annonselenker ·

God morgen fra en noe trøtt men glad sjel! M og jeg satt oppe halve natten og spilte Yatzy. Det er så typisk oss. Vi trives sånn i leiligheten og det er en lettelse i magen hver morgen jeg sperrer opp øynene og innser at vi har flyttet inn i drømmehuset vårt. Jeg elsker nabolaget, at jeg kan spasere rett over gaten til den sjarmerende, lokale dagligvaren å kjøpe ferskt brød, nyte solen fra alle kanter i hjemmet.. Årh, lykke!

Rosa velour stol: HER
Marmor spisebord: HER
Gubi spisestol: HER

Hvit bluse: HER
PU skinnbukse: HER

Ja, for solforholdene her er faktisk magisk. På morgenen våkner jeg til solstråler inn stuevinduet, og utover dagen kommer den i bakgården og gjennom soverommet. I går hadde vi vårt første måltid utendørs i bakgården. Ferske reker og iskald pepsi max! Mmm… Etterpå tok vi en kjøretur ut til gamle trakter og besøkte våre x-naboer som nå har blitt til venner for livet. Verdens fineste mennesker. Jeg kjente det litt i hjertet da Billy løp mot vår gamle ytterdør og ville inn. Huff.. Men gjett om det var stor gjensynsglede da han traff på bestevennen sin (mistenker at de er kjærester). Da de løp mot hverandre ute på gresset i full sprint var det nesten som om jeg så det i sakte film med “My Heart Will Go On” musikk i kulissene..

Vel, over til noe annet.. Dere husker jeg snakket om at jeg ønsket meg en teddy sofa men at det var for lang leveringstid? Hehh.. Jeg bestilte den likevel. Fant ut at det var bedre å vente enn og kjøpe en jeg ikke har lyst på. Men nå har vi heldigvis stoler! Den rosa velour stolen er et kupp fra Finn og den er så god å sitte i.

Malingen i stuen får jeg mange spørsmål om, så jeg gjentar meg selv: Skandinavisk lys fra Jotun heter den. I mine øyne verdens fineste beige tone! Den er ikke for beige, men heller ikke hvit.. Som M sa: “jeg blir glad av å se på den”. Og apropos maling – i dag skal jeg male ytterdøren vår. Det har jeg gledet meg til!

Ønsker dere en strålende dag og håper at solen skinner hos dere også!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Soft morning at home

 • Dere har gjort en utrolig bra jobb med oppussing! nydelig er det 💕

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  Klem

 • karen
  Heei 😀 hvor har du kjørt planten og blomsterpotten?

  klem

 • Kristin
  Hei! Så du la ut et innlegg på instastory med produkter fra Lowengrip. Vil du si at self-tan-dropsene fra Lowengrip er bedre enn Clarins sine? Klem

 • Cecilie
  Elsker sånne innlegg du har hatt de siste dagene! Da er det så gøy og inspirerende å lese <3 keep up the good work, hihi

 • mish
  dear Eirin, please how big is this table? 100 or 120 cm?thank you! mish

 • Julie
  Ser ut som du alltid har så fin glød i ansiktet! Bruker du self tan drops, og hvilke kan du anbefale? ☺️

Comments are closed.