annonselenker ·

Charlotte Tilbury har blitt en av mine favoritt brands innen makeup, og jeg klarer meg ikke uten liplinerene #PillowTalk og #IconicNude. Highlighteren ‘Beauty Light Wand’ er også en evig favoritt. I disse tider kan jeg ikke skryte på meg at jeg steller meg slik jeg vanligvis gjør til hverdags, men jeg synes likevel det er gøy å prøve nye makeup produkter og trender jeg vanligvis ikke følger slavisk i hverdagen når det blir mye innetid. Jeg har fått tak i den nye Pillow Talk paletten, og jeg er helt frelst. Alle fargene er så fine!

Jeg elsker at paletten er delt opp etter “day, desk, date og dream”. Det gjør den litt ekstra magisk! Jeg er ikke så glad i å bruke mye øyesminke, men alle disse fargene er nydelige til hverdags. Duse og naturlige, men kan likevel bygges opp til å bli mer intens.. Vanligvis pleier jeg å legge solpudderet eller rougen jeg bruker i ansiktet på øyelokkene også, men denne danker ut begge deler akkurat nå. Dagens lille beauty tips ✨

Previous Post

22 thoughts on “My new favorite eye palette

 • Sandra
  Hvor kjøper du produktene?

 • Takk for tips! Jeg gleder meg sånn til Charlotte Tilbury kommer til Norge!<3

  https://siljealice.com

 • V
  Så fine farger! Hvordan er det å bestille fra den nettsiden? Kommer det mye i frakt og toll i tillegg?
  Klem

 • andrea
  kan man bestille til Norge?

 • Anna
  Hvor har du kjøpt det? 🙂

 • Emilie
  Hei! den så veldig fin ut. Bestiller du fra Charlottetilbury.com? Hva kommer frakt og toll på?

 • L
  Hei! Elsker Mäele, og gleder meg sånn til å følge med videre (+ renoveringen !). Kan du forsøke å lage en strykefri, klassisk, skjorte til dame, i skikkelig god kvalitet? Jeg sliter nemlig med å finne strykefrie skjorter som jeg kan ha på jobb, der vi har ganske streng/konservativ kleskode, og savner virkelig dette i garderoben min! Du er så nøye og har kjempefin smak, så jeg tror virkelig du hadde laget den perfekte skjorten for de som ikke vil bruke tid på steaming/stryking. Vurderte å kjøpe den oversized boyfriendskjorten din, men har kommet til at den dessverre ikke funker helt på med kleskoden på jobben min.

  Alt godt, og lykke til videre med alle prosjektene dine!

 • Oda
  Skulle ønske du oppdaterte hyppigere her inne <3

 • A
  Hei,

  Jeg ønsker å bytte ut alt av tallerken og skåler jeg har på kjøkkenet. De jeg har nå har jeg hatt siden jeg først flyttet hjemmefra, og jeg ønsker nå å oppgradere fra Ikea-fat til noe jeg kan ha lenge og samle på. Har du noen fine service-anbefalinger? Helst i hvitt. Syns det er såå vanskelig å bestemme seg, haha.
  Håper alt går bra med oppussingen i huset og at dere får litt tid til å nyte finværet som skal være den neste uken!
  Stor klem

 • Ida Holen
  Kan du lage en ny skrivebordsbakgrunn til oss<3
  hilsen Ida

 • V
  ✨ Har du sluttet å blogge, eller planer om å trappe ned? Sjekker jevnlig bloggen din, håper alltid det er kommer nye innlegg..
  Ha en fin dag!

 • Therese
  hei fine!

  Leser boken din og elsker den. Lurte på om du har mulighet til å poste noen av sangene av happy songs listen din? Trenger inspirasjon <3

 • Lejla
  Hei Eirin <3

  Hvor er det du får tak i produktene til Charlotte Tilbury?

 • Karoline
  Hei Eirin!
  Håper alt er bra med deg <3
  Hvor får man kjøpt produktene fra dette merket?

 • A
  Du poster så sjeldent om dagen 🙁 Er det pga. husprosjektet kanskje? Blir så glad hver gang jeg ser et nytt innlegg her eller på insta <3

 • Åh så fine ferger.

 • E
  Hei! Har samme Dr Martens Quad som deg, lurer på om du har noen tips til å gå de ut? Er en kamp bare å få de på seg, haha!

 • Merete
  Nydelige farger! Jeg lurer på om dere får inn igjen den svarte skinn biker jakken med gull. Har så lyst på den

 • Kristina
  Hei <3 Når du lager moodboard til huset, hvor lager du det eller hvilket program/nettside bruker du? Så inspirerende.

 • Siri
  Er det mulig å kjøpe CT i Norge slik at man unngår toll, eller er nettsiden deres eneste alternativ?

 • Elise
  Har du sluttet å blogge?

Comments are closed.