In cooperation with Gina Tricot

Jeg elsker rødt, spesielt nå som vi går mot høsten. Gina Tricot gjør det enkelt å følge trender uten og tømme lommeboken! Jeg liker gode basics som varer livet ut, men når det kommer til trendplagg sverger jeg som oftest til kjedebutikker som gjør det mer økonomisk å bytte ut garderoben etter moten. Her har jeg kombinert en basic genser under en deilig strikk. Perfekt for kalde høstdager! Ved å bygge et antrekk lag for lag med fine basics, gir det antrekket det lille ekstra. Jeg elsker ermene på den røde genseren, den gir plutselig strikken et helt nytt uttrykk. Så neste gang du skal style strikk, ikke glem basics.

Eva Knitted Tunic: HERE
Diana Highwaist Leggings: HERE
Cia Knit Sweater: HERE

Søndager er den store kose-klær-dagen! Men det betyr ikke at det skal gå på komprimiss med stilen. Tvert imot! Her har jeg på meg en supercomfy tights, og stylet med en myk og oversized strikk blir det til det perfekte søndagsantrekket. I kveld skal jeg på kino med kjæresten, og det gleder jeg meg til!

· Se alle favorittene mine fra Gina Tricot HER ·

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Power of basics

Comments are closed.