fbpx

På stort sett alle reisene mine i sommer har jeg spist Açaí smoothie bowl! I’m hooked. Dessuten elsker jeg å spise smoothien min med skje til vanlig, og med litt topping på i en god skål blir det til en drømmefrokost, lunch – you name it! Denne bollen har jeg spist 3 dager på rad denne uken. Knallgooodt!

// On almost every travel I’ve been to this summer I’ve been eating Açaí smoothie bowls! And basically, I love to eat all of my smoothies in general with a spoon. With a little bit of topping in a big bowl it turns out to a dream breakfast, lunch – you name it! I’ve been eating this bowl 3 days in a row. It’s soo good!

·  Açaí smoothie bowl ·

1/2 avokado
1/2 frossen banan (moden!)
50/50 fryste blåbær + bringebær
200 g Yoplait kokos Double 0% gresk yoghurt
Juice (appelsin, eple eller ananas)
1 eggehvite for ekstra protein
2 teskjeer Açaí pulver
4-5 isbiter

Topping: Kokoschips, chiafrø, gojibær, banan, müsli av ulike slag. Gjerne peanøttsmør!
Tips: BareBra har nydelige müslier uten tilsatt sukker. Jeg kjøper på Rema!

1/2 avocado
1/2 frozen banana (ripe!)
50/50 frozen blueberries + raspberries
200 g Yoplait Double 0% Coconut Greek Yogurt
Juice (I prefer orange, apple or pineapple)
1 egg white for extra protein
2 tsp Açaí powder
4-5 ice cubes

Topping: Coconut chips, chia seeds, goji berries,
banana, muesli. Peanut butter is nice too!

Açaí bowls look like ice cream, almost taste like ice cream, and make you feel good about your breakfast choice.
I t ’ s  w h a t  b r e a k f a s t  d r e a m s  a r e  m a d e  o f . 

24 Responses to Açaí smoothie bowl

 1. Ser nydelig ut, må vel prøve meg på acaibowl selv snart! Lurer på hvor du kjøper kokoschips fra?:)

 2. Nam, denne må jeg prøve!
  Jeg sliter forresten veldig med å komme meg inn på bloggen din fortiden 🙁
  Jeg bruker veldig ofte mobilen når jeg leser bloggen din så er med mobilen jeg sliter 🙁
  Beskjeden som kommer opp er “det oppsto et problem med nettsiden, og den ble derfor lastet inn på nytt”. Siden bare refresher hele tiden, så kommer meg ikke inn, dette er første gangen jeg kommer meg inn i dag etter x-antall ganger med prøving???

  Håper du får en fiiin helg❤️

 3. Hvor i Bergen kjøper du acaipulver og “kokoschips”/tørkede kokosflak? Kinsarvik? Acaibowl er så megadigg!! I Barcelona fikk jeg med oppkuttet frukt oppi, og det var så godt!

Follow @ Instagram