Livet.

Hvor skal jeg starte.. Hei? Håper dere har det bra. Bloggverden er ikke det samme som før. Har jeg rett når jeg sier at mangfoldet av dere har sluttet å lese blogger som «i gamle dager»? Tidligere fulgte jeg slavisk mine favoritter, men nå leser jeg nesten aldri blogg lengre. Alt har blitt mer instant og i øyeblikket – vi vil ha det enkelt og raskt – gjerne på farten. Noe sier meg at det er fordi vi spoler gjennom livet i et høyere tempo enn aldri før. Det føles i hvert fall slik. Vi kaver oss mot nye høyder og har blitt litt dårligere til å leve i nuet. Det har jeg også, og jeg har veldig lyst til å stoppe tiden litt oftere. Kanskje det er derfor jeg er her igjen? Jeg savner å skrive om inspirasjon og kapre fine øyeblikk via kameralinsen min. Faktisk har jeg aldri vært mindre inspirert enn det siste året siden jeg skrev mitt siste blogginnlegg (beklager silent treatment, det bare skjedde. Akkurat som livet). Jeg ble selv inspirert av å reflektere over de små øyeblikkene her inne i mitt lille univers. Om alt fra lukten etter regn, til vakre blomster, oppskrifter og feelgood-lister.

Jeg har det fint og i det siste har jeg kjent på et savn når det kommer til bloggen. Jeg ønsker ikke å komme tilbake for å dele reklame og annonser; men for inspirasjonen sin del. Jeg ønsker at bloggen skal være mitt fristed igjen, som jeg kan rømme til for å skape gode vibber når jeg føler for det. Slik den en gang var! Dessuten er det så mye spennende som skjer i år, alt fra prosjekter til renovering av huset. Nettopp dette har jeg så lyst til å dele mer av! Jeg gleder meg til å henge mer med dere igjen og skrive litt lengre tekster enn en caption. Jeg synes det er vanskelig å være veldig personlig på Instagram, men her inne har jeg mindre sperrer og det føles veldig befriende. Om du leser blogg lengre eller ei, velkommen skal du være!

Helsen.

Jeg føler dette fortjener et eget punkt, og jeg har lyst til å bli flinkere til og dele ting som ikke alltid er så rosenrødt. Dessuten kan dette kanskje gjøre at dere blir bedre kjent med meg også, og ikke bare blomstene mine i bakgården – hehe. Siden sist vi pratet har jeg fått mange overraskelser servert. Både PCOS, insulinresistens og laktoseintoleranse. Å hei hvor det går! Nei, men fra spøk til alvor så har det vært ganske tøft skal jeg være ærlig, og det gav selvbildet mitt en god skramme i lakken. Selvom det er fryktelig kjedelig er jeg glad for at jeg tok meg den sjeldne turen til legen og fikk bekreftet det jeg følte – at kroppen min ikke spilte helt på lag. Jeg må forandre mye i livsstilen min for å holde symptomene i sjakk og føler at jeg er på god vei kombinert med medisiner. Mistanken om at det var noe som ikke stemte dukket opp da jeg sluttet på p-pillen for omtrent ett år siden; jeg ville slutte å mate kroppen min med hormoner, og så fort jeg stoppet kom PCOS-symptomene på rullebånd. Jeg gikk opp i vekt uten kosthold- og aktivitetsendring, mistet menstruasjonen, fikk påvist cyster på eggstokkene og følte meg generelt som en skygge av meg selv. Nå har jeg akseptert at sånn er livet, og jeg jobber for å leve et godt liv med både det ene og andre. Jeg er sjeleglad for at flere snakker høyt om kvinnesykdommer om dagen. Det er helt fantastisk! Jeg ante ikke hva PCOS var før jeg fikk diagnosen selv, og det er for gale når det anslås at så mange som 10% av norske kvinner har tilstanden. Spør du meg antar jeg flere – mange går rundt uten en diagnose og det er trist.

Huset.

Det mest stilte spørsmålet de siste månedene har definitivt vært «hvordan går det med huset?». Og det skjønner jeg godt! Vi bygget først av alt opp igjen leiligheten i huset som i utgangspunktet var ment for utleie, og endte opp med å bli boende der lengre enn planlagt. Av en så enkel grunn at vi tok en avgjørelse om å stoppe opp da Covid kom og prioritere andre ting først. Vi har ingen byggeleder eller firma som organsierer og planlegger for oss – vi gjør alt selv utenom deler av selve oppbyggingen av huset, og det er nesten en fulltidsjobb når det faktisk står på. Puh! På siden av selve renoveringen har M og jeg startet 3 nye firma det siste året som har krevd alt av vår oppmerksomhet, økonomi og tid. Huset måtte rett og slett komme sist i rekken, men nå som vi endelig har fått ballen til å rulle i nyoppstarten av de ulike bedriftene er det med stor glede å si: det blir hus i år og vi er allerede smått i gang. Sommerfugler i magen! Jeg lover å oppdatere @eirinhome kontoen snart. Og forresten, mens jeg snakker om business: det nye firmaet / prosjektet mitt avsløres etter sommeren og det har med jul å gjøre. Iiih! Dere vet hvor glad jeg er i julen.. Det blir magisk og det er bare å glede seg! Jeg tror mange av dere kommer til å bli overrasket.

Kjærleiken(e).

M og B. Min lille familie! Vi har det veldig fint og jeg er så imponert over oss og alt vi har gått gjennom det siste året. Jeg er så stolt over M som har startet for seg selv, og jeg vet hvor skummelt det er når man er vant til økonomisk sikkerhet og rutiner.. Men som jeg alltid sier; man må satse for å vinne og det har han virkelig gjort for alt det er verdt. Baksiden av medaljen er at han vært borte ekstremt mye i år, mange uker på rad. Det er både fint og til tider tøft, men jeg ville aldri byttet det ut med noe. Etter 4 år er det ganske magisk å være nyforelsket hver gang han kommer hjem! Vi får heldigvis hele juli sammen og skal nyte ukene til det fulle. Og selvfølgelig, med verdens beste bamse B. Jeg kan ikke tro at han fyller 7 år i oktober! Jeg googler ukentlig «tips to make your dog live longer». Ja, jeg har til og med lært meg Dog-CPR via YouYube i de sene nattetimer fordi jeg er så livredd for at det skal skje han noe. Bestevennen min! Jeg må nesten le av meg selv og hysteriet mitt. Er det rart hunden min er mørkredd når jeg har sydd puter under armene hans hele livet. Vel – det er en historie for seg selv. Skal sannelig si jeg hadde mye på hjertet i kveld, men hvorfor ikke legge alle kortene på bordet når man først er i gang, si. God natt, vi skrives og det gledes! Klem E

Previous Post
Next Post

64 thoughts on “Livet, helsen, huset og kjærleiken

 • Eva
  Dette var så fint å lese! Elsker hvordan en god del av bloggene som enda fortsetter fokuserer på de lengre tekstene, enten livet generelt men også inspirasjon innenfor alt og ingenting. Gleder meg til å lese mer 🙂

 • Mia
  Så hyggelig med et innlegg 😍 jeg er en av de sjeldne som fortsatt leser blogg regelmessig, nettopp av den grunn av at jeg synes det er et litt roligere tempo her enn på Instagram, gleder meg til mer ✨

  • Det er så hyggelig å høre! Og jeg er så enig 😍

  • Ragnhild
   Så fint å høre at du har det bra. Jeg lurer på hvordan PCOS diagnosen stilles? Var det blodprøver, gynekologisk undersøkelse eller noe annet? Klem til deg❤️

 • Kjærleik
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 • Sandra
  Så kjekkt å få en oppdatering, og godt å høre at alt står fint til med deg og dine❤️ Oppdater når du selv føler for det, alltid kjekkt med noen innlegg her og der, enn ingen. Lykke til med husoppussingen! Kommer garantert til å bli veldig flott.

 • L
  Åå nå ble jeg glad. Har oppdatert bloggen din slavisk siden siste oppdatering i håp om noe nytt😅 har virkelig savnet å lese bloggen din og all inspirasjon, rett og slett et lite fristed og være. Jeg ble veldig syk i mars 2020 og er den dag idag fremdeles veldig syk og har savnet utrolig mye å bare forsvinne inn i innleggene dine som nå❤️ Gleder meg til mer✨

  • Ikke noe greit å høre at du er syk, sender varme tanker og god bedring ❤️ Men veldig stas å høre at du finner glede i bloggen min enda. Tusen takk 😘 Klem!

 • Maren
  Daglig leser av bloggen din, selv uten nylige oppdateringer 🕊 Du er en stor inspirasjon, stå på! 🤍 klem

  • Jippi! Tusen takk 🥺😍

   • Stine
    Ååååå endelig!!! Du er virkelig en av de få jeg får en genuin og reell inspirasjon av!! Har alltid syns du er så utrolig flott, og sluker alt du skriver og poster! Har savnet deg <33333

 • Åååå endelig er min favorittblogger tilbake, hurra!!

 • Renate
  Åååå dette gjorde dagen min!!! 😍 støtter deg så med å bruke bloggen til inspirasjon! Var så kjekt å åpne Bloglovin og se at det lå ulest innlegg fra deg! Om det ikke blir så ofte så er det helt greit, men Gud hvor kjekt det er å lese dine innlegg igjen 🙌🏻

 • Marit
  Hurraa, sÅå gøy at du er tilbake!! Instagram er fint og flott, men med bloggen din kan man kose seg i sofaen med en kopp te, som den var et magasin! Du er så inspirerende, gleder meg!:D Har selv møtt litt utfordringer med mat det siste året, ønsker deg all lykke til der også. Klem <3

 • Andrea
  Jeg har savnet både mer av deg, bloggen og ditt vakre syn på verden i form av inspirasjon! Gleder meg på mer 🥰

 • Nina
  Dette var en hyggelig oppdatering! Så kjedelig å høre om sykdommen, men jeg synes det er så fint at du valgt å være åpen om dette. Det hjelper så mye når noen med en stor plattform hjelper å sette lys på kvinnehelse 💚
  Ønsker deg en riktig god sommer og gleder meg til flere oppdateringer 💚

 • Karoline
  HURRA! Du og bloggen er savnet! Klem til deg!

 • Alice
  <3<3<3

  Jeg leser ikke så mye blogger lenger, men skal ærlig innrømme at jeg har vært innom din flere ganger for å se etter oppdateringer, hehe. Til og med vært i arkivet ditt for inspirasjon og oppskrifter!

  Gleder meg til fortsettelsen! Ingen som har inspirert meg mer med jul enn deg🤶🏼

 • Jippi
  Overrasket over hvor utrolig koselig jeg synes dette var. Som å høre fra en gammel venn hvis det gir mening 😅 jeg leser nesten ikke blogg lenge da det er få gode bloggere igjen, men jeg må si at den eneste bloggen jeg faktisk har savnet er din. Og det er nettopp pga av innlegg som dette. Du gjør aldri noe halveis å det ser man bare igjennom dette innlegget hvor du åpner deg om det som ikke er perfekt heller. Nå kjenner jeg deg jo ikke, men du virker som en av få som ikke har mistet bakkekontakt enda du har mye mer å vise til enn de influenserne som har det. Håper du fortsetter å dele mer her inne. Instagram er fint men det setter ingen spor. Jeg har aldri gått inn på høydepunkter i story for å se på gamle bilder av kaffekopper osv men blogginnlegg kan jeg lese flere ganger lenge etterpå fordi man kan lettere leve seg inn i det.
  Ooog SOM jeg gleder meg til å høre hva neste prosjektet er. Fikk sommerfugler i magen bare jeg leste ordet «jul» 😅
  Håper og tror dette blir like bra som alt annet du setter navnet ditt på ❤

 • Ragna
  Godt å lese. Både at du har det bra og at du er mer personlig her. Jeg har egentlig savnet det, uten å være klar over det. Å lese blogger har bare fadet ut, men det er jo så mye mer spennende egentlig!

  Liker at du prater om PCOS, og vi er mange som har det ja. Flere venninner av meg og i familien, men ingen snakket om det før jeg gjorde det. Det begynner å bli andre tider nå merker jeg, og det er jeg veldig glad for!

  Takk for at du deler og jeg håper du begynner å føle deg som deg igjen! Du er ikke mindre deg eller mindre kvinne, selvom de tankene av og til kommer krypende.. Gleder meg til å lese mer, spesielt om husprosjektet!

 • Ingvild
  Herlig at du er tilbake! Du har virkelig vært savnet❤️❤️

 • Kryss
  Så fint å ha deg tilbake! Det var en skikkelig gladnyhet! Jeg elsker å lese bloggen din, det gir et avbrekk sammenliknet med Instagram hvor jeg bare scroller.

  Ønsker deg lykke til på reisen med helsen ❤️

 • Gøy å se nye blogg innlegg fra deg igjen, Eirin 😉 Jeg tror det er lett å drukne i alt innholdet på Instagram og alle innholdsskaperene som konkurrerer der.

  I en blogg er ting litt mer slow-paced, chill og kanskje mer personlig.

  Når man er en perfeksjonist må man ofte betale prisen for å være det. Leste i går at Selena Gomez har sykdommen lupus. Dvs at den som ser ut til å leve det mest perfekte liv, ikke har det så perfekt. Da må man være en eternal 🦸‍♀️

  Hvordan uttales Mäele? uttales det Mail(e) eller som i Maelstrom, bare lurte? Ha en fin sommer ☀️

 • Andrine
  Beste nyheten på lenge!! Åå som vi har savnet dette fristedet!! Vi gleder oss til å henge med deg igjen, fineste Eirin 🥰 Glad for å høre at alt er bra med deg og dine, til tross for at det er leit med helseplagene dine. Det står stor respekt av deg som velger å dele det med oss ❤️ Gleder meg såå til å være med på reisen videre, spesielt husprosjektet (driver å bygger hus selv) og juleprosjektet (like glad i julen som deg) 😍 Klem!!

 • Helene
  Jeg er såå glad for at du er tilbake på bloggen igjen! Har virkelig savnet å lese blogg innleggene dine💛💛

 • Camilla
  Så glad for at du er tilbake!! 💘💘 Og jeg holder på å sprekke av nysgjerrighet når det kommer til juleprosjektet!!

 • Mia
  Så gøy at du deler igjen! Jeg har også pcos, men faller fort for mat som er dårlig for meg. Kunne du kommet med noe på blog eller insta om hvordan din «pcos hverdag» blir bedre? Mat, ting å gjøre… hadde vært veldig motiverende! Ellers: elsker at du er tilbake, og så glad for at du har det bra <3

 • Maria
  Så hyggelig at du er tilbake! ❤️ Takk for at du deler smått og stort! Blir fint å følge med på hva som skjer framover!

 • Sara
  Så godt at du er tilbake! Bloggen din har alltid vært et fristed med fokus på selvpleie og headspace for meg. Teksten og bildene dine gir meg oppriktig en nødvendig påminnelse om å ta vare på meg selv, lar meg puste litt ekstra godt, samt å sette pris på de gode små hverdagstingene. Elsker at du oppdaterer på bloggen igjen. Hilsen en gammeldags sjel som lett blir påvirket og stressa av alt dette med instant sharing 🙄😅

 • Viktoria
  Elsker å lese blogginnleggene dine! De er en god pause i en ellers hektisk hverdag. Leste jeg forresten et juleprosjekt? Dette må være det beste jeg har hørt så langt i år! Leser alltid gjennom de eldre innleggene fra tidligere desember for både julefølelse og inspirasjon. Dette blir så bra! Jeg gleder meg. Du er helt rå Eirin❤️

 • Rita
  Yay! Så utrolig stas å høre at du ikke skal slutte å blogge! Å lese bloggen din gir meg så mye inspirasjon og glede 😊 Heia deg!

  Styrkeklem 🦋 Heldigvis blir det mer og mer åpenhet rundt kvinnehelse – forhåpentligvis fører dette til MYE MER forskning rundt til eksempel PCOS.

 • Hannah
  Yay! It’s so lovely to hear you’ll be blogging again and so enjoyed this update. Your blog is probably the only one that I still check in with after many years of following your story. You’ve has such an impact on my life and given me so much inspiration, wisdom and cosy vibes over the years. Sending you so much love, magic and cosy vibes. 🤎

 • Marie
  Jeg sjekker fremdeles bloglovin ukentlig for å se om du, Ida Wulff eller Kenza har blogget 😉 Men ellers går det kun i Instagram!

  Så stas med en oppdatering fra deg! Synd å lese at helsen ikke har vært på topp, men så godt å høre at du har fått en diagnose slik at du kan få orden på ting ❤️

  Gleder meg til oppdateringer på huset fremover, det er en skikkelig spennende prosess å følge 😊

  God sommer ☀️

 • Ellie
  Leser omtrent ikke blogg lenger, men din har jeg sjekket innom en gang i blant så var artig å klikke seg inn når jeg nå så at du hadde postet noen innlegg!

  Håper du har det bra tross alle utfordringer 🌸

 • Hanna
  ❤️❤️❤️

 • Ella
  JA til mer blogg <3
  Hilsen en som savner gode bloggere som deg!

 • Vårild
  Nå ble jeg ekstremt glad! Har savnet deg og bloggen din veldig❤️

 • Maren
  Dette var fint og koselig å lese❤️

 • Tale
  HURRA! Har savnet bloggen din og energien din enormt mye, og sneket meg innom her fra tid til annen for å sjekke om det kaaanskje hadde kommet et blogginnlegg. Velkommen tilbake! ❤️

 • M
  JIPPI !!! 🤩 Endelig tilbake!

 • Victoria
  Herlighet, endelig! Håpe æ å få lese masse innlegg ifra dæ her inne igjen. Du e såå inspireranes! Ønske dæ all lykke i livet❤

 • Vilde
  Instagram er kjekt det, men og kunne sette meg ned med en blogg er som å ta tekoppen i hånden og motebladet i fanget og bare nyte. Så glad for at jeg kom inn her til to nye innlegg. Det var kjekt

 • Ida
  Hei, så godt å ha deg tilbake. Har savnet bloggen. Jeg har lurt på hvordan det går med deg, har liksom hatt på følelsen av at ikke alt har vært 100. Så godt og tøft av deg å dele dine utfordringer. Heia heia:) Gleder meg til å følge reisen din videre:)
  Klem

 • Elisa
  Dette gjør meg så glad! Gleder meg til å endelig følge bloggen din videre👏🏻 Må motivasjonen din blomstre🌹

 • Anna
  WIHOO ENDELIG <3 <3

 • Kristin
  ❤️❤️❤️

 • Belinda
  Så kjekt at du er tilbake! Endelig 😘

 • Kine
  Nå ble jeg SÅ glad! <3 Har savnet blogginnleggene dine, velkommen tilbake – og takk for alt du deler!

 • Ane
  Veldig hyggelig at du har startet å skrive igjen!!

 • Ida
  Så koselig at du er tilbake ❤️ Har fulgt deg og bloggen i mange, mange år! Veldig trivelig at du har lyst til å skrive, og ikke bare dele reklame. Du har gitt meg så masse inspirasjon gjennom innleggene dine, så jeg er kjempe glad for at du er tilbake! Tøft av deg og være personlig og dele om helsen din – tenk de i samme båt som får vite at de ikke er alene! Heier på deg, og gleder meg til å følge deg videre ❤️

 • Ingrid
  Hurra! Du har vært savnet 🥰

 • Tyra
  SÅ glad du er tilbake her❤️❤️

 • Gigi
  Leser fortsatt favorittbloggene mine <3 Og du er en av de. Ikke så opptatt gram'men og høyt tempo… Stor klem xxx

 • a
  velkommen tilbake!!! endelig.

Comments are closed.