Post contains adlinks

· The secret is to include everything you love in one bowl ·

.. Skal jeg være helt ærlig? Jeg synes salat er gøøøørrr-kjedelig.. I hvert fall 90% av tilfellene jeg får det servert. Det verste jeg vet er å spise salat, spesielt når jeg er ute på restaurant eller lignende. Jeg dropper til og med bladene i tacoen! Og ja, det er mulig, til tross for at man er opptatt av en sunn livsstil! Så der har dere en liten fun fact om meg i samme slengen. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg skikkelig cravings på kyllingsalat her forleden, og da bestemte jeg meg for å lage en variant fylt med alt jeg elsker, i håp om å ende opp med en litt bedre opplevelse.. Vel, det gjorde jeg definitivt 

// To be completely honest, I hate salads and think it’s suuuper boring.. I can’t stand ordering salads when I’m out for dinner, and I even don’t add the green leaves to my taco’s. Haha! So yes, even though I’m into living a healthy lifestyle I do hate salads. A little fun fact about me! The other day I all of a sudden got cravings for a chicken salad (there’s a first time for everything) and decided to make my own version with everything I love. To my surprise I loved it!

A non-boring salad for those who hate salads.. Ha ha

❥ In my salad ↓

Kyllingstrimler / sliced chicken
Hjertesalat / romaine heart salad
Mango & granateple / mango & pomegranate
Avokado og agurk / avocado & cucumber
Fullkorn fusilli / whole grain fusilli
Fetaost naturell / natural feta cheese
Sesamfrø / sesame seeds

• • •

Jeg steker kyllingstrimlene i Cocosa chili krydderolje (dette bruker jeg til alt og er et must-have i kjøkkenskapet mitt) og krydrer den med Vegeta krydder fra den lokale innvandrerbutikken. Jeg har også over litt soyaolje og sesamfrø for ekstra punch! Pastaen koker jeg med en terning kyllingbuljong, det gir en god smak. Jeg har aldri vært særlig glad i dressinger, men presser istedenfor over litt fersk sitronsaft. Når jeg mikser salaten tilsetter jeg også 2 ss Cocosa MCT olje. Dette gir en fin glød og smidighet på salaten, samtidig som at det gir ekstra mye energi til kroppen uten å påvirke blodsukkeret! Jeg bruker også dette til alt fra smoothies til matlaging.. Enda en favoritt i kjøkkenskapet : ) Om du vil ha dressing til, kan du selvfølgelig adde det! Bon appétit sweeties ❥

// I start with roasting the sliced chicken in Cocosa chili oil (I use it for almost everything!) and spice it up with Vegeta seasoning from the local immigrant shop (gotta say I hate that name, but that’s what we call it in Norway..) I also add sesame seeds and soybean oil for an extra tasty punch. When I boil the fusilli, I add a cube of chicken broth to the water. It tastes much better! When I mix together everything I add 2 tbsp of Cocosa MCT oil. It gives your body extra energy without affecting the blood sugar! I also like to use this in my smoothies.. I’m not a fan of dressings, but of course, if you like it you add it! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “A non-boring chicken salad

 • Sofie Josefine
  Hei, for en stund siden sa du at du hadde kuttet ut kyllingen fra kosten din. Har du startet med å spise det igjen ?

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut. Er heller ikke så glad i salat men denne må jeg prøve 🙂
  Ha en fin fredag

 • Er enig med deg der. At salat fort kan bli kjedelig i lengden egentlig ligg. Derfor bruker jeg noen ganger taco salsa eller annet over som krydder eller andre ting som jeg vet gir litt mer smak. Krydder bruker jeg på grønnsaker også for å få bedre smak.
  Ha en fin fredag videre!

  http://www.josefine.blogg.no

 • Lily
  Ooo this looks good! I use to hate salads, and even use to put sugar on my lettuce as a kid haha. But now I love a good salad, and adding pasta to it… 😛 That’s my type of salad.

  Definitely going to be trying this dish for lunch next week, thanks eirin! Hope this week’s treated you well and you have a lovely weekend! 🙂
  x

 • Mmm, den så god ut!♥

 • Hei og god lørdag fine deg! Jeg kom på dette og har spurt mange, men får det virkelig ikke til(haha). Så kanskje du vet. På olympus kameraet skal det gå ann å slå av lyden som kommer når du tar bilder. Det hadde vært så greit å få det til! Vet du hvordan man gjør det? Stor klem <3

 • Anne
  Hvor er de sorte bollene fra?:)

 • Ida
  Ååå det så deilig ut! Lurer på hvor du har kjøpt bestikket som er i rosegull/gull? 🙂

 • Åh, dette så jo helt nydelig ut! Jeg er litt lik som deg når det gjelder salat, selv om jeg stadig prøver å teste ut nye slik at jeg finner en jeg liker godt! Selv blander jeg absolutt alt mulig i salaten min når jeg først lager det til middag, og det smaker alltid veldig godt da <3 God helg, fina!

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor buksen og genseren er fra ?:)
  Det du viste på insta

 • Siri
  NAM! Jeg er en sucker for salat (kunne spist det hver dag) og denne må prøves!! Lurte også på hvilken størrelse du har i Happy Wifey-genseren din? Den var såå fin! :*
  God helg fine deg!!

Comments are closed.