Full feed

Mäele åpner
showroom

Siden sist vi pratet har livet tatt en aldri så liten helomvending. Dere husker kanskje at jeg 16. august skrev at jeg ønsket å satse på Mäele fremover, og det har jeg virkelig gjort. Jeg har tatt sats med begge bena og åpner nå showroom i Gågaten i Bergen (om en liten uke eller to). Jeg må klype meg selv i armen når jeg skriver dette for det føles enda helt uvirkelig! Etter 8 år jobbende hjemmefra har jeg ikke ord for hvor mye jeg setter pris på en arbeidsplass og et sted å gå til i hverdagen. Det føles som et nytt liv! Endelig kan jeg skille hjem og jobb. Jeg vil påstå at 2-for-1 vanligvis er en god deal men virkelig ikke på denne fronten, haha.

Showroomet er alt jeg kunne ønsket meg. Sentralt (jeg kan faktisk gå til jobb om morgenen..) og estetisk vakkert. 130 kvadrat med magi og inspirasjon. Buevinduene er alt jeg kunne ønsket meg, og i tråd med det franske DNA’et til Mäele har vi favoritten Crêperia vis-à-vis over gaten med de sjarmerende, franske café bordene som utsikt. How cute? Lokalet er delt opp i 4 deler – showroom, kontor, fotostudio og lager. Det kunne ikke blitt mer perfekt! Nå skal vi bare gjøre ferdig oppussingen og innrede, så åpner vi dørene.

I showroomet er dere alltid hjertelig velkommen etter avtale. Via Instagram og vår nettbutikk kan dere booke tid, både for en titt og shopping. Det er flere som har spurt om dette og det er altså mulig. Det vil også åpnes opp for pick-up in store om dere handler i nettbutikken og ønsker varene samme dag!

Det er under ett år siden jeg offisielt lanserte Mäele og det har gått over all forventning. Nå gleder jeg meg stort til fortsettelsen og planene er store! Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen videre. Klem E!

Weekend treat:
Lemon tart

Jeg elsker en god sitronterte. Kombinasjonen av den fløyelsmyke, søte marengsen mot den syrlige sitronen er helt nydelig. Da jeg postet denne lekkerbisken på Instagram kokte det varmt i innboksen.. “Kan du pliiis dele oppskriften?” Vel, jeg skulle ønske jeg kunne si at den var min. But nope! Jeg fant den hos Det Søte Liv.

Jeg har sagt det før og sier det igjen; Jeg storkoser meg med hvetemel på nesen og klissete hender. Baking er ren terapi for meg, og når helgen kommer elsker jeg å bryne meg på nye oppskrifter. Denne sitronterten ble helt perfekt om jeg får si det selv, og jeg spiste den til både frokost, lunsj og middag i to-tre dager. Mmm!

Del gjerne en god oppskrift med meg!

5 filmtips til helgen
som du vil elske

“Da hun en dag finner en gjenglemt håndveske på t-banen er det opplagt for Frances at hun må finne eieren og returnere den. Vesken viser seg å tilhøre Greta, en eksentrisk fransk pianolærer.” Se den her på Viaplay.


Nå som helgen er her og ruskeværet har meldt sin ankomst, tenkte jeg at det var på høy tid å anbefale noen gode filmer jeg har sett i det siste. Absolutt alle kan anbefales på det varmeste! Som dere ser er favorittsjangeren min thriller og spenning, men en god komedie er også alltid midt i blinken. Da er Good Boys og Masterminds gode valg! Kryp under dynen, ta på kosesokkene, finn frem godteposen og snurr film mine venner!

“Når en tenåring ber henne om å kjøpe alkohol, tilbyr Sue Ann ungdommene å feste i kjelleren hos henne. Men visse husregler gjelder: Noen må være edru. Gå aldri ovenpå. Og kall henne Ma.” Se den her på Viaplay.


“Tolvåringene Max, Thor og Lucas bestemmer seg for å skulke skolen i et forsøk på å lære seg å kysse før en fest. Det blir en dag preget av dårlige valg, politijakt og skremmende tenåringsjenter.” Se den her på Viaplay.

“Basert på historien om terrorangrepet mot Taj Hotel i den indiske byen Mumbai i 2008. De ansatte risikerer livene sine for å redde andre, og folk gjør alt for å beskytte seg selv og sine kjære.” Se den her på Viaplay.

“David Ghantt er ikke akkurat den skarpeste kniven i skuffen. Han er en godslig fyr som jobber for et pengetransportselskap og snart skal gifte seg med den gale Jandice, og han drømmer om et mer spennende liv. Så da hans vakre kollega Kelly foreslår at de skal rane arbeidsgiveren, lar han seg overtale.” Se den her på Viaplay.

Fresh scent of
sundried linen

Fine, gode dere… Hvordan har dere det? Jeg nyter tilværelsen som offshore-girlfriend sammen med Billy om dagen. M reiser mye i jobben for tiden, og selvom det føles litt “tomt” innimellom og søvnen ikke er like god uten den trygge armkroken, så nyter jeg det litt også. Da får jeg tid til å gjøre ting jeg vanligvis ikke prioriterer like mye når vi begge er hjemme. I dag har jeg vasket sengetøyet og lufttørket det i solen. Det er helt magisk å legge seg i om kvelden, kontra når det har tørket i en varm, støvete tørketrommel.

Jeg elsker å henge dynen ut i bakgråden om morgenen – da blir den crispy, sval og fresh på kvelden.

.. Og for å booste den freshe følelsen, elsker jeg å tenne “linen” lyset fra H&M Home. Det lukter friskt av nyvasket lin, og det føles rett og slett som litt ekstra luksus på soverommet. Anbefales på det varmeste.

For at sengetøyet skal lukte ekstra godt, sverger jeg til tøymykneren fra Softlan med Kokos!

“Fills the room with inviting, fresh scent of sundried linen”

Let your dreams
be your wings

“If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough”

 

Jeg har hatt den lengste ferien fra bloggen noensinne.. Det føles rart å la fingrene skli over tastaturet igjen, men litt fint også. Den lille sommerpausen har definitivt gjort godt, og jeg har ikke akkurat lagt på latsiden! Tvert imot har jeg jobbet på spreng med hjertebarnet mitt Mäele, og vært litt mer aktiv på Instagram enn jeg vanligvis er. Jeg kjenner i hjertet at tiden er inne for forandringer. Bloggen har i 8 år vært min førsteprioritet, men slik er det ikke lengre. Jeg som alle andre har en trang til å utvikle meg og utfordre kreativiteten. Nå er tiden inne for det – og jeg er godt i gang. Årene fremover drømmer jeg om å ta Mäele til nye høyder, og utvikle merkevaren til noe mye større. Det føles godt å våkne om morgenen med sommerfugler i magen igjen. Jeg har funnet tilbake til en indre drivkraft jeg ikke har kjent på mange år og det er ganske magisk.. Så, hva skjer med bloggen nå?

Jeg har vært litt frem og tilbake denne sommeren, og konkludert med at jeg ikke er klar for å gi helt slipp. Jeg har lyst til å titte innom her de dagene jeg virkelig føler for å dele, uten et press om daglige oppdateringer. Jeg elsker jo å skrive “litt mer enn en caption”, og jeg elsker å dele inspirasjon med dere. Fremover vil jeg oppdatere bloggen når jeg føler for det – kanskje blir det flere innlegg i uken, kanskje ett. Det vil variere. Når sant skal sies; jeg blir veldig glad om dere titter innom i ny og né. Ellers kan dere jo alltids henge med meg på Instagram!

Nå – din tur. Fortell meg, hvordan har sommeren din vært? 🕊