annonselenker ·

Jeg aner ikke hvor lenge jeg har hatt bilder lagret av denne sofaen i Pinterest mappen min.. Lenge, i hvert fall! Jeg sa jo til dere at jeg ønsket meg en teddysofa, men jeg hadde ikke tålmodighet til å vente 6 uker på levering. Men, så ble det slik da.. Og time flies when you’re having fun! Plutselig var den her gitt.

AUSTIN TEDDY

Sofa: HER
Speil: HER

Magnus er i Nordsjøen for øyeblikket, og jeg er spent på hva han sier når han kommer hjem. Hehh…Ellers var jeg i båt i hele går til langt på natt, og kjenner at det trykker litt ekstra i topplokket i dag. Karoline reddet dagen og kom over med sushi til oss, og nå skal det snurres film! Koseliig.. God kveld!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Drømmesofaen

 • Ann
  Så fantastisk nydelig!!!! Herregud, i mitt neste hus vil jeg ha det akkurat slik 😍 gleder meg til resten av huset deres blir ferdig.. det ser ut som en drøm hittil. Hvordan er sofaen å sitte i?

  • Såå søt du er! Tusen takk <3 Veldig koselig å høre. Sofaen er overraskende god mtp. at den er litt høy i ryggen 😀 Men ikke den ideelle "chillesofaen" foran tv'n da den er litt hard! Klem

 • Elina
  Så fin sofa!! Og ikke minst gulv😍 Er det det samme gulvet du har linket til på bloggen tidligere? Jeg synes det så ut som det hadde en liten sprike mellom hvert «fiskeben» hvis du skjønner hva jeg mener (altså det gulvet du har linket til før), men jeg synes det gulvet dere har lagt nå var superfint og helt smooth ift overgangen. Du ser liksom ikke den spriken jeg snakker om. Derfor lurer jeg på om det er det samme gulvet skjønner du. Skal legge selv:)

  • Tusen takk 😀 Dette gulvet er laminat fra Ikea! Oppe skal vi ha Blanchi x Fransk eik fiskebensparkett fra Gulvbutikk.no. Veldig spent på hvordan det blir, men synes det ser utrolig fint ut. “Sprikene” har litt med hvordan man legger det å gjøre – satser på at det blir smooth <3

 • Fyyy søren, så fin sofa! Jeg elsker både formen, fargen og teksturen – DIGG! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Lene
  Wow, den sofaen er jo en drøm!v Forresten, kan jeg spørre om hvilket type gulv dere har valgt i utleieleiligheten samt selve huset? Er det fiskebenparkett eller fiskebenlaminat?

  • Saant! <3 Dette gulvet (i utleiedelen) er laminat fra Ikea mtp. at det er litt mer slitesterkt. Oppe skal vi ha Blanchi x Fransk eik fiskebensparkett fra Gulvbutikk.no. Tror det blir veldig fint :*

 • Nina
  Superfin sofa! Hvilken farge har dere på veggene?

 • Jeanette
  Blir den ikke varm å sitte i med tanke på at det er teddysofa?

 • This is literally the most beautiful sofa ever ?! 💛

Comments are closed.