Denne frisyren er alltid en vinner til bunad, og det beste av alt – så enkel! Jeg synes det er veldig fint å sette håret opp og la bunaden være i fokus.. Har du en fin hårspenne liggende kan du gjerne bruke den også som en ekstra detalj! Eller kanskje lage en sløyfe av et tynt 17. mai bånd og sette den på en hårspenne før du fester den? Brudeslør blomster er også et nydelig alternativ. Fest med litt hårspenner og hårspray!

1. Spray håret med tørrsjampo for bedre tekstur, hold og volum
2. Gre alt håret bak i en lav hestehale, fest med transparent gummistrikk
3. Flett hestehalen, og dra deretter litt i den slik at den blir stor og voluminøs
4. Snurr fletten rundt seg selv som en ‘bun’ og sikre med fliseklemmer
5. Lås frisyren med en god hårspray, da holder den hele dagen!

Og med det ønsker jeg dere en riktig fin helg og ikke minst en fantastisk 17. mai feiring. Håper dere koser dere glugg ihjel til tross for at dagen blir litt spesiell i år! Jeg er tilbake på mandag, så innen den tid benytter jeg anledningen allerede nå til å si: Gratulerer så mye med dagen fine folk. Hipp hipp huuurra!

Previous Post
Next Post

1 thought on “Bunadsfrisyre på 1-2-3

  • AAA
    Takk for tips! Må prøve meg på denne <3
    Når vi først er inne på hår – er du fortsatt fornøyd med vamrrullene/hårrullene dine? Jeg søkte litt på nett og kom over en tidligere vlog der du fortalte du brukte disse.
    Ha en fiin 17 mai!

Comments are closed.