Reklame for egen bok

For tre år siden (april 2016 for å være nøyaktig) vrengte jeg sjelen i min første bok som skulle vise seg å være et helt nytt og fantastisk spennende eventyr. Jeg fikk blod på tann og visste med sikkerhet at jeg ville skrive flere i fremtiden – det var kun et spørsmål om tid og timing. Det er noe helt spesielt ved å eie noe så fysisk og vakkert som en bok, kontra å slite ut pekefingeren ved scrolling over en skjerm. Da jeg skulle begi meg ut på dette nye eventyret med bok nr. 2 var det selvfølgelig viktig for meg at innholdet skulle skille seg ut – men også at boken skulle det. Rett og slett være så visuelt vakker at man kan dekorere hjemmet med den! For det er tross alt en hverdagsbibel man kan plukke opp måned for måned gjennom hele året . La den bli din nye coffee-table bok!

‘Ditt beste år’ er delt opp i 12 kapitler med måned for måned tema. Målet er at DU skal skape ditt BESTE år! Denne boken går rett og slett i dybden på målsetting og drømmer, med et dryss av deilig inspirasjon på veien. Den blir tykk og lekker med vakre detaljer og bilder som jeg tror dere vil elske. Forhåndssalget starter nå, og 3. oktober får jeg (og dere) den i hendene! Klyp meg i armen, dette er SÅ stas og endelig kunne få dele ✨

Previous Post
Next Post

43 thoughts on “Bestill boken min her

Comments are closed.