annonselenke

En helg fylt med kjærlighet og smilet går nesten rundt! I går var vi i bryllup til noen venner av oss og fy søren så bra det var! Skikkelig gjennomført og nydelig helt fra kirkeklokkene ringte, til solen var på vei opp igjen ved daggry. En lørdag jeg lever lenge på! Også med verdens beste date 💛

I  L O V E  Y O U

     

Kjolen min finner du her 

Kamerarullen er fylt med fine øyeblikk fra den store dagen – alt fra det vakre brudeparet til vennene våre, dance battles ved midnatt og den gode maten. Søndagen har vi tilbragt i huset med iskrem-pause i solen, og i skrivende øyeblikk står M og griller på balkongen. Dette er siste kvelden vi har sammen før han drar ut på jobb igjen i morgen – og på tirsdag reiser jo Billy fanten og jeg til Marbella! Det blir skikkelig deilig. Siste turen før vi offisielt flytter ut av leiligheten der. Jeg skal være i Marbella en liten uke alene før min søster komme på besøk. Deretter blir det retur til Bergen og ikke noe mer reising på oss denne sommeren. Renovering og norsk sommer står for tur og det kjenner jeg er HELT innafor! Gleder meg. Håper dere har hatt en nydelig helg!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Love is in the air

 • Tea
  Kjempefin kjole! Er den så blek gul som på dine bilder?

  På nelly ser den mye gulere ut, hår-og hudtonen min hadde blitt helt kræsj med nelly-fargen, men passet «din» helt perfekt!

 • Kristin
  Kan jeg spørre hva slags BH du bruker under en sånn type kjole? Den har vel såpass utringning at en vanlig BH synes, eller så «gjennomsiktig» at stroppene vises på skuldrene? Synes det er så mye finere når BHen ikke synes 😁

  Du ser forresten aldeles NYDELIG ut!!!
  Ha en kjempefin uke <3

  • Hei skjønne! Jeg har ikke BH på under denne kjolen – kun nipple covers. Prøvde med BH men synes ikke det så veldig bra ut! Hehe.. <3

 • Fininger!! <3

 • Strålende fint kjærestepar!<3 En sommer i Norge med så mye spennende på tapet høres absolutt ikke feil ut – det blir GØY! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Synne
  Kjempe fine! Hvordan er kjolen i størrelse?

Comments are closed.