annonselenke ·

“Vi trenger en nattbordslampe”
“Vent…. Ehh…. Kan jeg?….”
“Ja, den står i boden….”

Jeg har vært obsessed med JWDA Bordlampen fra Menu designet av Jonas Willenz i evigheter. For rundt ett år siden kuppet jeg den på salg, og siden har den stått uåpnet i esken sin og ventet på huset. Planen var å åpne den når vi flyttet inn, og endelig fikk jeg gjøre det. Den er så magisk og gir det mest behagelige lyset som kan dimmes. Jeg gikk for varianten med marmor som har svart bryter med messingdetaljer. Så fin!

Teddy puten er også et nytt tilskudd til soverommet. Den myker opp interiøret og er skikkelig fin! Jeg fant den her på H&M Home, og den finnes også i brun. Det er ikke mer enn en pute som skal til for å friske opp interiøret litt! Og mens vi snakker om teddy.. Om noen har en sofa i dette materialet og ønsker å selge den i Bergensområdet – vær så snill å ta kontakt! Haha.. Jeg har sett meg ut en på SofaCompany men de kan ikke levere før i utgang av juni, og vi trenger sårt en sofa i leiligheten. Det står øverst på ønskelisten!


Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Den fineste nattbordslampen

Comments are closed.