fbpx

Annonse / Bestikket i innlegget er eget design

.. Make this tonight and enjoy tomorrow morning ★

Chiapudding har jeg vært fan av i flere år. Det er i mine øyne den perfekte frokosten som både humøret og kroppen elsker! Nå er det på tide med en ny oppskrift.. Jeg blir rett og slett glad når jeg våkner og vet at jeg har et glass stående klart i kjøleskapet! Fun fact: Chia betyr styrke, og med tanke på at frøene er fullspekket med alt kroppen elsker og trenger er det veldig forståelig! I denne oppskriften møter vanilje pasjonsfrukt, og det er en nydelig kombinasjon.

/ I’ve been fan of chia puddings for years. In my eyes this is the perfect breakfast for both mood and body! I do feel like it’s time for a new recipe though.. Waking up knowing there’s a glass waiting for me in the fridge literally makes me super excited! Fun fact: did you know that ‘Chia’ actually means ‘strength’? Well, it’s fully packed with nutritious goodies that your body love, so I can totally understand. In this recipe vanilla meets passion fruit! Yum..

Chia pudding│Vanilla & passion fruit (1 glass)

3 ss chiafrø / 3 tbs chia seeds
2 dl melk (jeg brukte mandel) / 2 dl milk (I used almond)
1 ts vaniljepulver eller 1 vaniljestang / 1 tsp vanilla powder or 1 vanilla bean
1 ss honning eller annen søtning / 1 tbs honey or optional sweetener

Slik gjør du: bland alle ingrediensene i favorittglasset og sett kaldt. Etter 30 minutter anbefaler jeg å røre rundt i glasset slik at puddingen ikke klumper seg eller samler seg i bunnen…! Etter 3-4 timer er den klar, men jeg liker å la den stå over natten. Topp med pasjonsfrukt, kokosflak og nyyyt!

/ This is how you make it: mix together all the ingredients in a glass and place it in the fridge. After 30 minutes I recommend stirring so the chia seeds won’t cling. After 3-4 hours it’s ready to eat, but personally I prefer to keep it in the fridge over night. Add passion fruit and coconut chips next morning!

Ett glass chiapudding tar deg under 1 minutt å smelle sammen før du legger deg, og det minuttet vil du verdsette neste morgen. Alt du trenger å gjøre når du våkner, er å toppe den med frukt, bær, müsli, kokosflak – ja, det du måtte ønske! Anbefaler pasjonsfrukt til denne varianten. En god start på en fin dag ♥

/ Chia pudding is super easy to make and it’s seriously done in under 1 minute. Make it before you go to bed, and I promise you will wake up super happy knowing there’s a treat waiting for you! Of course, you can add any topping you’d like – fruit, berries, müsli, coconut.. Whatever you prefer! Xx

14 Responses to Tomorrow’s breakfast?

  1. Mmm! Jeg pleier ofte å ta med som lunsj på skolen – supert å toppe den med fryste bær så holder den seg kald også. Ha en fin dag, flinke eirin <3

  2. Ååh, har så lyst til å prøve dette! Hvor kjøper du disse tingene? Jeg har lett meg gal rundt om kring, selv om det burde nevnes at jeg bor i nord. Hvor handler du vaniljepulver, pasjonsfrukt(er det sesongfrukt?) og kokosflak? #craver

Follow @ Instagram