Et nytt antrekk i
postkassen ☁️

annonse ·

Peekaboo! Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg minimerte garderoben min til 10 plagg i flytteperioden? Vel, nå har jeg levd på disse i godt over en måned og jeg må innrømme at et nytt, vårlig antrekk fra NA-KD var ganske deilig å få i posten. Jeg har savnet hvite, crispy jeans! Og denne lette jakken er perfekt til våren.. Funker vel så fint til hverdagslige antrekk som slengt over treningstøyet på vei til Barry’s! I loove it.

Quilted long jacket: HER
Mid-rise straight jeans: HER
Smocked crop top blue: HER
Quilted crossbody bag: HER

White squared front heels: HER
Croc trapeze bag: HER

.. Akkurat nå får du 20% rabatt hos NA-KD med koden ´EIRIN20´og denne er gyldig i én uke fra i dag. Ellers håper jeg at du nyter søndagskvelden til tross for at hver dag føles litt som evig søndag akkurat nå 🦋

Inspirert av
Emily Luciano

.. Hvordan går det med dere? 🤍Mamma og jeg hadde en lang telefonsamtale tidligere i dag, og vi begynte å prate om ting vi gjør mens vi er hjemme om dagene. Plutselig kom vi inn på maling, og jeg kjente at den kreative siden i meg umiddelbart ble inspirert. Morgendagens plan er med andre ord klar; jeg skal male et lerret til huset! Heldigvis trenger man ikke være “flink” til å male for og lage vakker kunst. Jeg skal bruke fargeprøvene jeg har kjøpt til huset for å lage et maleri som passer interiøret.. Det tror jeg kan bli fint! Ikke bare er det morsomt i prosessen, men også noe jeg kan ha glede av på veggen i mange år. Gleder meg!

.. Det første som slo meg da vi pratet var Emily Luciano. Hun har jeg fulgt på Instagram i flere år, og jeg elsker når hun en sjelden gang legger ut maleriene sine. Jeg synes de er så fine og hun er så flink! Hvis du har lyst til å gjøre det samme kan jeg anbefale å ta en titt på Instagram profilen hennes for inspirasjon.

Når verden står
på hodet

Det føles rart å oppdatere om hverdagen og inspirere. For i det store og hele blir renovering, interiør og antrekk ubetydelig fjas akkurat nå. Korona-viruset har blitt erklært som pandemi, og det føles som om verden står på stedet hvil akkurat nå (ironisk nok). Det er nærmest lock-down, mennesker er syke, folk er redde og landet vårt er truet. Du og jeg kan ikke gjøre annet enn å ta alle forhåndsregler. Holde oss inne så godt vi bare kan, holde avstand til våre medmennesker, og vaske hendene så ofte som overhodet mulig. Selvom mange av oss tenker at vi kan stå i sykdommen, er det ikke tilfellet for alle. Ringvirkningen er livsfarlig. Blir du smittet og smitter noen videre, er det ikke sikkert de har like god helse som deg. Ved at vi alle står sammen og viser hensyn, tar rådene fra FHI til etterretning… Da redder vi liv! Jeg håper de ekstreme tiltakene som er iverksatt gir gode resultater. Inntil da – ta vare på deg selv og dine nære.

På en annen side føler jeg også at vi trenger litt positivitet oppi alt. Litt glede og hygge! Jeg avlyste etter omstendighetene fredagsmiddagen hos pappa i kveld, så her blir det Idol og hjemmelaget pizza med M og B. Muligens vi slår til med en film i kveld også.. Hvis dere ikke har sett Adrift (ViaPlay) så kan den virkelig anbefales! Den er basert på en sann historie, og er fantastisk fra start til slutt. Noen som har filmtips til meg? Looks like I’ll be needing it! På søndag reiser M offshore og jeg må innrømme at det stresser meg. Jeg synes det er underlig at de ikke har blitt regulert. Jeg kan umulig forså hvordan det kan være bra å stenge et helt mannskap inne på en båt i flere uker – totalt uvitende om deres helse før de drar ut. Det er ingen som har satt spørsmålstegn ved hans helse, så jeg kan ikke tenke meg at de har gjort det med noen andre. En liten del av meg håper de får en kontrabeskjed før søndag.. Inntil da får vi “nyte karantene” sammen.

Ønsker dere en fin, innendørs helg. Gjør det beste ut av det! Bak noe godt, ta en skikkelig rengjøring, unn deg litt hjemmespa, sov lenge, spis sene frokoster.. Og apropos frokost; det var jo litt dårlig timing å dele steder hvor man kan spise ute i starten av uken før tragedien virkelig inntraff! Men skulle du likevel ønske å kose deg litt ekstra, kan du jo alltids unne deg en fersk morgenlevering. Det er jo hyggelig! Take care..

3 steder å nyte
frokost i Bergen

.. Jeg skal ikke lyve på meg å si at vi ofte går ut og spiser frokost, men når vi først gjør det er det innmari hyggelig! Man får litt *turist i egen by følelse. Sett for eksempel av en lørdag formiddag og dra ut med en god venninne, kjæreste, søster eller bestemor.. Det du måtte ønske! Spis en bedre frokost, titt litt i butikker, kjøp med en blomsterbukett hjem.. Kooos dere. Da får man virkelig den gode staycation-følelsen!

1. Hotell Norge: Man-fre 06:30-09:30, lør-søn 07:00-11:00. Ønsker du en helt nydelig hotellbuffet i vakre omgivelser har Hotel Norge den beste frokosten i byn. Her bugner det av alt du kan tenke deg. Man behøver ikke bo på hotell for å nye hotellfrokost! Jeg mener å huske at vi betalte rundt 150-200 per pers sist vi var der. Mmm! Her har de også boblelunsj hver lørdag, og det er veldig hyggelig å dra på med venninner.

2. Opus XVI: Man-fre: 06:30-10:00, lør-søn: 07:00-11:00. Her har de byens beste avokado sandwich på frokost-menyen. Du kan også forsyne deg i frokostbuffeten. Jeg elsker at de alltid har friske bringebær, blåbær, frukt og freshe juicer. For ikke å nevne bakverk.. godt, og i tillegg er det så fint der!

3. Litteraturhuset, Colonialen. Fra 09:00-11:00 kan du nyte en bedre frokost mens solen titter inn de store vinduene. Her er det kun meny og ikke buffet, men likevel masse godt å velge mellom. Alt fra croissanter til müsli og yoghurt. Omelett, kontinental frokost og masse annet godt finner du også på menyen!

Et lite tips til helgen..! Eller en ukedag, forsåvidt.

Rays of
sunshine

Just what I needed.. Det er rart hvordan noen stråler med sol kan ta humøret fra 0-100 og viske bort alt av gråtoner i hverdagen på et blunk. Ja, det regner latterlig mye i Bergen – det er ingen myte. Men når solen først skinner er det verdens fineste by! I dag har jeg løpt rundt fra A-Å og gjort ærend. Innom huset har jeg selvfølgelig også vært, og de flinke håndverkene våre (har seriøst blitt glad i dem, de er så gode, flinke og snille!) kunne melde om at de lå to uker foran skjema. Såå gøy! Innflytting i mai hadde vært magisk.

Livet om dagen er hektisk, litt snudd på hodet, men fint. Vi bor som tidligere nevnt i en AirBnb inntil vi kan flytte inn i utleiedelen i huset om 2-3 uker og har egentlig funnet roen her til tross for at vi innerst inne vet at det bare er midlertidig. Nå har jeg akkurat kommet inn døren og handlet med meg taco på vei hjem! Billy snorker på sofaen, en iskald Bulmers er lagt i fryseren, og vi er klar for å ta kvelden. Hallelujah!

Klem!

Translate