«Da hun en dag finner en gjenglemt håndveske på t-banen er det opplagt for Frances at hun må finne eieren og returnere den. Vesken viser seg å tilhøre Greta, en eksentrisk fransk pianolærer.» Se den her på Viaplay.


Nå som helgen er her og ruskeværet har meldt sin ankomst, tenkte jeg at det var på høy tid å anbefale noen gode filmer jeg har sett i det siste. Absolutt alle kan anbefales på det varmeste! Som dere ser er favorittsjangeren min thriller og spenning, men en god komedie er også alltid midt i blinken. Da er Good Boys og Masterminds gode valg! Kryp under dynen, ta på kosesokkene, finn frem godteposen og snurr film mine venner!

«Når en tenåring ber henne om å kjøpe alkohol, tilbyr Sue Ann ungdommene å feste i kjelleren hos henne. Men visse husregler gjelder: Noen må være edru. Gå aldri ovenpå. Og kall henne Ma.» Se den her på Viaplay.


«Tolvåringene Max, Thor og Lucas bestemmer seg for å skulke skolen i et forsøk på å lære seg å kysse før en fest. Det blir en dag preget av dårlige valg, politijakt og skremmende tenåringsjenter.» Se den her på Viaplay.

«Basert på historien om terrorangrepet mot Taj Hotel i den indiske byen Mumbai i 2008. De ansatte risikerer livene sine for å redde andre, og folk gjør alt for å beskytte seg selv og sine kjære.» Se den her på Viaplay.

«David Ghantt er ikke akkurat den skarpeste kniven i skuffen. Han er en godslig fyr som jobber for et pengetransportselskap og snart skal gifte seg med den gale Jandice, og han drømmer om et mer spennende liv. Så da hans vakre kollega Kelly foreslår at de skal rane arbeidsgiveren, lar han seg overtale.» Se den her på Viaplay.

Previous Post

7 thoughts on “5 filmtips til helgen
som du vil elske

 • Karoline
  Hvor er skålen fra ? 😍

 • Karoline
  Hei! Jeg lurer på om du kanskje har noen tips til veske å bruke på skolen/vgs? Eeelsker stilen din<3

 • Andrea
  Hei! Hvor er de fine vinglassene fra?😍

 • Oline
  Hei! Jeg vil bare komme med et ønske til bloggpost, instastory eller hva du selv foretrekker – jeg synes du alltid har så fine negler! Så kan du ikke begynne med en fast greie med å vise oss hver gang du har fikset de? 🥰

 • Haha, her var det en salig blanding av filmer – jeg liker det! 😀 Da blir det filmkveld til helgen!<3

  https://siljealice.com

 • Kaja
  Trenger sårt interiørtips nå når høsten kommer, kan du vise noen favoritter for øyeblikket? Henter alltid inspirasjon på interiørfronten fra deg!

 • Pia
  Hei Eirin!
  Ville bare si at jeg savner veldig spalten «10 ting jeg skal gjøre i …». Synes bloggen din er veldig inspirerende og selv om fokuset ditt vil være på Instagram, håper jeg ikke du slutter å oppdatere oss her❤️

Comments are closed.