fbpx

· W E L C O M E  M A R C H ·
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Den offisielle vårmåneden er endelig her, og til tross for at det er iskaldt i luften merkes det likevel at dagene føles lengre og lysere. Det er herlig! Nå har jeg gjort denne spalten i 3 år, og enda gleder jeg meg like mye til å skrive en ny liste så fort vi entrer en ny måned. Det er noe med det å sette seg små mål, som ikke er uoppnåelige! Da føles månedene mer rike også, når man har fått fullført ting man har lyst til. Del gjerne dine mål for mars i kommentarfeltet ★

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
• • • • • • • • • • • • • •

1. Dra til London med jentene å prøve ut noe nytt! Blir veldig glad hvis dere har lyst til å tipse om hva vi bør se, gjøre, spise osv. Jeg er ikke noe spesielt godt kjent i London, foruten om det som er mest ‘basic’! Gleder meg såå mye. Vi drar onsdag morgen allerede og blir til lørdag!

2. Jeg har lyst til å være flink til og fortsette med daglig meditering. Jeg føler meg så mye roligere, balansert og avslappet!

3. Stå på slalom. Nå er det ikke lenge til påske, og hittil har jeg kun stått på langrenn i år – kan faktisk ikke huske sist jeg sto på slalom og det savner jeg stort! Det er noe magisk med adrenalinen og den friske luften til fjells… Kan ikke beskrives!

4. Være en ekstra god venninne, kjæreste, barnebarn, datter, sjef og kollega! Lett å si, men verdt og tenke over i den ellers så travle hverdagen.

5. Være flink til å spare og kutte unødvendige spontankjøp og utgifter. Det føles så utrolig bra! Ett nytt kjøp føles godt i toppen to dager. Å spare penger derimot føles godt hele tiden, og det skal jeg være ekstra obs på denne måneden! Jeg har tatt en gjennomgang av alle abonnementene mine på alt fra tv-apper til iPhone-apper, og halvert forbruket på dette allerede. Det er de mange små kostnadene som blir store i lengden! Ja til mer fokus på sparing.

6. Bli flinkere til å planlegge blogginnlegg. Jeg skriver alltid innlegg på rappen, men har lyst til å bli flinkere til og planlegge slik at oppdateringene blir hyppigere og bedre! Denne måneden skal jeg prøve å ligge en dag foran med alle innlegg, slik at ingen blir hoppet over. Skal gjøre så godt jeg kan!

7. Rense alle de vakre krystallene mine for ekstra gode vibber i hjemmet. Det gjør man med salt eller rennende vann!

8. Lage en ny vlog! Hva vil dere at jeg skal vlogge? Kom gjerne med ønsker – da blir jeg glad!

9. Jeg har lyst til å prøve og lage bulletproof coffee! (Fikk det med meg på Revenge Body, og ble som vanlig påvirket til å leve sunnere og bedre…)
Oppskrift: 1 kopp kaffe, 1 ss usaltet økologisk smør, 1 ss MCT olje. Kjør alt i en blender! Det skal visst være veldig bra for cravings, skjerpet konsentrasjon, å booste forbrenningen. M sa det smakte pyton, men verdt et forsøk! Nå er ikke han vant til grønn spirulina om morgenen heller… ; )

10. Gå på flere visninger! Denne måneden skal jeg (vi) være på hugget på boligfronten. Spennende og nervepirrende tider!

63 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i mars

 1. elsker denne typen innlegg! synes det er så gøy å se på vlog, du kan godt bare vlogge en av dagene dine, hvor du tar oss med på morgenrutiner, måltider, gjerne på trening og ja bare slike hverdagslige ting, jeg elsker det for da kan jeg liksom relatere det så til mitt eget hverdagslige studentliv 🙂 lest bloggen din i mange år, men er ikke så ofte jeg kommer på å kommentere! digger deg Eirin <3

 2. Du må sjekke ut et sted som heter duck & waffles i London. Det er en bar og restaurant som ligger i øverste etasje i en av de høyeste skyskraperne i London! Bare heisturen opp (40 etasjer!) er verdt besøket. Du har utsikt over hele byen og bare et utrolig kult sted med kult interiør og gode drinker.

 3. Gerne vlog eller flere indlæg med madlavning og opskrifter! Det er du så god til 🙂

 4. Hadde vært utrolig gøy om du kunne lage en “a day in my life” vlog eller video <3

 5. Jeg synes du alltid har så mange fine smykker! Kan du ikke lage en vlogg om dine favoritter og hvordan du styler de? 🙂

 6. Om du drikker te anbefaler jeg deg å reise til Fortnum & Mason!

  Det var også gøy å gå over og ta bilde av Abbey Road, som er overgangsfeltet som The Beatles hadde på et CD cover om jeg ikke husker helt feil? Har ingen interesse for The Beatles, men det var litt kult å ha gjort det. Det ligger litt unna sentrum, men undergrunnen var super!

  Å ha med seg lunsjen og sette seg på en benk i Hyde Park var veldig koselig og avslappende. Er koselige ekorn her også <3

  Klem

 7. Anbefaler på det sterkeste å dra på afternoon tea på Mews of Mayfair. Et fantastisk koselig sted 🙂

 8. Jeg har vært en del i London og er relativt godt kjent med ting som ikke er “basic”/typisk turistgreier! Hvis dere vil ha insane bra kaffe er Monmouth Coffee stedet å dra, de har bl.a en butikk i SOHO, beste kaffen jeg har smakt! Vært dog obs lang kø, det er veldig populært blant lokalfolk. Kan også anbefale Nandos på det varmeste, de lager den beste kyllingen! Vil også tipse om matavdelingen i nederste etasje(tror jeg) på Harrods! De har alltid så sinnsykt mye digg!

 9. Du burde høre podkasten “sterkere” der de snakker om bulletproof coffee. Kanskje ikke så sunt som man tror.. :/

 10. Anbefaler dere til å dra på en resturant som heter Bob Bob Richard og ligger i Soho. God mat og utroooolig fin, veldig “blogger vennlig”!

 11. Dere MÅ gå på musikal, om det fortsatt er ledige billetter. Anbefaler Lion King på det aller sterkeste!?

 12. Anbefaler virkelig å reservere bord på Sketch! Min absolut favoritt restaurant. Råkult interiør, veldig god mat og upåklagelig service :* Ellers ville jeg ha tatt turen til The Ivy Chelsea Garden. Afternoon tea på Ritz er også et must. God tur!!

 13. Hei Eirin! <3
  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men en gang må være den første!
  Først og fremst har jeg fulgt bloggen din i mange år, og du virker som en helt fantastisk person! Innenfra og ut!
  Jeg synes det er så fascinerende at du har åpnet opp for både yoga,meditasjon og krystaller. Det er så viktig å jobbe med selvutvikling, finne sin egen plattform og balanse i livet! Det er når vi først tør å stå i oss selv, tro på oss selv og elske oss selv vi skjønner hva livet virkelig handler om, og kan tilby oss.
  Når vi mister balansen, så mister vi kraften vår og det er så vitkig å være tilstede her og nå. I kroppen vår og ikke bare tilstede mentalt og i hode.
  Jeg mediterer hver dag og gjør yoga, og det gjør at jeg klarer å beskytte meg og holde jordingen igjennom en hel dag!
  Vi kan ikke kontrollere tankene våre, men vi kan stoppe å la dem kontrollere oss! <3
  En ting til ang. Rensing av krystaller så pleier jeg å bruke Salvie. Det er en type røkelse som fjerner energier vekk fra både krystaller/stener. Jeg pleier også å føre den rundt kroppen min for å rense ut det som ikke tilhører meg! Det funker kjempe bra, og jeg merker stor forskjell hvis jeg har unngått det en dag.

  Varme klemmer fra meg <3

  • Hei Thea! Nå ble jeg glad. Så hyggelig at du la igjen en kommentar til meg 😀 Betyr mer enn du aner! Jeg elsker å være åpen for nye ting, og ekstra hyggelig er det når jeg føler at det gjør meg til et bedre menneske på alle måter. Salvie tipset skal jeg absolutt ta til meg å prøve ut! Tusen takk for at du deler <3 God klem tilbake deg!!

 14. Londontips: Ricotta hotcakes på Granger & Co! Uten tviiiiiil…! Ofte mye kø i helgene så vær forberedt på litt ventetid, men SÅ verdt det. Shoreditch er et veldig kult strøk med mye uavhengige, små butikker, gatekunst og kule matmarkeder, så det kan jeg virkelig anbefale. Kan også anbefale å spise på et sted som heter Flesh & Buns! Prøv S’mores til dessert, Korean chicken wings som appetizer, og definitivt drinkene. Breddos tacos i Soho er også en innertier om dere er gira på mexicansk. Har egentlig tusen andre steder å anbefale også, men det var de jeg kom på sånn i forbifarten mens jeg sitter på ergometersykkelen. ?

 15. Afternoon tea er absolutt å anbefale, blir nok fine bloggbilder også 😉 The Ritz for eksempel er jo veldig fancy, koster ca 600,- per person eller nærmere 800,- hvis man skal ha champagne afternoon tea, men finnes såklart rimeligere steder også.
  Kan anbefale brunch eller middag på Duck & Waffle, da får man tidenes utsikt fra 40. etasje, sykt digg mat og det til helt normale priser. Bestill ASAP isåfall, de blir fort fullbooket (og er kanskje det allerede for de dagene dere skal). Eventuelt Sushi Samba i samme bygg om dere føler det mer. Drinker på The Alchemist rett vedsiden av er også en idè, de serverer veldig kule drinker med tørris, men kom gjerne litt tidligere enn dere kanskje tenker, blir fort fult! Britene er jo veldig glad i ta noen drinker etter jobb i 5-tiden.

 16. Punkt nummer 4 var et ordentlig fint punkt! Skal absolutt prøve på det samme selv. Gjerne vlog om innkjøp og antrekk for våren eller dine beautyfavs akkurat nå 🙂

 17. Gå på Bao i Soho og spis steam bun! Afternoon tea på The Wallace Collection og se utstillingen der samtidig. For drinker; Mr. Foggs Gin Parlor og Cahoots. Bao tar ikke i mot reservasjoner, men det kan være lurt å booke alle de andre stedene. Også lunsj på Bread Ahead på Kingsly Court.

 18. Kan anbefale Elan Café i Mayfair! Fantastisk saftige cupcakes, og interiøret med bla. rosevegg på innsiden gjør det et perfekt sted for bilder til bloggen også 🙂

 19. Hei! Vil anbefale deg å høre på podcasten “Sterkere”, der snakker de om bulletproof coffee og hvorfor det kanskje er like greit å holde seg til vanlig svart kaffe ?

  • Skulle akkurat til å kommentere det samme! Veninna mi sluttet med bulletproof coffe etter å ha hørt denne podcasten =)

 20. Åh, så heldig som skal til London! Anbefaler i alle fall musikal, enten Lion King eller Thriller, for en fantastisk kjekk aktivitet å gjøre i London. Ellers husker jeg noe om en spørsmålsrunde med en av venninnene dine, Cath kanskje? Har du lagt den ut? Hae ikke sett den, men kan også være at jeg har oversett den? Nyt turen til London, jeg unner deg å ta litt fri, og å kose deg skikkelig?

 21. Hei Eirin 🙂
  Vlog er veldig morsomt. Moteinnkjøp/interiør er jeg veldig glad i.
  Når du er i London anbefaler jeg å ta en tur til Notting Hill, er bare å ta undergrunnen(sentral linjen). Elsker området veldig pent, også gøy å titte i småboder i gaten fra filmen.

 22. Herlig innlegg!!
  Anbefaler turen innom Shoreditch, et utrolig kult område i London – Londons svar på grünerløkka/brooklyn!

 23. Du, siden dere planlegger flytting og du holder på å lese ryddeboka til KonMari igjen, så hadde det vært kjempegøy å se en video om downsizing – om du da ikke allerede har kvittet deg med det overskytende? 😉 Jeg e-l-s-k-e-r denne boka og jeg hat-elsker å rydde og kaste, og siden du er en slik inspirasjon for meg, ville jeg elsket en slik video 😀

  Klem <3

 24. Er det mulig å få en link til bildet slik at jeg kan bruke det som bakgrunn på maccen? Så fint!

 25. Hei Eirin! 🙂

  God tur til London, håper du får noen fantastiske dager, nå er snøen endelig borte her også! Ser over at du skal på Lion King, du bør glede deg, en helt fantastisk musikal!!
  Hvis du har tid og er i området er Peggy Porschen en utrolig utrolig koselig ROSA cupcake café – veldig blogg/instagamvennlig hehe 🙂 Ligger ikke så langt ifra Vicoria stasjon, og når du er i området er det jo mange fine gater rundt i Chelsea, både når det kommer til shopping og arkitektur!

  Kos deg, gleder meg allerede til å se oppdateringer herifra 🙂 Klem <3

 26. Bulletproof coffee er såå digg! Jeg lager det faktisk i smoothiemaskinen min (må tåle varme om du skal gjøre det). Da får den en ekstra kremet konsistens. Jeg er veldig glad i smør da (hahah). Ellers må jeg si at det hadde vært morsomt om du klarte å lage en vlog fra London, evt en dag i ditt liv? Stor klem <3

 27. Hei 🙂 Når tenker du å legge ut bakgrunnen du sa du skulle lage i februar? Venter spent!

 28. Dere må sjekke ut restauranten La bodega negra! Ikke tenk på at det ser ut som en sex-sjappe på utsiden; maten, drinkene og stemningen er såå kul.

 29. Dra på Farm girl I Notting Hill for lunsj eller frokost. Sjekk dem ut på instagram <3
  KOOOS deg!

 30. London by er så fantastisk!!
  Anbefaler å ta en gåtur fra London Eye til Tower Bridge, gjennom området Southwark. Her er det masse kult å se, og perfekt om du vil få med deg London Eye og Tower Bridge.

  Anbefaler Dishoom ved Covent Garden eller Shoreditch, helt nyyydelig Indisk!! Husk å bestille bord!

 31. Jeg er i studie søkingen selv å lurte på om du kunne skrevet litt om det du studerte å evt, noen tips rundt det 🙂

  Jeg har lest boken din, veldig bra tusen takk <3 Var litt rart, men det var et veldig riktig tidspunkt i livet mitt å få inspiration og det fikk jeg.

Follow @ Instagram