‘Can you show us how you organize your jewelry?’

Jeg er veldig glad i alle smykkene mine, men det er stort sett noen få favoritter jeg holder fast ved i hverdagen. For festligere anledninger liker jeg derimot å dra på litt ekstra med ringer og diverse tilbehør! MEN… En ting skal jeg innrømme. Jeg har ikke akkurat hatt mye orden i smykkene mine i det siste, og da er det lett for å overse gamle skatter. Her forleden fikk jeg et spørsmål fra en av dere om hvordan jeg organiserer smykkene mine, og da ble jeg inspirert til å rydde opp. Håper noen av dere blir inspirert – det er jo den perfekte søndagsaktiviteten spør dere meg! Organisere i de fine skattene man eier.

/ I love my jewelry but I usually wear the same every day, except for finer occasions. Then I like to go bold with extra rings and such! I gotta admit one thing though.. There hasn’t been much system in my jewelry lately (rather a big mess..) and this way it’s easy to forget old treasures. One of you asked me how I organize my jewelry a while ago, and this inspired me to get things organized. Maybe some of you will get inspired as well! It’s probably the perfect Sunday activity, haha.

. . .

1. Sorter smykkene i to bokser. En for ‘keep’ og en for ‘giveaway’.
/ 1. Sort your jewelry in two boxes. One for ‘keep’ and one for ‘giveaway’.

2. Smykkene jeg skal beholde velger jeg å sortere slik at jeg har oversikt over hva som ligger hvor. Boksen er fra H&M Home og denne er perfekt til å sortere smykkene oppi ettersom at den er gjennomsiktig i glass, med reflekterende speil i bunnen. Her oppbevarer jeg klokker, store armbånd og mindre armbånd hver for seg. Hånden i tre er fra Hay, og denne er perfekt til å henge halskjeder på slik at de ikke henger fast i hverandre og blir flokete!

/ 2. The ones I’m keeping I like to organize so that I know where I can find what. The box is from H&M Home and if you ask me, it’s perfect for jewelry. Here I like to store my watches and bracelets. Both big an small separated! The wooden hand is from Hay, and I’m hanging my necklaces on it so they won’t get tangled.

.. A decorative treasure from Paris

Øredobbene mine har jeg i denne fine oppbevaringsboksen jeg fant i Paris. Den er vel egentlig ment for såpestykker, men jeg synes den er så dekorativ og fin at jeg velger å bruke den til pynt og oppbevaring på baderomshyllen istedenfor. For meg er det viktig at smykkene er organisert på en vakker måte.

/ I like to keep my earrings in this pretty little box that I actually brought with me home from Paris. I guess it’s for soap bars, but I think it’s too pretty for that. It looks great as a decorative piece in the bathroom for my favorite earrings! To me, it’s important that I organize in a beautiful and inspiring way.

Jeg elsker fine krukker, og dette er faktisk en tom fuktighetskrem fra Babor. Her oppbevarer jeg ringene mine.
/ I love pretty jars and this is actually an empty moisturizer from Babor. Here I’m keeping all my rings.

.. Anything else you want to see? Ask me!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Jewelry│How I organize

 • Mia M
  Elsker å se hvordan du organiserer ting!:) Kan vi også få se hvordan du har organisert garderoben din? ??

 • Vibeke
  Hvordan organiserer du klesskapet?

 • Alina
  1)Kan du skrive om den perfekte basisgarderoben ?
  2)Sparetips ?
  3) Interiørinspo ?

 • Susannecasandra
  Dette var kjempe fint 🙂 du er så flink
  Ha en fin lørdag

 • Emma
  Some good inspiration! I love the little turtle soap dish – it’s a nice idea to use something that isn’t necessarily meant for jewellery. And I like the idea of using a jar to store rings.
  Love your blog 🙂 xx

 • Lily
  Wow ❤︎ Found this post so inspiring, I love how your collection of items have meaning behind them. Thanks for creating it! 🙂

  I’m trying to embrace the ‘minimal’ lifestyle and only purchase items I love. I’ve been researching capsule wardrobes, but struggled to find anything I truly love. I would love to see your take on a capsule wardrobe, maybe one to cover A/W and one to cover S/S. As I love your style so much and honestly look to you for my next purchases! 🙂

  Thanks so much! 🙂
  Have a great weekend,
  x

 • Susannecasandra
  Kan du vise Åsen du soterer klesskapet ditt ?:)

 • Julie
  Så utrolig lekkert!
  Tusen takk for tips, vet hva jeg skal gjøre i morgen 🙂

 • Marita
  Vil gjerne se de ulike smykkene dine. Gjerne et innlegg om hvor man kan finne fine gullringer(eller gulbelagte?) til en budsjettvennlig pris.

 • Mia
  Vil gjerne se hvilke hårprodukter du bruker, til behandling og styling! (ikke de sponsede)

 • Julie
  Hei! Finnes det noe sted, der man lese innleggene igjen fra da du bodde i New York? Er så masse inspirasjon å finne der, har virkelig lyst til å lese de igjen, men finner det ingen steder? Håååper det kan leses noen sted!

 • Alina
  Hvem gir du de til, smykkene som havnet i giveawayen ? 🙂

 • rikke
  Hvilken størrelse har du i HAY hånden?

Comments are closed.