annonselenker

Nytraktet kaffe og nye notatbøker..!

Dere som har fulgt meg noen år har nok fått med dere at jeg er hakket smågal når det kommer til å skrive lister og være organisert. Hver morgen skriver jeg en ny to-do liste i notatboken min – skulle jeg ikke ha fullført et par punkter fra gårsdagen? Vel, da fører jeg dem bare over på den nye listen. Min gamle notatbok var så full at jeg begynte å skrive på baksiden av den – da var det på tide å gå til innkjøp av ny! Og det har jeg endelig gjort.

Notatbok: HER
Kalender: HER

Kalenderen havnet også på mystisk vis i handlekurven ; ) Jeg synes den var så genial, samtidig som at jeg likte at den var samme størrelse som notatboken (med tanke på at jeg alltid har den med meg i vesken). Fine notatbøker og diverse nips naps gjør hverdagen litt mer motiverende! Synes ikke notatboken var SÅ “sykt fin” men jeg likte at den var enkel og digg å ta på. Haha! Ikke typisk papir, liksom. Mandagen ble plutselig litt bedre med blanke ark!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Motivasjon på en mandag

 • nydelige bilder! hva slags kamera bruker du nå? klem<3

 • Elea

  Så fine! Du stråler om dagen, og jeg syns bloggen din er så inspirerende! Liker du best lister for hele uken eller for hver dag med gjøremål? Og hvor er pennen fra? Passet jo perfekt med bøkene! Lurer også på om du vet om en good pillow spray eller sleep mist? Og kommer det noe mer om Rituals og kanskje deres hudpleieprodukter?

  • Så herlig du er!! Jeg planlegger hele uken i kalenderen min (avtaler, deadlines osv) også skriver jeg daglig to-do list med gjøremål <3 Pennen er også fra Lagerhaus 😀 Kjøpte den sammen med notatbøkene. Pillow Mist - L'Occitane sin er min favoritt! Mer Rituals blir det, men usikker på om det blir hudpleie produktene deres. HÅPER det! Fikk teste dem i Ibiza og de var helt fantastiske!!! Spesielt rensen (balm versjonen) og ansiktsmaskene 🙂

 • Marie

  Du er så nydelig 💗 Og den skjorten var virkelig fin, kan jeg spørre hvor den er fra?

 • Kristina

  Så fin <3 har du tips om hvor man kan få kjøpt fine coffee table books som ikke er de typiske chanel, dior osv..?

  Klem!

 • thea

  Så fine bilder!! Kan jeg spørre hvor koppen er fra? <3

 • Jeg er heeelt lik! Jeg skriver to do-lister og andre lister hver eneste dag og det er virkelig det som er limet i livet mitt, haha! 😀 Det holder meg organisert, ryddig og på topp!

  https://siljealice.com

Comments are closed.

Translate