annonse / fordi jeg har på meg klær fra Mäele ·

God morgen fine dere! Jeg har ikke ord for hvor hyggelig det er å sjekke inn her igjen og lese alle de fine kommentarene deres. Herregud som jeg har savnet min lille community her inne! Dere gir meg så mye inspirasjon og motivasjon. Hver eneste kommentar treffer meg rett i hjertet, og jeg har sommerfugler i magen jeg ikke har kjent på en stund. Tusen takk! I dag kjenner jeg at jeg har skikkelig fredagsfølelse, men det er nok fordi pappa og jeg alltid spiser middag sammen på fredager, men flyttet det til i dag.

Dagens agenda er litt nips og naps. Jeg sjonglerer arbeidsoppgaver mellom tre ulike selskap, og tiden går til mye arbeid bak kulissene. Jeg elsker å dele, men tiden strekker ikke alltid til! Derfor er det hyggelig å sette av en time eller to til bloggen igjen. Jeg kjenner det gjør godt for hodet med en liten time-out her inne, å fokusere på ting som gir påfyll av good vibes. Solen skinner både i Bergen og hjertet mitt i dag! Wiih.

Bukse: Zara
Solbriller & blazer: Mäele
Sandaler: Nakd

Dagens antrekk ble favoritt- blazeren som Mäele lanserer neste uke, sammen med en morsom bukse, t-shirt og sandaler. Blazeren har jeg allerede flyttet inn i for mange måneder siden! Jeg har brukt mange runder og måneder på å perfeksjonere denne. Store skulderputer for en skarp silhuett, oversized og clean – inspirert av en vintage blazer. Typ den perfekte blazeren du finner blant hyllene på bruktbutikken! Den kommer også i en nydelig beige farge, og begge med matchende dressbukser. Den sorte kommer også med et matchende skjørt som er nydelig både om sommeren og høst/vinter med strømpebukser og boots.

· Svare på mails, sende ordrer
· Møte med fabrikk og shipping agent
· Bygge nettbutikken til Mäele ifb. lansering på søndag
· Lage innholdet til sosiale medier / markedsføring for Mäele
· Tegne design for emballasjen til produktet i juleprosjektet
· Ordne neglene mine i en sommerlig farge. Me-time!
· Middag hos pappa. Gleder meg!

Som en tidlig bursdagsgave unnet jeg meg YSL LouLou nylig. Jeg har ønsket meg den lenge og synes det er en veldig fin veske som rommer alt jeg har med meg i hverdagen. M kommer til å klikke på meg, men det er en støyt jeg får ta når han kommer hjem. Jeg fikk streng beskjed om at jeg ikke fikk kjøpe den før huset er ferdig. Det er bedre å be om tilgivelse enn tillatelse og det har faktisk han lært meg! Håper ikke han har dekning i Nordsjøen og leser dette.. Eller jo, forresten. For da har han en hel uke å fordøye det på. Vel nok om det, nå er det på tide at jeg svinger meg tilbake til jobb! Håper solen skinner der du er. Klem E

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Dagens to-do’s og favoritt blazeren

 • J
  LIVSGLEDE av at du har startet med blogg igjen 😭❤️

 • Martine
  Hvor er det fine hårstrikket ditt fra?

 • Tale
  Heisann! Hvor er hårstrikken med perler fra? Den er helt nydelig!

 • Malin
  Velkommen tilbake! ✨ Gleder meg til å stikke innom bloggen din for en dose inspirasjon i hverdagen! Du har vært savnet!

 • hår
  Har du Extensions eller er det ditt ekte hår? <3:) kan du skrive om hvordan du tar vare på det? Sykt fint.

 • Guro
  Gleder meg så til å kunne klikke hjem blazeren! Har lett etter en perfekt blazer i år, og endelig har jeg funnet den😍 Er også spent på hvilke andre pieces som lanseres! Ønsker deg en fin dag✨

 • Tonje
  Så fin du var på håret! Du er veldig fin med kort hår også, men her var det så fint!

  Håper du blogger masse fremover☀️ Henter alltid så mye inspirasjon her inne.

Comments are closed.