Soft like Sunday
morning

God søndag! Håper dere koser dere maks og lader kreftene. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så godt som jeg har gjort i denne hotellsengen her! Kvinnedagen er det også i dag. Gratulerer beste dere, you rock!

Jeg blir alltid inspirert når jeg bor på hotell. Interiøret er ofte så utrolig behagelig, nøye gjennomtenkt og vakkert. M og jeg gikk rundt her og bare “ta et bilde av listene, se løsningen på gardinene…” the list goes on. Haha! Da er det naturlig at det klør litt ekstra i fingrene etter å innrede huset vårt. Det blir såå gøy!

.. Resten av søndagen skal jeg til en forandring ingenting og det er deilig. Bare catche litt opp med jobb og ting som henger – men ingenting som krever at jeg forlater sengen. Akkurat slik en myk søndag skal være!

P.S. det er gratis frakt hele søndagen hos Mäele(reklame)

En liten time-out
på hotell

“Gutter, pakk baggene deres. Vi stikker på hotell!” Tjah, det var vel ca. slik det gikk for seg i går kveld! Med Billy på armen og kofferten på slep, sjekket vi inn på Opus XVI i byen (ikke samarbeid, bare en varm anbefaling). Jeg har så mye jobb denne uken at jeg tok en lynrask beslutning om at et hotellrom de neste dagene ville være midt i blinken for å sone ut av flytteesker og kaos. Synes det var ganske fortjent!

Genser (reklame/gave) fra SophieEliseXSkappel
Jeans er old but good.. Fra Zara

Volonté Biker er alltid med meg: fra hjertebarnet mitt, Mäele / reklame

.. Nå ligger Magnus i badekaret med AirPods og et glass rødvin (må le litt av det synet), mens jeg skal ta rotta på innboksen min som nesten renner over. Oupsi! Så fort mails er besvart skal vi ut å spise en bedre middag. Kan ikke huske sist vi gjorde det, så DET gleder jeg meg veldig til. Ønsker dere en fin kveld!

Decisions,
decisions ..

Nå er jeg godt inni noe som i mine øyne er det beste med hele renoveringsprosessen.. Valg av farger, materialer og alt mulig gøy som setter prikken over i’en! La meg si dere én ting – vi hadde aldri forestilt oss at vi måtte gå så hardt til verks i huset som vi har gjort. Men når man renoverer et hus som er over 100 år gammelt må man være forberedt på litt av hvert. At det var å rive det ned til grunnmuren… Vel, ikke helt som planlagt. Men, da vet i hvert fall at absolutt alt er gjort skikkelig fra grunnen av og det er en god følelse når man har planer om å bo der lenge. “You can’t put glitter on shit”, er det ikke det man sier? 🤭

Elle, melle… Det er sannelig ikke enkelt å velge farger når det er så mye fint! Her ser dere i hvert fall paletten vi ser for oss i huset. Den store fargeprøven på det øverste bildet er fargen på kjøkkenet vårt. Det blir altså frontene, og jeg tror det vil bli superlekkert med marmor benkeplate og et hint av gulldetaljer!

Gulvet vi har valgt er fra gulvbutikk.no og heter Blanchi X Fransk Eik Fiskebensparkett. Det er mange av dere som har spurt meg om dette på Instagram, så jeg slenger med en link her! På vårt soverom derimot skal vi gå for et mykt og behagelig vegg-til-vegg teppe. En drøm å plassere føttene på om morgenen!

Inspector
Gadget

En ny uke står for tur, leiligheten er offisielt overtatt, jeg føler vi har “landet litt” i AirBnb leiligheten, det jobbes på spreng i huset hver dag… Tjah, jeg føler meg endelig som et fungerende menneske igjen. Flytting er virkelig ekstremsport, spesielt når man ikke har et hjem å flytte til. Jeg håper vi blir boende i Sandviken resten av livet, haha! Nå kjenner jeg derimot endelig på overskudd og inspirasjonen kommer snikende. Det er verdens beste følelse. Nå gleder jeg meg bare helt vilt til å komme i hus! Det føles som en fjern drøm.

Kåpe: H&M
Boots: Dr. Martens
Veske: DARK

Dagens antrekk.. Jeg bor i Dr. Martens bootsene mine og oversized kåper om dagen. Skikkelig deilig hverdagsantrekk når man er på farten! Og teddy-vesken? Den er verdens diggeste. I dag har jeg blant annet vært innom huset hvor vi hadde møte med taktekker og rørlegger. Også har vi sett på vinduer, bestilt kjøkken til utleiedelen… Voksenlivet kaller! Følte meg litt som Inspector Gadget i denne kåpen, haha.

Et nytt kapittel
i livet

God morgen! I går kom flyttebyrået og hentet alt av esker og store møbler i leiligheten min. Nå har vi offisielt flyttet ut, og på søndag er det overtakelse. I dag skal vi dra tilbake for å hente søppel, og vi har leid en stor bil for å flytte både dette og utemøbler. Male og sparkle / flikke litt skal vi også. Denne helgen blir det med andre ord fullt fokus på å klargjøre leiligheten til den perlen den er, før et nytt kapittel i livet offisielt står for tur. Bortsett fra litt tårer på sengekanten i går kveld (alt føles verst om kvelden, ikke sant) er jeg overrasket over hvor fint dette faktisk går. Det føles litt som et kjærlighetsbrudd, men jeg vet at det kommer til å bli verdt det når drømmehuset er klart.. Tenk at dette har vært hjemmet mitt i 4 år!

Jeg føler meg litt som en zombie om dagen, og nå gleder jeg meg til ting roer seg litt. Arbeidet i huset pågår for fullt og det er så deilig å se at det skjer noe nytt hver dag! Jeg har som tidligere nevnt filmet en vlog til dere hvor jeg viser dere alt som er gjort. Jeg har ikke hatt tid til å redigere den oppi flytting og alt, men etter søndag skal jeg sette i gang. Nå som oppbyggingen har startet, blir det morsommere å dele mer!

.. God helg mine venner! Håper alt er bra med dere ✨

Translate