Siden sist vi pratet har livet tatt en aldri så liten helomvending. Dere husker kanskje at jeg 16. august skrev at jeg ønsket å satse på Mäele fremover, og det har jeg virkelig gjort. Jeg har tatt sats med begge bena og åpner nå showroom i Gågaten i Bergen (om en liten uke eller to). Jeg må klype meg selv i armen når jeg skriver dette for det føles enda helt uvirkelig! Etter 8 år jobbende hjemmefra har jeg ikke ord for hvor mye jeg setter pris på en arbeidsplass og et sted å gå til i hverdagen. Det føles som et nytt liv! Endelig kan jeg skille hjem og jobb. Jeg vil påstå at 2-for-1 vanligvis er en god deal men virkelig ikke på denne fronten, haha.

Showroomet er alt jeg kunne ønsket meg. Sentralt (jeg kan faktisk gå til jobb om morgenen..) og estetisk vakkert. 130 kvadrat med magi og inspirasjon. Buevinduene er alt jeg kunne ønsket meg, og i tråd med det franske DNA’et til Mäele har vi favoritten Crêperia vis-à-vis over gaten med de sjarmerende, franske café bordene som utsikt. How cute? Lokalet er delt opp i 4 deler – showroom, kontor, fotostudio og lager. Det kunne ikke blitt mer perfekt! Nå skal vi bare gjøre ferdig oppussingen og innrede, så åpner vi dørene.

I showroomet er dere alltid hjertelig velkommen etter avtale. Via Instagram og vår nettbutikk kan dere booke tid, både for en titt og shopping. Det er flere som har spurt om dette og det er altså mulig. Det vil også åpnes opp for pick-up in store om dere handler i nettbutikken og ønsker varene samme dag!

Det er under ett år siden jeg offisielt lanserte Mäele og det har gått over all forventning. Nå gleder jeg meg stort til fortsettelsen og planene er store! Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen videre. Klem E!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Mäele åpner
showroom

 • Ingrid
  Så gøy! Gratulerer så mye. Savner oppdateringer på husfronten, hvordan går det med hjemmet deres?

 • Åh, GRATULERER så mye, Eirin! 😀 <3 Dette er virkelig et stort steg og jeg kjenner jeg gleder meg til fortsettelsen på eventyret ditt! Når jeg tar turen til Bergen (jeg har faktisk aldri vært der), skal jeg huske på å ta turen innom Mäele, det hadde vært så koselig!:*<3

  https://siljealice.com

 • Gratulerer! Eirin 👩‍💼 Lokalet ser kjempefint ut. Jeg er helt imponert hvor bra alt er gjennomført. Liker designet på det jeg har sett fra Mäele. Gøy at det kom et nytt innlegg på bloggen din 😎 Stay safe 😷

 • asreis
  Mulig dumt spm, men hva er showrom? Er det ikke som en vanlig butikk med prøverom? Må man booke time for å gå dit?

 • Jag är så imponerad av dig! Du är fantastisk! Jag upplever dig som otroligt driftig och duktig i det du gör, men det jag gillar allra bäst med dig är att du hela tiden verkar så genuint snäll, mysig och gullig. Du verkar vara en väldigt fin person och jag hoppas att du känner det själv också. <3 Hoppas du hinner ta hand om dig själv, bara vara, mysa och gosa med familjen och ta det lugnt mellan varven också, även fast jag förstår att du alltid jobbar hårt och vill framåt. Stor kram och stoooort lycka till med lokalen och show-roomet, det ser superfint ut! :)<3

 • Sisi
  Nå må du bare få på plass post-pay i nettbutikken så er alt i boks🙌🏼💯💝

 • Guro
  Gratulerer så mye!! Showroomet ser helt nydelig ut😍 Gleder meg til et nytt slipp av nydelige klær! Jeg faller for alle plaggene, og gleder meg til å klikke hjem flere. Den svarte kåpen.. wow.. beste kjøpet mitt noen sinne🥰 Heier på deg!

 • Malin
  kommer det en blazer ? 🙂

 • Sarah
  Gratulerer så mye! Ser helt vilt lekkert ut allerede <3

 • Bor like ved siden av og går forbi hver dag – ser ut til å bli magisk fint! Du er flink <3

 • Christina
  Så utrolig fint. Vil showroomet være der i en begrenset periode?

 • M
  Gleder meg til å kikke og shoppe!
  Har dere stoppet opp oppussingen i huset – følger iherdig med på bloggen og eirinhome på instagram for inspirasjon.
  Elsker stilen din, og pusser opp selv for tiden. Kommer det mer av det fremover?

 • Beate
  Gratulerer! 🙂

  Jeg er litt nysgjerrig på hva som skjer med huset deres? Har egentlig ikke hørt noe mer om det siden mai..

  Ha en fin helg 🙂

Comments are closed.