@lamusadelasflores

Jeg drømmer meg daglig bort i kontoen til Gabriela, floristen bak kontoen La Musa de Las Flores på Instagram. Hun inspirerer meg til å senke tempoet i hverdagen og verdsette de små, vakre øyeblikkene. Ikke minst inspirerer hun meg til å utfolde lidenskapen jeg har fått for blomster og alt som spirer i hagen.

Gabriela sin reise som florist startet for bare 6 år siden, men hun ble allerede i barndommen inspirert av sin mor til å dyrke sine egne blomster og se magien av prosessen. I Valle de Bravo, Mexico bestemte hun seg i 2014 for å lage en liten snittblomst hage, selv uten spesiell kunnskap om hvordan det skulle gjøres. I dag bugner den av vakre snittblomster, og det har blitt til fulltidsjobben hennes. Det er en fryd å følge henne.

Tenk å våkne opp til dette synet hver morgen! Jeg ønsker meg min egen snittblomst hage en vakker dag, men inntil videre får jeg drømme meg bort hit. Gabrielas øye for vakre kreasjoner er virkelig unik.

Previous Post
Next Post