Nemmen! Hei dere. Siden sist vi pratet har livet tatt en helomvending og mye har skjedd. Dere husker kanskje at jeg 16. august skrev at jeg ønsket å satse på Mäele fremover, og det har jeg virkelig gjort. Jeg har tatt sats med begge bena og åpner nå showroom i Gågaten i Bergen (om en liten uke eller to). Jeg må klype meg selv i armen når jeg skriver dette for det føles enda helt uvirkelig! Etter 8 år jobbende hjemmefra har jeg ikke ord for hvor mye jeg setter pris på en arbeidsplass og et sted å gå til i hverdagen. Det føles som et nytt liv! Endelig kan jeg skille hjem og jobb. Jeg vil påstå at 2-for-1 vanligvis er en god deal men virkelig ikke på denne fronten, haha.

På fredag hadde vi shoot for første lanseringen av FW20 kolleksjonen. Emilie og Maren var så snill og stilte opp for bilder – skjønneste jentene i byn! Jeg elsker Trench-settene, og de er i mine øyne alt jeg trenger denne høsten. Neste helg lanseres del to av kolleksjonen med fokus på lounge og fest! Gled dere. Det gjør i hvert fall jeg!

Så – over til Showroomet igjen.. Det er alt jeg kunne ønsket meg. Sentralt (jeg kan faktisk gå til jobb om morgenen..) og estetisk vakkert. 130 kvadrat med magi og inspirasjon. Buevinduene er alt jeg kunne ønsket meg, og i tråd med det franske DNA’et til Mäele har vi favoritten Crêperia vis-à-vis over gaten med de sjarmerende, franske café bordene som utsikt. How cute? Lokalet er delt opp i 4 deler – showroom, kontor, fotostudio og lager. Det kunne ikke blitt mer perfekt! Nå skal vi bare gjøre ferdig oppussingen og innrede, så åpner vi dørene.

I showroomet er dere alltid hjertelig velkommen etter avtale. Via Instagram og vår nettbutikk kan dere booke tid, både for en titt og en kaffe, men også for shopping. Det er flere som har spurt om dette og det er altså mulig. Det vil også åpnes opp for pick-up in store om dere handler i nettbutikken og ønsker varene samme dag!

Det er under ett år siden jeg offisielt lanserte Mäele og det har gått over all forventning. Nå gleder jeg meg stort til fortsettelsen og planene er store! Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen videre. Klem E!

Previous Post
Next Post