De beste, sunne rundstykkene

Jeg har virkelig funnet tilbake til treningsgleden den siste tiden, og derfor får jeg automatisk lyst til å fylle kroppen med sunn, god og næringsrik mat. Er det ikke rart hvordan det er? For når jeg er i en dårlig treningsperiode derimot, da er kostholdet også ofte dårlig. “Da betyr det ikke noe, uansett”.. Jeg blir motivert av å være motivert! Og akkurat nå er disse rundstykkene det beste jeg vet å lage. Til og med M har fått dilla, og sier at “han aldri skal spise rundstykker fra butikken igjen”. Det får vi nå se på, men…

Jeg har delt denne oppskriften før, men nå begynner det å bli noen år siden sist. Røren smeller du sammen på få minutter, og den krever ingen form for heving. Du har med andre ord rykende ferske rundstykker klar på under en halvtime! Og det beste av alt? De inneholder alt kroppen elsker til frokost: havregryn, egg, cottage cheese og frø. Blir det bedre? Med deilig pålegg er dette en vinner på frokostbordet.

Ingredienser:

4 store egg
375 g havregryn
375 g cottage cheese
1 teskje bakepulver
En klype salt
Sesamfrø

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en bakebolle, og bland lett med en stavmikser. Form runde rundstykker med hendene, dryss litt sesamfrø på toppen, og stek på 220°C i 15-20 minutter til de får en gylden farge.

.. Toppes med ditt favorittpålegg! Taffelost kan anbefales… Mmm

These boots were
made for talkin’

På ønskelisten min til jul stod et par chunky Dr Martens boots. De er mine øyne de perfekte skoene til sesongen vi er i nå og passer til absolutt alt! Både jeans og strømpebukser. Modellen heter Quad 2976.

.. Jeg kjøper sjelden sko. Det er liksom det siste jeg har dilla på, og når jeg først går til anskaffelse av et par bruker jeg dem til sålen faller av. Har på følelsen at disse blir klassikerne i skoskapet fremover!

Organizing my
mind (and life)

Finnes det noe mer inspirerende enn å starte 2020 med nye planleggere? Jeg skaffet meg disse i god tid før jul, og det har kriblet i fingerspissene etter å drodle i dem. Jeg har en for generelle to-do’s og jobbplaner i året som kommer, en for trening og velvære (er viktig å prioritere det også..!) og selvsagt en for Mäele. Ved å holde disse tre aspektene i livet adskilt, blir jeg automatisk mer organisert både på papiret og i hodet. Dager jeg føler meg overveldet og stresset skriver jeg alltid ned alt jeg tenker på før jeg “sorterer” tankene til to-do’s og want-to-do’s i notatbøkene mine. Da føler jeg meg automatisk mye bedre og lettere til sinns! Det handler om å flytte alt man grubler på bort fra tankene og ned på papiret. Let it go, let it goo!

.. Jeg har blåst støv av affirmations kortene mine også for ekstra inspirerende vibber i 2020!

.. Denne mandagen startet grytidlig og 5:00 spratt jeg opp av sengen (not, det var faktisk et mareritt og jeg slumret i evigheter). Men så fort jeg hadde hoppet i treningstøyet og kommet meg i bilen kjente jeg at mandagsgnisten sakte men sikkert ble tent. Jeg hadde meg en morgenøkt på Barry’s med en venninne, og la meg si deg en ting: å være ferdig trent klokken 07:00 var verdens beste følelse! MER av det fremover.

Håper dere har fått en god start på uken og at dere har det bra. Sender gode vibber deres vei!

Beauty favoritter på
en grå søndag

Deilig søndag.. Jeg er alene hjemme denne helgen, og en me-time søndag stod derfor høyt på ønskelisten. Selv om jeg misunner M som er til fjells og står på snowboard, nyter jeg roen ved å gi litt oppmerksomhet til hud, kropp og sjel med favorittene på baderomshyllen. Da føler jeg meg så mye bedre når jeg står opp på mandag! Det er lenge siden jeg har snakket om beauty her inne føler jeg, og i dag fikk jeg lyst til å dele mine største must-haves akkurat nå. Til info er produktene kjøpt og betalt selv, og dette innlegget er ikke sponset av noe slag. Når jeg finner noe jeg elsker, blir jeg så giret på å dele det med dere!

Rituals radiant glow cleansing balm. Da jeg var i Ibiza med Rituals fikk jeg prøve denne før de hadde lansert den for verden. Jeg ble helt frelst og tenkte på den i flere måneder før jeg endelig fikk tak i den! Jeg bruker vanligvis pengene mine på dyr hudpleie fra Elixir, men denne danker alt ned i støvlene til en brøkdel av prisen. Om vinteren er huden min veldig tørr, men etter at jeg har brukt denne siden starten av desember våkner jeg opp med verdens fineste glød. Har ikke ord for hvor god den er! Masser “ett pump” inn i huden (ikke bruk vann!). Deretter fukter du kluten som følger med (♥) i varmt vann og tørker av. Bonus for at det føles som et magisk rituale før leggetid! Denne måå dere bare teste. Har ikke ord for hvor bra den er.

Gisou hair oil & polishing primer. Disse lever definitivt opp til hypen, synes jeg! Jeg måtte ta en alvorsprat med M her en kveld. Vi hadde lagt oss og jeg kjente plutselig at det luket Gisou produkter av håret hans. Like what? Den største “manne-mannen” jeg kjenner. Men nei, han hadde altså testet håroljen og var helt frelst. Haha! Leeer.. Den er utrolig god og tynger ikke håret. Men min store favoritt er derimot “polishing primer”. Jeg klarer meg ikke uten lengre! En liten “ert” i vått hår gjør susen for hold, frizz og dessuten tørker håret raskere. Stor bonus for at produktene er så fine!

Kicks “Anti-Stress” Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask. Jeg har prøvd hundrevis av sheet masks, men denne er uten tvil den beste. Jeg hamstret da den var på salg (den er det enda) og jeg bruker den ca. en gang i uken. Huden føles så fresh og gjennomfuktet etterpå, og den sitter så godt på huden! Helt perfekt når man ønsker å gi huden et boost av fukt og pleie. En maske inneholder hele 22 ml serum!

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Eye Pads. Disse omtales som “ren magi” og en “energi shot” for øyepartiet. Prisen er stiv, men til gjengjeld får du for en gangs skyld eye pads som virkelig gjør synlige underverker! Disse bruker jeg kun ved spesielle anledninger når jeg vil føle meg ekstra fresh, og en pakke inneholder 10 behandlinger. Verdens beste eye pads som gir resultater på fine linjer og mørke ringer.

Chanel La Crème Main Texture Rich. Nok et produkt som lever opp til hypen! Jeg lover. Den har blitt fast inventar i vesken min, og gir hendene rikelig med fuktighet som varer uten at hendene føles klissete av produktet. Bonus for nydelig innpakning! Jeg har den som heter “riche” og er litt fetere. Favoritt!

Ønsker deg en deilig søndag! Sett av litt tid til me-time, så vil du våkne opp fit for fight i morgen.

Januar: gi hjemmet
en fresh detox

Januar betyr blanke ark og en fresh start. Til tross for at hverdagen stort sett er ganske lik som den var i fjor, er det likevel noe med følelsen av “et nytt år” som gir oss et ekstra giv og motivasjon. I hvert fall for min del! Og som en ekstra boost elsker jeg å bruke den første måneden i året på å organisere grundig hjemme. Rydde steder øyet ikke kan se, kvitte meg med ting jeg ikke trenger – ja rett og slett gi hjemmet en detox! Hvorfor? For når omgivelsene mine er ryddige og rene, presterer jeg bedre i hverdagen. Og det beste av alt? Da er det alltid like godt å komme hjem etter en lang og stressende dag når alt er på stell rundt meg!

I dag brynet jeg meg på baderomsskuffene mellom slagene mens jeg jobbet med Mäele. Jeg tømte alt ut, sorterte og kvittet meg med produkter jeg ikke lengre bruker. Jeg har aldri gledet meg mer til kveldsrutinen enn i dag! Også kalt “den hellige hudpleierutinen”. Det er noe magisk med følelsen man får når man åpner skuffen på badet og ser produktene “linet opp”, klar for å pleie huden på beste vis! Kanskje man til og med finner et favorittprodukt man hadde glemt litt bort. Lett for når det blir litt kluss i sakene!

Jeg utfordrer deg til å gi hjemmet ditt en detox i januar. Thank me later!


Translate