Ny uke, men ikke bare det – ny måned! Tenk at vi er i oktober allerede. Cath tagget meg i et bilde i går hvor det sto ‘just 14 more Fridays until Christmas’ med et bilde av Elf, og jeg visste ikke om jeg skulle juble eller gråte. Herremin så tiden flyr! I hvert fall, over til denne friske og superdigge fruktsalaten. Perfekt til mandagskosen når helgen fremdeles henger litt igjen! Denne skal jeg kose meg med til Farmen i kveld, mens stormen og uværet herjer utenfor. Noen andre som følger med? Jeg følger aldri noe særlig med på TV-programmer, men om høsten elsker jeg det. Er så koselig!

/ New week and… New month! I can’t believe October is here already. Cath tagged me in a photo yesterday saying ‘just 14 more Fridays until Christmas’. I didn’t know if I should scream of joy or cry. Damn time flies, what is happening! But anyway, over to this delicious thing.. I love fruit salad, but I don’t make it as often as I did when I was little. Why? Well, it’s easy to forget how yummy and simple it is! I’m definitely gonna cuddle up in the couch with a big portion tonight.

· The perfect Monday snack ·

Min fruktsalat er lastet med.. Pærer, epler, druer, mango, plommer, appelsin og banan!
/ My fruit salad is filled with.. Pear, apple, grapes, mango, plums, oranges and bananas!

Fruktsalat minner meg om barndommen. Da spiste jeg det mye oftere enn nå! Men det er jo så friskt, søtt, godt og enkelt. Ikke minst sunt! Eller, jeg gikk ikke for de sukkerfrie yoghurtene denne gangen, men kom igjen.. Man kan da ikke være helt fanatisk heller! Kombiner alt av frukt og bær du elsker, med favorittyoghurten! Jeg har ikke spist verken kirsebær- eller melonyoghurt på lenge, så da ble det 50/50 med dette og Yoplait sin greske yoghurt med kokos. Nydelig! Setter man frukten kaldt med yoghurten hver for seg, er det ikke noe problem å nyte litt rester i morgen også. Ta med på skole/jobb!

/ Fruit salad reminds me of childhood. It’s so fresh but in the same time sweet and yummy. Not to mention healthy! At least if you choose a healthy yogurt.. Well, today I didn’t but what the heck – you can’t be too fanatic all the time either! I bought cherry and melon yogurt. I like to combine this with greek coconut yoghurt from Yoplait. It’s super good together! And hey, if you make too much (which you should), keep it in the refrigerator and bring it to work / school tomorrow!

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Starting fresh│fruit salad

Comments are closed.