fbpx

Ny uke, men ikke bare det – ny måned! Tenk at vi er i oktober allerede. Cath tagget meg i et bilde i går hvor det sto ‘just 14 more Fridays until Christmas’ med et bilde av Elf, og jeg visste ikke om jeg skulle juble eller gråte. Herremin så tiden flyr! I hvert fall, over til denne friske og superdigge fruktsalaten. Perfekt til mandagskosen når helgen fremdeles henger litt igjen! Denne skal jeg kose meg med til Farmen i kveld, mens stormen og uværet herjer utenfor. Noen andre som følger med? Jeg følger aldri noe særlig med på TV-programmer, men om høsten elsker jeg det. Er så koselig!

/ New week and… New month! I can’t believe October is here already. Cath tagged me in a photo yesterday saying ‘just 14 more Fridays until Christmas’. I didn’t know if I should scream of joy or cry. Damn time flies, what is happening! But anyway, over to this delicious thing.. I love fruit salad, but I don’t make it as often as I did when I was little. Why? Well, it’s easy to forget how yummy and simple it is! I’m definitely gonna cuddle up in the couch with a big portion tonight.

· The perfect Monday snack ·

Min fruktsalat er lastet med.. Pærer, epler, druer, mango, plommer, appelsin og banan!
/ My fruit salad is filled with.. Pear, apple, grapes, mango, plums, oranges and bananas!

Fruktsalat minner meg om barndommen. Da spiste jeg det mye oftere enn nå! Men det er jo så friskt, søtt, godt og enkelt. Ikke minst sunt! Eller, jeg gikk ikke for de sukkerfrie yoghurtene denne gangen, men kom igjen.. Man kan da ikke være helt fanatisk heller! Kombiner alt av frukt og bær du elsker, med favorittyoghurten! Jeg har ikke spist verken kirsebær- eller melonyoghurt på lenge, så da ble det 50/50 med dette og Yoplait sin greske yoghurt med kokos. Nydelig! Setter man frukten kaldt med yoghurten hver for seg, er det ikke noe problem å nyte litt rester i morgen også. Ta med på skole/jobb!

/ Fruit salad reminds me of childhood. It’s so fresh but in the same time sweet and yummy. Not to mention healthy! At least if you choose a healthy yogurt.. Well, today I didn’t but what the heck – you can’t be too fanatic all the time either! I bought cherry and melon yogurt. I like to combine this with greek coconut yoghurt from Yoplait. It’s super good together! And hey, if you make too much (which you should), keep it in the refrigerator and bring it to work / school tomorrow!

23 Responses to Starting fresh│fruit salad

 1. Dette så kjempe godt ut 🙂
  Liker også å se på TV på høsten, spesielle når det er flom her i Kristiansand

 2. Faktisk er det enda mindre. 12 fredager til julaften? Neida jeg er ikke gal men har termin i jula så dette har jeg god oversikt over ?

 3. ? Is this texture a dining table? I’m on the lookout for a new coffee table and I am in love this. Want something that isn’t marble. Have you DIY’d it yourself? So gorgeous!

  Lots of love
  x

   • Ooooo! Now you’ve got me super excited Eirin! Can’t wait to find out more, moving into my first apartment next month so perfect timing! ?

    Been on the lookout for a beautiful coffee table for months and so happy I’ve found one of my dream items!

    Hope you’re having a lovely day Eirin
    X

 4. Hei. Ville bare si at nå syns jeg bloggen din har tatt seg opp veldig 🙂 Likte den før og, men syns det dro ned helhetsinntrykket veldig at du virket overlegen og litt arrogant. Nå svarer du mer leserne dine, og virker mye søtere 🙂 Så fortsett sånn fine 🙂

  • Tusen takk Alina, det betyr mye for meg at du legger igjen en slik fin kommentar! Det har aldri vært meningen å virke overlegen, og det er det siste jeg er som person. Jeg skal derimot gjøre så godt jeg kan for at dere IKKE skal føle det. Jobber med å være med personlig :* Stor klem!

Follow @ Instagram