Hjem kjære hjem.

Mens bloggen har stått stille har livet gjort det totalt motsatte. Endelig kan jeg si at vi har flyttet inn i huset. Eller, vi er ikke helt i mål enda – men ett skritt nærmere i utleiedelen. Det føles godt. Den siste uken før vi flyttet inn pakket jeg kofferten og dro hjem til familien, og jeg fant det utfordrende på mange måter å dele inspirerende innlegg med dere uten en egen base. Det er ingen tvil at det tar på å renovere, og når alle hverdagslige rutiner og tryggheten blir revet bort – da blir man satt litt ut av spill. Nå som ting endelig har roet seg, ser jeg frem til å finne tilbake til bloggen. Livet er fremdeles stress og hverdagen snudd på hodet, men jeg har innsett at jeg må prioritere å skape tid og rom for skrivegleden. Den gode, lille time-out’en i hverdagen som tillater meg å være kreativ og fokusere på de små gledene uansett hvor travelt det er.

Jeg er hodestups forelsket i det lille badet vårt. Det gir meg den gode hotellfølelsen jeg ønsket å skape i utgangspunktet, og til tross for at ting enda er «litt på halv åtte», smiler jeg hver gang jeg åpner døren.

Nå som vi endelig er hjemme i vårt hus etter to måneder på flyttefot, ser jeg frem til mye. Blant annet å lage mat på eget kjøkken, dele oppskrifter med dere, få orden i sakene mine, sprette opp flytteeskene, kle på meg noe annet enn joggedress, ta vare på meg selv og helsen igjen.. Rett og slett finne tilbake til meg.

Fra lørdag til tirsdag sov vi på oppblåsbar madrass før vi endelig fikk den nye sengen vår. Det spilte i grunn ingen rolle da vi bare var sjeleglad for å kunne våkne opp hjemme. Søndags morgen etter vår første natt i huset, kom til vår store glede buekorpset marsjerende forbi stuevinduet. Da kjente jeg bare at…

Nå er jeg hjemme.

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Nytt hjem, ny start

 • Gratulere med og endelig og komme hjem ❤

 • Det ser bare så nydelig ut!! gleder meg til å se meir etter kvert 🙂

 • K
  Godt at du er tilbake fine deg 💕✨

 • Frida
  Så utrolig fint! Elsker badet. Ikke vær redd for å legge ut for mye fra oppussingen, vil bare se mer! Jeg lurer på hva fargen på veggen på soverommet er?

 • Helen
  Denne delen vi ser bilder av nå, er det utleiedelen?

  Når skal dere begynne å pusse opp der DERE skal bo? 🙂

  • Ja, det er det. Vi begynte å pusse opp resten av huset (hvor vi skal bo) for mange måneder siden, men nå er det i utleiedelen vi ble ferdig først, og da føles det også naturlig å dele her 🙂

 • Kine
  Gleder meg så masse til å se når dere har «kommet dere på plass» og til å se hvordan du innreder det nye huset😍 Godt å ha deg tilbake på bloggen, har savnet å se deg på some, men skjønner veldig godt at du ikke har hatt overskudd til det oppi alt💕

 • Karoline
  Fineste deg❤️Jeg tripper etter å komme på besøk! Det ser så fint ut, og dere er sååå flinkee!! <3

 • Trine E.
  Kjempestas med ny heim ❤

 • Liker kontrasten mellom lyst og mørkt på kjøkkenet. Blandebatteriet i gull setter prikken over i’en. Badet var originalt gjennomført. Du har skapt din egen look i ditt eget hjem sammen med M og 🐶 Gleder meg til fortsettelsen 😎 Har faktisk vært med i Sandviken buekorps i sin tid 😉

 • Celine
  Så fint kjøkkenet ble! Driver research til oppussing av kjøkken selv, og synes dette med benkeplate er et vanskelig valg. Hvilket materiale er benkeplaten du har valgt? 🙂

  • Takk for det! I leiligheten har vi (prøvd) å holde oss til et budjett, og derfor gikk vi for laminat benkeplate her. Vi opplever den derimot som slitesterk og er veldig fornøyd så langt! På vårt kjøkken i hoveddelen har vi bestilt benkeplate i komposittstein 🙂

 • Herlighet så flott det ser ut! Gratulerer 😀

 • Anne
  Hei Eirin! Jeg lurer bare på hvor kjøkkenet deres er fra og hvilke benkeplater dere har?

  Jeg og samboeren min ble stupforelsket i kjøkkenet deres og kunne tenkt oss noe àla det samme, særleg det at benkeplaten «flyter» ned til gulvet 🙂 <3

  • Hei Anne! Så stas å høre, takk for det 😀 Kjøkkenet her i leiligheten er fra Ikea og heter Kungsbacka Antrasitt. Benkeplaten heter Ekbacken 🙂 Vi bestilte benkeplaten på nøyaktige mål, og det var absolutt verdt å vente noen dager ekstra på dette. Da slipper man et stygt «kapp» og man får den helt ned til gulvet. Klem!

Comments are closed.