Full feed

Drømmesofaen

annonselenker ·

Jeg aner ikke hvor lenge jeg har hatt bilder lagret av denne sofaen i Pinterest mappen min.. Lenge, i hvert fall! Jeg sa jo til dere at jeg ønsket meg en teddysofa, men jeg hadde ikke tålmodighet til å vente 6 uker på levering. Men, så ble det slik da.. Og time flies when you’re having fun! Plutselig var den her gitt.

AUSTIN TEDDY

Sofa: HER
Speil: HER

Magnus er i Nordsjøen for øyeblikket, og jeg er spent på hva han sier når han kommer hjem. Hehh…Ellers var jeg i båt i hele går til langt på natt, og kjenner at det trykker litt ekstra i topplokket i dag. Karoline reddet dagen og kom over med sushi til oss, og nå skal det snurres film! Koseliig.. God kveld!

Gadget crush:
Surface Go 2

Annonse i samarbeid med Elkjøp & Microsoft ·

De siste (snart) 8 årene har jeg jobbet timesvis bak skjermen daglig. Da er det hyggelige med små gadgets med stor ytelse som gjør hverdagen litt enklere. Jeg foretrekker vanligvis å jobbe fra datamaskinen min, men når jeg er på farten er Surface Go 2 helt suveren med hele 10 timers batteritid. Man kan også kjøpe tilhørende tastatur og smart-penn, som forvandler den fra en tablet til laptop på 1-2-3.

Surface Go 2 er liten og nett – passer perfekt i vesken! Om morgenen elsker jeg å lese nyheter og oppdatere meg mens jeg nyter frokosten, og da er den også helt super å dra frem. Skjermen er stor og utnyttet til det maksimale med en fantastisk bildeoppløsning som egner seg utmerket til Netflix og serietitting bl.a.

Den veier bare 544 gram og er tynnere enn et Vogue magasin! Du finner den her hos Elkjøp.

Jeg elsker å mikse
ulike blomster

Fredag, helg og den første blomsterbuketten i leiligheten!

I dag har jeg vasket og ryddet til den store gullmedaljen, og jeg ventet med å plassere blomsterbuketten på bordet til alt var rent og pent – som den siste kronen på verket før helgen kunne ringes inn. Det gir alltid en ekstra god følelse. Nå lukter det grønnsåpe i huset, og alt er skinnende rent. Sengetøyet har jeg også vasket, og det har hengt til tørk i solsteken i bakgården i halve dag. Med vinduene på soverommet og badet åpen, snek også den friske duften av nyvasket tøy seg inn i leiligheten. Såå deilig! Hverdagens små gleder…

Jeg elsker å kjøpe ulike typer blomster jeg synes er fine, slik at jeg kan lage min egen kombinasjon. Peoner og brudeslør synes jeg er helt nydelig sammen, og denne gangen ønsket jeg å trekke inn litt rosa også for å matche den fine velour stolen rundt spisebordet. Dessuten gir det skikkelig deilige sommervibber.

Jeg legger alle blomstene i vasken og danderer én og én i vasen til jeg blir fornøyd.

.. Om natten setter jeg vasen i gangen hvor det er svalt. Da varer de mye lengre!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra pappa hvor fredagstaco stod på menyen. Nam nam! Det er meldt nydelig sommervær hele langhelgen, og det skal utnyttes. I morgen blir det båttur med venninner fra tidlig formiddag og utover. Det gledes.. Ønsker dere en nydelig helg og håper dere har det fint!

Epletreet i
bakgården

Er det noen som husker epletreet jeg plantet i fjor? Nøyaktig 21. mai 2019 kjøpte jeg det, og nå er det nesten ikke til å kjenne igjen. Jeg er helt forelsket, jeg! Det har virkelig sprunget ut i full blomst, og jeg blir lykkelig langt inn i sjelen hver gang jeg titter gjennom vinduet og får øye på det. Rett og slett magisk fint!

.. I fjor fikk det flere, saftige, syrlige og søte epler. Jeg er spent på om det blir frukt på det i år også. Da skal jeg definitivt lage smuldrepai med epler og vaniljeis til. Det er noe av det beste jeg vet! Mmm..

Endrer bakgrunnen på iPhonen*

Bortsett fra epletreet, magnoliaen og det japanske kirsebærtreet, har vi også jordbærblomster som vi fikk av mormoren til M i innflytningsgave. Skikkelig koselig minne å ha i bakgården synes jeg!

Når jeg skriver dette innlegget føler jeg meg litt nerd – men jeg er så engasjert og synes det er så gøy å få til og se utviklingen. Jeg klarer ikke å beskrive hvor glad jeg blir av plantene mine, haha.. De er jo så vakre!

Man behøver ikke å ha stor hage for og plante. Det er minst like fint i store potter! Målet er at hele bakgården skal bugne av velduftende blomster, frukter og bær en vakker dag! Det hadde vært en drøm.

My favorite
home wear

annonselenker ·

God morgen og hei ny uke! Vi har hatt verdens lateste morgen. Dagens første kaffekopp ble drukket i morgensolen i bakgården, og jobb har jeg gjort fra sengen. Veldig koselig! Her er et lite bildedryss.

Basic cropped hoodie
Basic sweatpants

Det blir mye kvalitetstid hjemme i disse tider, og i den anledning vil jeg tipse dere om verdens diggeste (og fineste) home wear. Jeg har skaffet meg denne joggedressen i både hvit, gråmelert og svart. Den er også superfresh med sneakers når man skal ut å gjøre ærend for en sporty og laidback look. Me lovey!

Familien min… 🤍

Ønsker dere en nydelig uke!