annonse for David-Andersen

Jeg måtte nesten knipse meg selv tilbake til virkeligheten da jeg forsiktig dro av det vakre silkebåndet på smykkeeskene fra David-Andersen. Jeg hadde definitivt et «Breakfast at Tiffany’s» moment da jeg skimtet de vakreste diamantene noensinne. Tidløse skatter i smykkeskrinet som aldri går av moten.

Man sparer ofte de vakreste smykkene til spesielle anledninger. Men hvorfor ikke bruke dem i hverdagen? Diamanter føles veldig eksklusivt og kanskje litt «too-much» på en vanlig ukedag, men det er virkelig superlekkert å style til enkle hverdagsantrekk for å sette prikken over i’en. Diamanter er som «den lille sorte» og passer til alle anledninger! David-Andersen har et drømmende utvalg – har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har siklet i nettbutikken.

Jeg har på meg klassiske øreringer i gult gull kombinert med diamant øreringer i hvitt gull (0,75 ct). Gult gull og hvitt gull er virkelig superfint sammen! På hendene har jeg på meg en tidløs diamantring som er like nydelig alene, som kombinert sammen med en statement gullring dekorert med diamanter.

I over 140 år har David-Andersen drevet med det de liker aller best – vakre smykker og ordentlig håndverk. David-Andersen er synonymt med tradisjon, lidenskap og kompetanse, og et besøk innom butikken på Karl Johan eller i nettbutikken deres kan være med på å gjøre drømmene dine til virkelighet! Jeg er SÅ stolt og ydmyk for at jeg får samarbeide med David-Andersen enda, og jeg blir like glad hver gang jeg får æren av å skape innhold for dem.

 Armbåndet jeg har på meg er en skatt i seg selv, og er dekorert med 94 diamanter fra start til ende – totalt 1,00 ct.

Bursdagen min er like rundt hjørnet og diamanter står på ønskelisten. En helt spesiell gave som varer livet ut!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Tidløse diamanter

 • Sara
  Helt nydelig 🌸✨
  Litt off tema – men lurer på om du har erfaring med produktene fra MyClarins? Elsker Clarins, men det svir ofte litt i lommeboka hehe! Har derfor vurdert MyClarins da det er billigere 😊

 • andrea
  Fin <3! Jeg og har et spørsmål som viker litt fra innholdet i innlegget – men lurer på hvor du setter på vippeextensions?? For det er virkelig SÅ FIIIIINT på deg <3! Du er fin uten også, selvfølgelig, men det må være lov til å glæmme seg litt i ny og ne – på lik linje med å bruke diamanter 😉

  • Hei kjære Andrea! Jeg går til BeautyLondon 😀 De er de flinkeste!! Skulle egentlig bare ha i anledning 17. mai, men vipps så var jeg hooked igjen. Haha <3

 • Marthe
  Hei Eirin! Synes hårfargen din er nydelig, vet du hva fargen heter? :=)

 • Vakre vakre vakre smykker!<3 Diamanter er virkelig noe en har livet ut, en tidløs klassiker i smykkeskrinet!<3

  https://siljealice.com

 • Lina
  Hei Eirin! Du er kjempeheldig som får samarbeide med DA, og det er virkelig noen nydelige smykker du har lenket til. Derimot er det litt skuffende når prisen på disse er mellom 20.000 og 50.000 kroner, noe jeg tviler på at den gjennomsnittlige leseren din ikke har økonomi til?

Comments are closed.