Fine, gode dere… Hvordan har dere det? Jeg nyter tilværelsen som offshore-girlfriend sammen med Billy om dagen. M reiser mye i jobben for tiden, og selvom det føles litt «tomt» innimellom og søvnen ikke er like god uten den trygge armkroken, så nyter jeg det litt også. Da får jeg tid til å gjøre ting jeg vanligvis ikke prioriterer like mye når vi begge er hjemme. I dag har jeg vasket sengetøyet og lufttørket det i solen. Det er helt magisk å legge seg i om kvelden, kontra når det har tørket i en varm, støvete tørketrommel.

Jeg elsker å henge dynen ut i bakgråden om morgenen – da blir den crispy, sval og fresh på kvelden.

.. Og for å booste den freshe følelsen, elsker jeg å tenne «linen» lyset fra H&M Home. Det lukter friskt av nyvasket lin, og det føles rett og slett som litt ekstra luksus på soverommet. Anbefales på det varmeste.

For at sengetøyet skal lukte ekstra godt, sverger jeg til tøymykneren fra Softlan med Kokos!

«Fills the room with inviting, fresh scent of sundried linen»

Previous Post
Next Post

1 thought on “Fresh scent of
sundried linen

  • Jeg elsker sengetøy i lin og har faktisk kun det hjemme nå, det er så svalt og godt og jeg har rett og slett blitt helt frelst! Supert tips med duftlys, det skal jeg sjekke ut, ser for meg at det er skikkelig herlig nå om sommeren!
    God klem<3

    https://siljealice.com

Comments are closed.