Sommerlige
antrekk og delikat
innredning

annonselenker ·

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Jeg drømmer om luftige sommerkjoler og bukser, åpne sandaler og kremete, nøytrale farger akkurat nå. Både i garderoben og interiøret! Og som alltid – med litt innslag av gull.. Jeg har klikket hjem både kjoler, sandaler, sidebord og Kate Moss coffee table boken (som jeg har ønsket meg siden før jul). Nå når den kom på salg kunne jeg bare ikke vente lengre! Jeg har savnet å lage kollasj-innlegg kjenner jeg..

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

.. Nå skal jeg blåse røyk av bankkortet og krype under dynen å se miniserien “Filthy rich” etter anbefaling fra Kristina. Jeg vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg! Har dere sett den? Ha en fin kveld!

Garderobefavoritt
fra brukt’n

annonselenker ·

Jeg elsker bruktbutikker.. Det føles som å gå på skattejakt for en god sak! Da jeg og en venninne var på hyttetur på Fusa for litt siden, skulle vi inn til sentrum om lørdagen for å handle litt til kvelden. Vi stakk en tur innom den lokale bruktbutikken, og kjøpte totalt fem blazere. Oversized herreblazere er definitivt et must-have i min garderobe, og dette ser jeg alltid etter på “skattejakt”! Denne er min favoritt.

T-skjorten og jeansen er fra Gina Tricot. Jeg har hamstret førstnevnte i alle farger, og flere av den hvite. Kvaliteten er helt magisk i økologisk bomull og tykk jersey. Håper de aldri slutter å selge den!

T-shirt: HER
Blazer: Vintage
Jeans: HER

Fresh scent of
sundried linen

Fine, gode dere… Hvordan har dere det? Jeg nyter tilværelsen som offshore-girlfriend sammen med Billy om dagen. M reiser mye i jobben for tiden, og selvom det føles litt “tomt” innimellom og søvnen ikke er like god uten den trygge armkroken, så nyter jeg det litt også. Da får jeg tid til å gjøre ting jeg vanligvis ikke prioriterer like mye når vi begge er hjemme. I dag har jeg vasket sengetøyet og lufttørket det i solen. Det er helt magisk å legge seg i om kvelden, kontra når det har tørket i en varm, støvete tørketrommel.

Jeg elsker å henge dynen ut i bakgråden om morgenen – da blir den crispy, sval og fresh på kvelden.

.. Og for å booste den freshe følelsen, elsker jeg å tenne “linen” lyset fra H&M Home. Det lukter friskt av nyvasket lin, og det føles rett og slett som litt ekstra luksus på soverommet. Anbefales på det varmeste.

For at sengetøyet skal lukte ekstra godt, sverger jeg til tøymykneren fra Softlan med Kokos!

“Fills the room with inviting, fresh scent of sundried linen”

Lifehack for
vinglassene dine

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er kjedelig å vaske vinglassene mine for hånd. Det har aldri vært et tema å ta dem i oppvaskmaskinen, for oddsen for at de faller og knuser er alltid stor. Likevel blir de jo ekstra glansfulle ved maskinvask, og jeg kom over en helt genial duppedings som jeg bare tipse dere om..

Smart vinglassholder som kan brettes helt flat – tar med andre ord ingen plass når den ikke er i bruk. Den holder inntil 8 store og små vinglass, og “låser” de fast slik at de er stabile og sikret i vaskemaskinen. Altså, revolusjonerende! Man folder den ut, fester enkelt og greit vinglassene og plasserer den i maskinen.

Jeg kjøpte vår her hos Power. Et genialt gavetips til den som har “alt” også!

Drømmesofaen

annonselenker ·

Jeg aner ikke hvor lenge jeg har hatt bilder lagret av denne sofaen i Pinterest mappen min.. Lenge, i hvert fall! Jeg sa jo til dere at jeg ønsket meg en teddysofa, men jeg hadde ikke tålmodighet til å vente 6 uker på levering. Men, så ble det slik da.. Og time flies when you’re having fun! Plutselig var den her gitt.

AUSTIN TEDDY

Sofa: HER
Speil: HER

Magnus er i Nordsjøen for øyeblikket, og jeg er spent på hva han sier når han kommer hjem. Hehh…Ellers var jeg i båt i hele går til langt på natt, og kjenner at det trykker litt ekstra i topplokket i dag. Karoline reddet dagen og kom over med sushi til oss, og nå skal det snurres film! Koseliig.. God kveld!

Translate