Annonse i samarbeid med Elkjøp & Microsoft ·

De siste (snart) 8 årene har jeg jobbet timesvis bak skjermen daglig. Da er det hyggelige med små gadgets med stor ytelse som gjør hverdagen litt enklere. Jeg foretrekker vanligvis å jobbe fra datamaskinen min, men når jeg er på farten er Surface Go 2 helt suveren med hele 10 timers batteritid. Man kan også kjøpe tilhørende tastatur og smart-penn, som forvandler den fra en tablet til laptop på 1-2-3.

Surface Go 2 er liten og nett – passer perfekt i vesken! Om morgenen elsker jeg å lese nyheter og oppdatere meg mens jeg nyter frokosten, og da er den også helt super å dra frem. Skjermen er stor og utnyttet til det maksimale med en fantastisk bildeoppløsning som egner seg utmerket til Netflix og serietitting bl.a.

Den veier bare 544 gram og er tynnere enn et Vogue magasin! Du finner den her hos Elkjøp.

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Gadget crush:
Surface Go 2

Comments are closed.