· H a l f  u p  p o n y t a i l ·

To-tre dager siden siste hårvask? Da er denne frisyren bankers! Jeg elsker ‘half up ponytail’ og denne frisyren er alltid en sikker vinner når jeg har en dårlig hårdag. Spesielt dager hvor jeg har ‘hakk’ i håret etter messy bun dagen før! Dere vet hva jeg mener (…) Jeg setter enkelt og greit håret opp i en liten hestehale på toppen, sprayer inn litt tørrsjampo, og krøller lokkene med rettetangen på 5 minutter. Voila! Sukkersøtt, men fremdeles kult etter min mening.

Two to three days since the last time you washed your hair? Then this hairstyle is bankers! I love the ‘half up ponytail’ and this hairdo is always a winner when I have a bad hair day. Especially on days where my hair has signs of messy bun from the day before! You know what I mean (…) I put my hair straight up into a small ponytail on the top, spray a little dry shampoo and curl the locks with a straightener in just 5 minutes. Voila, you’re all set!

Jeans: Zara
Sweater: Pull & Bear
Necklace: Nialaya
Watch: Gucci

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. I morgen drar vi på jentetur til London, og jeg har enda ikke pakket ferdig! Flyet vårt går tidlig, og alarmen min er allerede stilt på 04:00. Det er tidlig, det! I hvert fall for meg som lett kan sove over hundre alarmer.. Det er med andre ord på tide å pakke ferdig og hoppe til sengs. Heldigvis sover kjæresten hos meg i natt, og han er alltid flink til å få meg opp når jeg skal ut å fly! Igjen vil jeg takke dere for mange fine tips London-tips. Dere er så gode, alltid! Glad i dere ♥

.. Tomorrow it’s time for our girls trip to London and I haven’t finished packing yet! Our flight is early and my alarm is already set at 4:00. Oh my, that’s early! At least for me – I can easily sleep over hundreds of alarms. In other words, it’s time to pack and jump to bed. Fortunately, my boyfriend sleeps over tonight, and he’s always good at getting me up when I have a flight to catch! Again, I would like to thank you for great London tips. Looove you ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Currently obsessing;

 • Kristin
  Fine du <3
  Jeg og en venninne drar også til London straks. Vi drar sent torsdagskveld og blir til søndagskveld. Vi skal besøke en venninne som jobber i London. Gleder meg så sykt på shopping og jentetid! God tur til deg <3

 • Kos deg masse på tur.

 • Hedda
  Anbefaler å spise lunsj på Ethos Foods i nærheten av Carnaby / Regent Street og på Wildfood Cafe i Covent Garden-området. Begge steder har sunn og ekstremt god vegetarmat (søk dem opp)! 🙂

 • May Lene
  Veldig glad i den frisyren selv! God tur til London, skjønne Eirin <3 Kos deg masse! GLEDER meg til oppdateringer derfra – håper det blir mange, og at du tar masse bilder 🙂

 • Mari
  Ååh, så fin du var på disse bildene!! God tur til London<3

 • Her var du som skapt for interiøret (Black & White) Nice outfit, btw ?

 • M-A
  Kan du lage video? <3

 • Karen Mikkelsen
  Hi Eirin
  Where did you buy your jeans ?

 • Madelen
  Nydelige Eirin!❤️ Håret ditt er så fiint!!! Masse god tur til London! Kos dere?

 • Jeanette
  Kos deg masse i London! Det er en fantastisk by!

 • Kamilla
  Hei eirin!
  Kunne gjerne tenkt meg at du hadde skrevet mer om trening og kosthold, spesielt trening da jeg syntes du har gått veldig bort fra det.
  Du nevner at du skal/har vært på trening, men aldri hva du gjør der. Hadde vært helt fantastisk dersom du hadde lagt ut treningsprogrammet ditt for uken (typisk på mandager), lurer også veldig på hvordan du trener rumpen ettersom jeg syntes du har en så fin og flott form på den (uten å virke ekkel altså!), hadde satt utrolig stor pris på om du kunne lagt ut øvelsene du gjør for å trene den!

  Ha en fin dag!❤️

 • Evelina
  Fantastisk fint hår fineste jeg sett deg.

Comments are closed.