Denne påsken har definitivt vært noe for seg selv. Selvom den ikke har blitt tilbragt på fjellet med ski på bena og kvikklunsj i sekken, har jeg likevel kost meg og virkelig ladet batteriene hjemme. I dag var vi på påskelunsj hos mamma og hun hadde pyntet så fint! Det er alltid like godt å komme hjem til familien.

.. Jeg har for det meste tilbragt dagene uten sminke iført joggedress. Veldig deilig! Vi har sett mange filmer, og i går så vi faktisk Titanic som gikk på Tv3 mens vi spiste Magnus sin hjemmelagde pizza. Kooos!

Mamma sine rundstykker er magiske.. Det var så godt!

Ellers har jeg naturligvis vært mye innom huset. Maling og fliser er på plass i utleiedelen og det har blitt så fint! Til uken flytter vi inn her midlertidig og jeg gleder meg sånn til det. Vi har også gått turer til Fløien i påskesolen med Billy på slep. Det var godt å ta litt pauser fra påskeegget og bevege litt på kroppen.

Morgenkaffen har blitt inntatt utendørs nesten hver dag, og da har jeg virkelig kjent på den gode påskestemningen. Jeg har til og med fått litt farge i kinnene. Ikke verst for bypåske!

Verdens beste påskehare! Billy altså… Håper dere har kost dere masse 🐣

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Min påske oppsummert

 • Bell
  Hørtes aldeles nydelig ut. Virker som du har det veldig bra og koser deg om dagen 🙂 kan du spørre hvor lysestakene på veggen hos moren din er fra? Kjempesøtt «påsketre»!
  Ps: har du tips til fuktighet til ansiktet?! Du pleier alltid å ha noen gode hudpleie-råd føler jeg 🙂 er så tørr i ansiktet nå, må ha fuktighet 😮

 • Åh, fine lille Billy med de små beige krøllene! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • C
  Har du oppskrift på rundstykkene? 🙂

Comments are closed.