Er det noen som husker epletreet jeg plantet i fjor? Nøyaktig 21. mai 2019 kjøpte jeg det, og nå er det nesten ikke til å kjenne igjen. Jeg er helt forelsket, jeg! Det har virkelig sprunget ut i full blomst, og jeg blir lykkelig langt inn i sjelen hver gang jeg titter gjennom vinduet og får øye på det. Rett og slett magisk fint!

.. I fjor fikk det flere, saftige, syrlige og søte epler. Jeg er spent på om det blir frukt på det i år også. Da skal jeg definitivt lage smuldrepai med epler og vaniljeis til. Det er noe av det beste jeg vet! Mmm..

Endrer bakgrunnen på iPhonen*

Bortsett fra epletreet, magnoliaen og det japanske kirsebærtreet, har vi også jordbærblomster som vi fikk av mormoren til M i innflytningsgave. Skikkelig koselig minne å ha i bakgården synes jeg!

Når jeg skriver dette innlegget føler jeg meg litt nerd – men jeg er så engasjert og synes det er så gøy å få til og se utviklingen. Jeg klarer ikke å beskrive hvor glad jeg blir av plantene mine, haha.. De er jo så vakre!

Man behøver ikke å ha stor hage for og plante. Det er minst like fint i store potter! Målet er at hele bakgården skal bugne av velduftende blomster, frukter og bær en vakker dag! Det hadde vært en drøm.

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Epletreet i
bakgården

Comments are closed.