Fredag, helg og den første blomsterbuketten i leiligheten!

I dag har jeg vasket og ryddet til den store gullmedaljen, og jeg ventet med å plassere blomsterbuketten på bordet til alt var rent og pent – som den siste kronen på verket før helgen kunne ringes inn. Det gir alltid en ekstra god følelse. Nå lukter det grønnsåpe i huset, og alt er skinnende rent. Sengetøyet har jeg også vasket, og det har hengt til tørk i solsteken i bakgården i halve dag. Med vinduene på soverommet og badet åpen, snek også den friske duften av nyvasket tøy seg inn i leiligheten. Såå deilig! Hverdagens små gleder…

Jeg elsker å kjøpe ulike typer blomster jeg synes er fine, slik at jeg kan lage min egen kombinasjon. Peoner og brudeslør synes jeg er helt nydelig sammen, og denne gangen ønsket jeg å trekke inn litt rosa også for å matche den fine velour stolen rundt spisebordet. Dessuten gir det skikkelig deilige sommervibber.

Jeg legger alle blomstene i vasken og danderer én og én i vasen til jeg blir fornøyd.

.. Om natten setter jeg vasen i gangen hvor det er svalt. Da varer de mye lengre!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra pappa hvor fredagstaco stod på menyen. Nam nam! Det er meldt nydelig sommervær hele langhelgen, og det skal utnyttes. I morgen blir det båttur med venninner fra tidlig formiddag og utover. Det gledes.. Ønsker dere en nydelig helg og håper dere har det fint!

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Jeg elsker å mikse
ulike blomster

  • Margrethe
    Blomster gjør så mye med stemningen! Hvordan går det med huset? Vil så gjerne se mer🤩

  • Malin
    For en nydelig bukett! Liker tanken med å «spare» å dandere den til slutt så det gir den ekstra gode følelsen med å ah vasket 🙂

  • stine
    Hvor er toppen/kjolen din fra? Så skikkelig søt ut 😀

Comments are closed.