fbpx

Something pretty & a simple (yummy) lunch

Good torsdag! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har skikkelig fredagsfølelse i dag. Solen skinner! Jeg våknet like før syv i morges, klar for å ta imot montører. I dag skal nemlig glassveggen til hjemmekontoret monteres! Iiiiiiik. Jeg har gledet meg i uuukesvis og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Det ble sykt fint, om jeg får si det selv! Men over til innlegget.. En annen ting jeg synes er fint, er ‘skins’ til gadgetene mine. I dag gav jeg MacBooken min en aldri så liten oppgradering, og jeg synes den ble såå fin! Jeg har hatt ‘marble’ i årevis, og nå var det på tide med en forandring. Jeg kjøpte den HER!

/ Hey Thursday! I don’t know why, but I really got the Friday feeling today. The sun is shining too! I woke up right before seven this morning, ready to welcome some handymans who is putting up my glass wall at the home office today. Oh myyy, I feel like I’ve been waiting for years! Finally it’s happening! It turned out so nice, and I can’t wait to show you the result. Speaking of something nice – what do you think about my new MacBook skin? I got it HERE and I totally love it!

Denne uken har vært fin og balansert – det har vært godt å være hjemme og ikke på reisefot. I går tok jeg meg en liten tur til byen for noen ærend, og før jeg dro hjem gikk jeg innom Illums Bolighus. Dit må dere dra! Så utrolig mye fin julepynt de har fått inn! Jeg vet det er tidlig, men jeg klarte ikke dy meg.. Nå som Halloween er over er det lov å glede seg litt ekstra, og jeg kjøpte med meg noen kuler hjem. Med et juletre på nesten 4 meter blir det aldri nok pynt..

/ This week has been peaceful and balanced. I gotta admit – staying home the entire week and not traveling has been such a relief. There’s something special witht the good old routines, and sleeping in your own bed! Now that Halloween is over, I think It’s fine to get excited for Christmas. Or…? Anyway, I went to Illums Bolighus yesterday and they have the prettiest Christmas decorations! I bought some ornaments for my 12 feet tree.. Can’t ever get enough to fill it up!

. . .

Min avhengighet for Wasa Husmann med kremost, tomater og maldonsalt er en endeløs kjærlighetsaffære. Dagens lille lunsj ble fire stykk og en kopp kaffe, mens jeg gikk gjennom den bunnløse e-posten min! Har dere ikke prøvd dette enda, så måå dere det. Sykt godt! Ønsker dere en strålende dag – tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger på innlegget i går, forresten. Det betyr mye! Klikk inn senere for malingsinspirasjon – jeg har malt soverommet ♥

 / My addiction for flatbread crackers with cream cheese, tomatoes and maldon salt is an endless love affair. It turned out to be today’s lunch while I went through my never-ending mail. If you haven’t tried it yet, you should! Check in later for some paint inspiration.. I’ve painted my bedroom and I love the color!

13 Responses to Pretty + yummy

 1. Kan du vise oss hva du kjøpte på Ilums bolighus? Syns det er veldig spennende å se hvilke julekuler du velger 😀 hadde også vært gøy å se et innlegg med dine favoritt julekuler og historien bak de. Vet jo du har samlet på det i en del år nå 🙂

 2. Hei! Kan du vise frem hvordan du organiserer sminke, ringer, øredobber, smykker ol? Du er min største inspirasjonskilde og jeg aner ikke hvordan jeg kan organisere både praktisk og fint? <3 love u

 3. Kjære Eirín. Jeg liker at du har skrevet at bloggen din er en blogg som skal være et sted for å få innblikk i hverdagen din. Du vil at det skal være en plattform for inspirasjon og positivitet – jeg elsker det! Jeg har fulgt deg siden du startet å blogge for fem år siden og husker jeg ble inspirert til å trene og lese treningsplanen din. Du hadde alltid en mat og treningsplan for hver uke og du delte alltid tips til filmer osv du likte å se på. Da bodde du fortsatt hjemme tror jeg, i den 90 senga di med dine favorittplagg på et stativ hengende pent på rommet. Jeg føler jo jeg kjenner deg litt, for i dag eier du en leilighet med sikkert er helt klesskap av skatter. Poenget mitt er at du har vokst så mye siden jeg fulgte deg da og jeg må si at du er en inspirasjon i deg selv, bare ved å vise hva hardt arbeid kan gjøre for å nå sine mål i livet. Jeg er ikke mye eldre enn deg, men fikk en sønn for tre måneder siden. Han har downs syndrom og en hjertefeil som nettopp har blitt operert. I tunge dager som dette, leser jeg fortsatt bloggen din hver eneste dag. Og selvom jeg kan være trist for at jeg har fått et barn som er annerledes, tar jeg alltid inspirasjonen jeg henter fra deg og tenker at alt vil løse seg så lenge man er positiv. Jeg har laget en blogg om Levi (sønnen vår) og hvordan vi som foreldre har det i denne tunge perioden. Kanskje du vil lese den en dag du har tid? Uansett.. Ville bare fortelle at du gir meg styrke og positivitet. Jeg elsker innleggene dine <3

  • Kjære, gode Sarah ❤️ Nå fikk jeg tårer i øynene, du rører meg! Først og fremst så utrolig koselig å høre at du har fulgt meg så lenge. Det betyr så utrolig mye for meg. Det er slike som du som gir meg motivasjon og inspirasjon til å legge igjen spor her hver dag. Jenter som ønsker andre jenter alt godt og heier på dem – det er unikt i dag og jeg er så takknemlig for det du skriver! Betyr mer enn du aner. Kunne ønske jeg fikk møtt deg en dag ? Bor du i Bergen? Skal rett inn å sjekke bloggen din. Du er sterk og jeg ønsker både Levi, deg og familien en god høst og vinter ❤️ STOR klem!

   • Åhh.. Så hyggelig at du svarte meg. Nå ble jeg glad. Du er så jordnær, du. ❤ Jeg er Oslo-jente. Du har nok fullt opp på agendaen når du er på Oslo-visitt, men ta kontakt med meg om du har tid for en kaffe/lunsj/middag når du er her! Ha en fin kveld skjønne du❤ S

 4. Hei! Så stilig macen din ble! Kjøpte du bare “skins” eller “Case” også, og vet du eventuelt forskjellen?
  Takk for at du alltid inspirerer <3

Follow @ Instagram