Foruten noen tilskudd av grønne vekster og hagemøbler, er bakgården vår ellers urørt siden vi overtok huset. Jeg finner den likevel nokså sjarmerende og elsker å tilbringe tid her ute når solen skinner. Vi har store planer for både bakgården, takterrassen og fasaden – men det blir ikke før til neste sommer.

Jeg er så takknemlig for at vi har mye uteplass til tross for at vi bor i et inneklemt Bergenshus. Selv om bylivet bare er noen minutters spasertur unna, føles det rolig og idyllisk her hjemme. Elsker å bo her!

Det beste jeg vet er å legge meg i soltørket sengetøy. Lukten av tøymykner siver inn vinduene våre når klesvasken henger til tørk, og det er sommer for meg. Sydhavsdrøm lukter helt nydelig av kokos og vanilje.

Magnolia
Japansk kirsebærtre
Epletre Kronprins
Epletre Katja

Bringebær
Syrinhortensia
Søtkirsebær
Syriner

Epletreet mitt gir endelig frukt igjen. Jeg kjøpte meg ett til for bare noen uker siden, og de har allerede befruktet hverandre. mye epler som dette tror jeg aldri jeg har fått før! Jeg gleder meg til å lage hjemmelaget eplekake og smuldrepai når de er modne. Det er så godt med vaniljeis! Mmm..

På takterrassen har jeg plantet søtkirsebær (moreller) og syriner. Gleder meg til å følge med på fremgangen. Jeg sørget for å kjøpe en selvfertil variant, slik at jeg ikke trenger flere trær for at det skal bære frukt. Det har allerede begynt å komme bær på det og jeg er spent på om de blir like gode som de pappa og jeg plukket i Tømmervågen da jeg var liten… Det er fine minner, det! Ha en fin kveld og nyt kveldssolen. Klem E

Previous Post