P e r s o n a l i z e d  G u c c i ‘ s•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det er ikke ofte jeg ønsker meg nye sko, men dette paret har stått høyt på ønskelisten min lenge. Jeg er glad jeg ventet med å kjøpe dem, slik at jeg fikk bestilt dem personalisert når det først (endelig) ble et alternativ! Et par hvite sneakers slår aldri feil, men mest av alt falt jeg kanskje for den personlige detaljen med de rosa initialene. Disse kan man få i andre farger også, men personlig elsker jeg kombinasjonen av rødt, rosa og grønt om dagen. Synes det er så fresht!

/ It’s not often I want new shoes, but this pair has been high on my wishlist for a long time. I’m glad I didn’t buy them right away, so I got to order them personalized when it finally became an option! A pair of white sneakers never goes wrong, but most of all, I fell for the personal detail with the pink initials. You can get these in other colors as well, but I personally love the combination of red, pink and green these days. I’m so happy with my new shoes!

.. I dag er det full rulle fra morgen til kveld, og dessuten må jeg pakke til London! Jeg kan ikke tro at flyet vårt går 07:00 i morgen tidlig. Her er det med andre ord ingen tid å miste. Det kribler i magen jeg gleder meg sånn! Jeg vet i hvert fall at disse skoene skal få bli med i kofferten. Tusentakk for reisetips ★

/ Today is a busy day from morning to night, and also, I have to pack for London! I can’t believe our plane is leaving 7 am tomorrow morning. In other words, there is no time to lose. Butterflies are going crazy in my stomach – I’m so excited! These shoes will be packed for sure. Have a beautiful day! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “My boots are made for talkin’

Comments are closed.