«December 25, weight 140 pounds plus 42 mince pies. Alcohol units, oh, thousands. BUGGER OFF!»

 

Bridget Jones fortjener et eget innlegg i mitt lille univers. Disse filmene er en stor del av meg! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ser filmene minst én gang i uken. Jeg elsker spesielt eneren og toeren. Hun har blitt som min personlige terapaut når livet er litt kjipt eller jeg rett og slett bare vil ha en girls-night med good vibes for meg selv. Jeg blir aldri lei, og om jeg så bare kommer hjem og synes det er litt stille – ja, da setter jeg på Bridget Jones i bakgrunnen. Vi vasker leiligheten sammen, lager mat sammen, gråter sammen, drikker vin sammen. Jeg føler at vi er skummelt like, og det er litt deilig å føle på innimellom. Makes sense? Haha.

Dette er meg på lørdagskvelden litt for ofte. Spesielt periodene M er mye borte. Hver gang vi prater på telefonen milevis unna hverandre og hodet mitt krangler litt sier han: «Sett på Bridget Jones».

<3

Previous Post
Next Post