I samarbeid med Yoplait

Ved første øyekast får jeg litt sommerlige vibber av de fine fargene, men is kan jo faktisk nytes året rundt. Det er alltid en sikker vinner på dessertbordet! Og sorbet spesielt er perfekt etter en tung middag. Denne varianten tar 3 minutter å lage, med bare 3 ingredienser. Og det beste av alt? Den smaker helt nydelig, til tross for at den er helt uten tilsatt sukker og proppfull av antioksidanter. Perfekt kos i ukedagene! Jeg ble inspirert av oppskriften til fllinkeste Linda!

· Du trenger kun disse 3 ingrediensene ·

1 beger Yoplait Double 0% yoghurt 125 gram fryste bringebær (eller andre bær/frukt) 1-2 ss sukrinmelis (eller annen søtning)

Kjør alle ingrediensene i en foodprocessor, blender eller bruk en stavmikser. Sorbeten kan spises med en gang, eller fryses ned til en senere anledning. Fryser du den ned kan du lage fine kuler av den etterpå, de blir runde og fine! Perfekt til å imponere middagsgjestene uten at du trenger å anstrenge deg noe særlig på forhånd. Sorbetisen tar som sakt maks 3 minutter å slenge sammen! I den gule varianten brukte jeg fryst mango. Så godt! Mmm ♥

. . .
Yoplait Double 0% med vanilje synes jeg er en perfekt base til sorbetisen. Velbekomme med god samvittighet. Ha en fin dag ♥
9 thoughts on “Sunn sorbet på 1-2-3”
Comments are closed.