Bonjour Paris

Hei mine fine! Hvordan har dere det? Jeg kjenner på dårlig samvittighet ovenfor dere om dagen, men her jobbes det hardt bak kulissene og akkurat nå er jeg i Paris for å ferdigstille siste del av prosjektet mitt. Nå er det kun snakk om dager før jeg kan dele det med dere – herregud som jeg gleder meg! I mellomtiden kan dere henge med meg på Instagram. Her deler jeg glimt og innblikk fra hverdagen enn så lenge ✨

Da vi landet i går fikk jeg en telefon hjemme fra megleren min ♥ Leiligheten er nå solgt og det er helt surrealistisk! Det føles derimot ikke så bittert som jeg fryktet. De kommende eierne virker helt fantastiske og det føles godt å overlevere “hjertebarnet” til dem på nyåret. Starten på Paris-turen kunne med andre ord ikke blitt bedre! Jeg har med meg M – verdens beste støttespiller, og når man er i verdens fineste kjærlighetsby? Da er det umulig å ikke kose seg! Det går slag i slag, baguetter i baguetter. Minus det faktum at jeg “trynte” (på godt bergensk”) i trappen på Metroen i dag og hinker rundt i smerter, har jeg det veldig fint. Denne turen har jeg tross alt drømt om i tre år siden jeg startet på prosjektet mitt! Helt uvirkelig.

Vi bor på Hôtel Trinité Haussmann, et nydelig og sjarmerende boutique hotel. Her kommer vi definitivt til å bo neste gang vi skal til Paris! Vi booket suiten og den er helt magisk. Prismessig kostet den like mye som enkelte standardrom man finner i byen ellers, og kan absolutt anbefales om dere vil bo fint til en rimelig pris! I morgen drar vi hjem og jeg lengter etter Billy allerede. Her har dere meg og M – ser en mor som bærer på babyen sin i en søt kjelederess. Oss i kor: “Ååå Billy! Han hadde elsket å bli bært slik!”…. Er så gale.

Sparkly eyeliner

Vi går årets største festsesong i møte med alt fra julebord til festlige anledninger booket inn i kalenderen. I den anledning vil jeg tipse dere om en liten, lekker sak jeg har i vesken som tar makeup-looken til nye høyder på null komma niks! Jeg sminker meg nemlig sjelden noe annerledes til fest, men med et hemmelig våpen i vesken tar forvandler jeg raskt hverdagslooken til en festligere versjon. Med glitter eyeliner!

Jeg legger den både under nedre vippekant og over øvre vippekant. Det er superfint!

Hvis du vil gå all in kan du også legge produktet på vippene med applikatorbørsten. Den er nemlig 2-in-1 med både applikator for eyeliner, samt mascara. Jeg kjøper min hos H&M og den kommer i mange farger!


Denne helgen skal jeg …

🌮 Ringe helgen inn med å spise fredagstaco hos pappa, knitring i peisen, å kose med Linus. Det er liksom ikke ordentlig helgefølelse uten at jeg har tilbragt starten av fredagskvelden sammen med dem!

🌲På lørdag har jeg veldig lyst til å starte morgenen med en lengre tur og deretter dra hjem å bake. Dere vet jo hvor glad jeg er i det! Da slapper jeg av og koser meg. Ekstra hyggelig når det er så kaldt ute. Brrrr!

🍷 Lage en bedre lørdagsmiddag sammen med M, god musikk og litt rødt i glasset.

🍿 .. Etterfulgt av innekveld med Skal vi danse på skjermen. Beste jeg vet!

♻️ Som et resultat av ryddingen her forleden; kjøre ting til Fretex, samt legge ut litt skatter fra klesskapet som fortjener nye eiere på Tise. Alltid godt med en liten opprydning i garderoben til ny (vinter)sesong!

🌱 Potte om Strelitzia planten min. Den holder på å få et stort, nytt skudd og det er SÅ gøy! Haha.. *nerd

✈️ Planlegge schedule i Paris. Herregud, vi reiser på tirsdag for å skyte bilder til min egen kampanje! Hyyyl. Dette har jeg ventet på i mange år. Føles helt uvirkelig! Jeg gleder meg SÅ mye til å dele det med dere.

· · · · ·

.. Hva er planene deres for helgen? ♥

Dagens mission: Garderobe detox

Reklame – boken min

De siste dagene har det sklidd helt ut hjemme. Vanligvis er det meste på stell – organisert, rent og pent. Men det har rett og slett vært så mye å gjøre på jobbfronten i det siste (spesielt nå som det nærmer seg lansering av prosjektet mitt) at jeg ikke har funnet tiden! Jeg har hatt en konstant indre uro, for ikke bare har det vært kaos i hodet – men også hjemme. Så, i dag? Jeg måtte rett og slett bare sette livet litt på vent å prioritere hjemmet mitt. Det er jo tross alt basen og grunnmuren i livet. Raser den, raser alt. Omtrent.

.. Nå er hele leiligheten strøken. Ja, til og med alle steder jeg ikke kan se! For en magisk følelse. Det lukter derimot (som M pleier å si) “hamsterbur” av meg, så jeg ser frem til å ta en varm dusj å rulle meg inn i det nyvaskede sengetøyet. Haha! Det blir prikken over i’en etter dagens raid. Nå som sommerklær og alt mulig vås er ryddet ut, GLEDER jeg meg til å kle meg i morgen! Det føles som om jeg har fått ny garderobe.

I boken min starter de første kapitlene med fysisk og psykisk opprydning. I dag fikk jeg nok en gang bekreftet hvorfor det er så viktig å få orden på dette før alt annet. I morgen kan jeg nemlig jobbe og kose meg med prosjekter uten en indre uro om at det er kaos rundt meg. SÅ deilig! Ha en fin kveld ♥

Seriene du kan se med kjæresten 🍿

.. Og selvfølgelig om du er singel også. Men, av erfaring er det liksom ikke alltid like enkelt å finne en serie kjæresten også vil se. Min går for eksempel ikke med på Kardashians, Ungkaren, Love after lockup ++ som jeg finner underholdende, haha. Heldigvis elsker jeg en god thrillerserie og spenningsdrama også! Både Nobel og Valkyrien er fantastisk bra. Man klarer liksom ikke å skru av tv’n! Anbefales på det varmeste.

Nobel (se den her)

Aksel Hennie gjør en fabelaktig rolle som løytnant Erling Riiser. Herregud for en skuespiller han er! Etter et oppdrag i Afghanistan over flere måneder, vender han endelig tilbake til familien og hverdagen i Oslo. Det derimot, skulle vise seg å bli noe helt annet enn hva han hadde sett for seg. Der dukker det nemlig opp en kjenning fra Afghanistan som står på “catch or kill” listen, hvilket fører til problemer. Samtidig får Erling trøbbel i privatlivet, og man kan ikke gjøre annet enn å bli oppslukt i serien. Johanne, konen til Erling, får man et elsk/hat forhold til. Hun er forøvrig en helt rå karrierekvinne som stadig overrasker!

·  ·  ·  ·  ·  ·

Valkyrien (se den her)

Valkyrien er altoppslukende, og akkurat som Nobel – umulig å skru av. Sven Nodin (Ravn) og Pål Sverre Hagen (Leif) er i hovedrollen, og det kan jo bare ikke slå feil. Ravn er en desperat lege og Leif er en dommedagsfantast. Sammen, til tross for rake motsetninger, allierer de seg og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden midt i Oslo sentrum. Her oppstår det utfordringer og komplikasjoner til enhver tid. Mer kan jeg nesten ikke si, i frykt for å spoile for dere. Virkelig en serie som får adrenalinet til å pumpe!

.. Finn frem popcornet, dra dynen inn i sofaen ooog snurr serie!