Jeg elsker søndag… Denne dagen har en helt egen ro over seg og i dag var den ekstra fin. Jeg har gått i sweats hele dagen, sett film i sofakroken med mine to favoritter (M og B, såklart), sjekket til at barna mine i bakgården ikke har druknet over natten (epletreet, magnoliaen, jordbærblomstene og kirsebærtreet).. Bakt kanelboller med jazzy tunes i bakgrunnen, gitt huden litt ekstra kjærlighet.. Mhmm! Søndagen sin, det.

Når regnet pøser ned føles det ekstra kos å være inne. Jeg kan ikke huske sist jeg bakte, og da jeg våknet i morges fikk jeg så lyst til å gjøre det! Det er som terapi for meg, med en smakfull premie på slutten. Jeg fulgte denne oppskriften til Ida Gran Jansen som i mine øyne er den beste som finnes. Winner!

Det å steke boller i form har gitt hvetebakst en ny mening for meg. De blir så mye mer saftig og juicy når de heves og stekes inn i hverandre! Hvis ikke dere har prøvd dette før vet dere hva dere skal neste gang..

Voila! Nå lukter det kanelboller i hele huset og det slår aldri feil..

Resten av søndagen har jeg i grunn ikke så mye annet på agendaen enn å lade opp batteriene enda litt til før ny uke i morgen. Hvis noen av dere har filmtips hadde jeg blitt superglad! Her kommer ett til dere: De urørlige på Netflix. Denne har jeg sett 3 ganger, og jeg synes den er så fin.. En nydelig, fransk klassiker.

Previous Post
Next Post