Love bites for
Valentines

Skal det være litt kjærlighet til latten?

Med ønske om en fin Valentines day, og at hele året blir fylt med kjærlighet! Gaver, blomster og balonger – det er fint det. Men kjærlighet kan vises på så mange andre måter, hver dag! God helg mine venner.

P.S. Disse makronene var rett og slett for søte til å ikke kjøpe dem!

Min sminkepung
er fylt med…

Jeg får ofte spørsmål om hverdagssminken min, og jeg tviholder på gamle favoritter med innslag av litt nye. På morgenkvisten liker jeg å vaske ansiktet, gjøre hudpleierutinen, og la produktene trekke inn mens jeg trakter morgenkaffen. Deretter tar jeg koppen med meg på badet og fresher opp morgentrynet!

Morgenkvistens ansikt freshes opp med…


Primer: Clarins SOS Primer. Jeg har alle variantene og varierer etter behov. 00 og 02 er favoritter!

Foundation: Jeg finner av en eller annen grunn alltid tilbake til Clarins Skin Illusion. Synes denne er helt fantastisk! Dekker det den skal dekke, føles lett på huden og gir en frisk glød. Jeg har den i 111.

Concealer: Clarins Instant Concealer i 02. En evig klassiker i sminkepungen!

Setting pudder: Charlotte Tilbury Airbrush Flawless holder alt den lover. Jeg var litt skeptisk i starten, men nå klarer jeg meg ikke uten. Jeg har mitt i 01 Fair og bruker den ved nesen og mellom brynene.

Highlighter: Charlotte Tilbury Beauty Light Wand! Gir en fantastisk, naturlig glød. Jeg legger den på kinnbena, neseryggen og amorbuen. Verdens beste highlighter i mine øyne!

Solpudder: Mac Mineralize Skin Finish i fargen #DarkDeepest. Gir glød til blek vinterhud!

Rouge: Charlotte Tilbury Lightgasm palette er mitt go-to produkt i hverdagen. Jeg elsker rougen og blander denne med highlighteren. Bronzeren bruker jeg som øyenskygge. Naturlig og fin!

Bryn: Anastasia Dip Brow Pomade i fargen #MediumBrown gir en illusjon av fyldigere bryn.

.. Hvilke produkter klarer du deg ikke uten i hverdagen? I want to know!

Ekstremvær ute,
hygge inne

Når ekstremværet har meldt sin ankomst på en søndag føles det enda bedre å nyte helgens lateste dag innendørs. Gjøre det litt ekstra koselig med en kanne te, levende lys og deilig søndagsstemning! Jeg har pakket ned det meste av interiør og tømt hele klesskapet i dag til flytting. Innimellom slagene har det blitt Billy-kos i fanget mens vi har sett noen episoder Fra Bølle til Bestvenn på Nrk. Det er så koselig!

.. Litt stemning står igjen på skjenken i stuen. Vi har tross alt tre uker igjen! Jeg har beskåret monstera planten min som hadde vokst seg totalt på ville veier oppe i 2. etasje, og den har overlevd lenge i vasen jeg pakket med meg hjem fra leiligheten i Marbella. En fin måte å implementere litt grønt på! Så fresht.

Her hos oss løser vi alt med 1-2-3 (stein, saks papir). Hvem som må lage middag, ta ut av oppvaskmaskinen, gå med bosset, vaske klær.. Ja, alle de hverdags gjøremålene som vanligvis sitter litt dypt å gjennomføre. Da blir det aldri krangel, for begge er med på leken. Haha! Vanligvis deler vi opp turene med Billy eller går sammen, men akkurat i dag tok vi 1-2-3 om hvem som måtte ut å trosse ekstremværet. Jeg har funnet ut at om jeg tar stein-saks-papir vinner jeg 3-0 hver eneste gang. M tar nemlig det samme hver gang; saks-papir-stein. Han har ikke vunnet på over en uke og mener jeg driver med hypnose. Ler meg ihjel!

Nyt søndagskvelden, beste dere! Håper helgen har vært fin ✨

Knock kock
Who’s there?
Weekend!

Reklame / Mäele ·

Wearing shirt from Mäele
and nothing else

.. Og så var det helg igjen. Akkurat nå kjenner jeg at jeg drømmer meg litt tilbake til Paris. Her kunne jeg godt tenkt meg å våkne opp til lørdag, fransk balkong, croissanter, jazz og en lat morgen iført bare en oversized skjorte! Heldigvis skal jeg tilbake til våren å skyte SS20 kolleksjonen til Mäele. Det blir så fint!

Fra dagdrømming om Paris og tilbake til Bergen; denne fredagen var middagstradisjonen hos pappa litt ekstra spesiell, for han har nemlig bursdag i dag. Hipp hurra for den godeste pappan’ jeg vet om! Vi spiste biffsnadder og kake til dessert. Men det gjør vi i grunn hver fredag. Ingen disker opp med mer søtsaker enn han! Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen, og jeg er helt døsig i kroppen. Han fyrer alltid i peisen (ja, til og med om sommeren for kosen sin skyld) og jeg gleder meg sånn til vi får peis i huset vårt. Det er det beste jeg vet! Nå står Idol og filmkveld på agendaen med gutta boys. Ønsker dere en riktig fin helg 🤍

Dagens lille
shopping spree

Dilla på mønster, sa du? Kanskje litt… Denne kåpen fra H&M har jeg siklet etter siden den kom i butikk, men dessverre ble den revet bort fra hyllene fortere enn jeg rakk å blunke. Men sannelig hadde jeg litt flaks likevel, og i dag fikk jeg endelig fingrene i den! Perfekt oversized og skikkelig digg å pakke seg inn i.

Ellers faller jeg alltid pladask for dekorative duftlys, og dette fra H&M Home måtte jeg bare ha. Så utrolig vakkert! Jeg har pakket det godt inn og skal spare det til vi har flyttet. Gleder meg allerede til å pakke det opp! Lukten minner meg om kosen når det regner på vinduet. Skikkelig lunt med noter av “wood”.

Den gigantiske tekoppen (føles som en skål) er ikke ny, men historien bak den er likevel litt koselig. Det var en våt og regnfull lørdag. M og jeg søkte ly hos et bakeri i byen når himmelen åpnet seg som verst, men ingen av oss var i grunn noe særlig fysen. Vi bestemte oss for å dele en chai latte, og koppen den ble servert i var litt magisk! Skikkelig god å drikke av, stor og fin. Vi knipset et bilde av den og klarte til slutt å bestille et par stk direkte fra fabrikk. Jeg smiler hver gang jeg får øye på dem i kjøkkenskapet. En koselig dag!


Translate