Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger M har tatt meg i hånden på at jeg skal få lov til å styre hvordan huset skal se ut innvendig. Likevel når det kommer til stykket har han alltid sterke meninger. Det er jo typisk. Vi har totalt tre bad i huset, og når det gjaldt akkurat dette fikk jeg lov til å ta styringen. Det ble innmari fint om jeg får si det selv! Det ble alt annet enn kjedelig til tross for at det er nokså lite.

Det minner meg om et «petite», fransk bad og den gode hotellfølelsen er absolutt i luften.

Lysforholdene her inne er magiske, og hver morgen blir de fine Arabescato flisene til et rent kunstverk. Gulldetaljene komplimenterer dem perfekt og gir badet det lille ekstra! Servanten i matt hvit demper uttrykket, og jeg er sjeleglad for at valget falt på bolleservant og ikke nedfelt akkurat her.

.. Nå mangler bare et fint speil og det er på vei! Gleder meg til å vise dere det endelige resultatet..

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Hotellvibber på drømmebadet

Comments are closed.