Pannekaker på terrassen, ballkasting i stuen med fluffi, morgenkåpe og kooos. Det er søndagen sin det! Vi har hatt en rolig og fin helg. I går tilbragte vi lørdagskvelden hos noen venner, spilte Knowledge is Power (sykt gøy, det skal jeg kjøpe når vi flytter!) og så skrekkfilm. Boooh, den var så dårlig! Haha.. Billy var også med men han er helt umulig på besøk. Akkurat som et barn som blir lei og vil hjem etter to timer! Han satt seriøst i gangen og sutret i flere timer fordi han ville dra – sånn er det hver gang. Hjemmekjær much? Jeg hadde rett og slett ikke hjerte til å la han være alene hjemme hele lørdagskvelden.

Oppskriften på pannekakene finner dere her. De er såå gode og perfekt til søndagsfrokost!

Resten av søndagen er planene å høytrykkspyle utenfor og muligens ta en tur opp Fløyen siden været er så fint. Hva med dere?

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Søndag morgenkos

 • K
  Du har helt nydelig hår! Hvilken sjampo og balsam bruker du?😊

  • Takk! <3 Akkurat nå bruker jeg blåsjampo og balsam fra Hairlust! Tok virkelig knekken på gulskjæret. Har ikke vært hos frisøren siden mai :O

 • Hei, Eirin 👩‍💼I din posisjon ville jeg beholdt leiligheten hvis du har råd og ikke trenger å selge den. Det er ditt mesterverk. Du kan bruke leiligheten som en fritidsbolig ved sjøen. Kanskje kjøpe dere båt i fremtiden? Så er spørsmålet om du vil bruke tid og energi på å vedlikeholde et stort hus og leilighet. Bruker du timeboxing til å jobbe med de forskjellige prosjektene dine? Eller setter du av mest tid til de prosjektene du liker best å jobbe med? Gleder meg til den nye boken din som kommer i høst 📚🍂🍁 Ha en fin søndag på fløyen 😎

 • Rebekka
  Er du fornøyd med vannglassene fra Ferm Living? De er så fine, men synes de er litt «tynne» i glasset. Får de lett hakk/knuser?

  • Rikke
   Ville bare svare på dette jeg 🙂 Har hatt de lave og høye Ferm Living glassene i vel 1,5 år og de blir brukt daglig av oss. Vasker de i oppvaskmaskin, og det går heeelt fint. Knust et høyt og et lavt glass, men det er fordi klumsa meg har mistet de i gulvet. Er superfornøyd med de! Eneste som er kjipt er jo at det ikke går an å erstatte det ene man har knust da de selges i pakning på fire.

 • Silje
  Har en weekend i Bergen, gikk opp Fløyen i dag. Så nydelig det er her! <3

 • Helene Mørke
  Hei, Eirin! 🙂 Googlet deg og notater. Føler du hadde mange tips der for en tid tilbake. Mitt spørsmål til deg: Hvordan holder du deg organisert nå? Hvilke kalender, notater og huske-liste apper bruker du?
  Klem fra Helene Mørke

 • Sara
  Billy er faktisk altfor søt <3

 • Beate F Tjøvik
  Hei, Eirin ! <3 Så igjennom gamle innlegg nå. Du skriver mye om Week Cal-appen. Hvorfor har du den, og i tillegg den vanlige til apple på forsiden på telefonen din? Klemmer!!:)

  • Hei Beate! Jeg bruker bare WeekCal, den vanlige bare ligger der til pynt! Haha. Synes den er så god og oversiktlig når man har den i ‘agenda’ modus 🙂 Klem

 • Tistelin
  Hei!
  På Instastory fra i går hadde du en svart veske på armen da du stod i heisen. Hvor er den vesken fra?

 • Kristin
  Hei eirin! Gi gjerne beskjed om du finner ut hva som fungerer for huden din nå på sommeren red forrige innlegg. Sliter med at den har gått helt bananas de siste månedene :O

  • Hei Kristin! Arh, jeg har virkelig ikke funnet noen vidunderkur. Det tok mange dager før det roet seg! Har bare prøvd å holde meg unna sukker de siste dagene, brukt masse fuktighetskrem (Niactil, Elixir – demper også rødhet og jevner ut hudtonen). Ikke minst renset godt, brukt mild skrubb, drukket masse vann og trent uten sminke. Nå er huden bedre!

 • Jean
  Kan du legge ut navn og info om sminken du la ut på insta?🤩

Comments are closed.