bare le av den episoden deres hvor dere klarte å miste resten av gruppen.. Godt dere var to, og at dagen ble fin likevel <3 Antrekket ditt er helt nydelig som alltid, elsker den rosa kåpen!! Nyt dagene hjemme, blir godt å ha deg tilbake for fult 🙂 Klem!

 • Carian
  I adore your coat! It kind of looks like a cotton candy, the color is just to eat for haha! – xx Carian

 • Marie
  Nydelig jakke! Er det lenge siden du kjøpte den? Fant den ikke på Sand sine nettsider

 • Endeliig <3

 • Kristina
  Hvor er den hvite skjorta på snapchat fra? Sååå fin!

 • Hahah! Det var så utrolig komisk å følge med på snap – dere to altså, hah <3 <3

 • Krissi
  Bare et dumt spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre.
  Jeg var på salget ditt på lørdag og kjøpte ett klesplagg som var ditt. Så syntes jeg det luktet så godt! Hahha.
  Lurer på hvilket Tøymykner etc. du/dere brukte når dere vasket klærne?
  Klem<3

  • Hei! Haha, det var faktisk gøy å høre 😀 Når jeg begynte å lese kommentaren var jeg redd du skulle fullføre med at det luktet vondt, ha ha ha… Jeg bruker tøymykner med lukt av kokos! Den kjøper jeg på Rema blant annet. Brun flaske 😀 Helt nydelig!

 • Anonym
  Elsker å følge med på bloggen din, savner deg og cath sine videoer!
  Også lurte jeg på hva du gjør, når du skal ta antrekksbilder, uren hjelp fra andre? Noen tips?

 • Elisabeth L
  Tenkte bare å si i fra, vet ikke om det er akkurat i dag, men jeg får hverken lastet opp bildene når jeg bruker vanlig nettleser på mac´n eller på iphone. Ser kun teksten, mens bildene er bare grått og en sirkel som går rundt, det kommer opp til slutt, men tar i allefall 3-4 minutter før de dukker opp. Aldri opplevd akkurat det med gråe bilder før, men generelt så leser jeg mest bloggen din med iphonen, og da tar det oftest utrolig lang tid før bildene kommer opp også, selvom wifi og 4G er ganske bra:/ Syns bare det er litt synd, for noen ganger er man ferdig med å lese bloggposten, så er ikke bildene lastet opp da blir man ofte litt utålmodig om du skjønner 🙂 ikke noe vondt ment, men tentke å si i fra sånn at du kan ta det videre om det er en feil eller lignende <3

  • Jeg forstår at det er frustrerende, og nå har teknisk lagt inn en ny funksjon som skal hjelpe. Har du fremdeles dette problemet? Hater at dere har problemer med innlastning, jeg synes selv det er kjedelig 🙁

 • haha dere to altså <3

 • Christine
  Du har så mange fine jakker! Kunne du laget et innlegg med ulike jakker som er dine favoritter og hvor de er kjøpt? 🙂

Comments are closed.