annonse

God morgen fra deilige Marbella. Det er så godt å våkne opp til sol og varme igjen! Jeg hadde nesten glemt hvor godt det føles å være her. Jeg blir glad helt inn til hjerteroten, og det er som om kroppen min umiddelbart slapper av på en helt spesiell måte. Ahh… Frokost på balkongen er hverdagskost her, og den fine krukken med Belly Bliss er jeg veldig glad for at jeg pakket med meg i kofferten – den har blitt et fast supplement til frokosten den siste tiden.

Så, hva er egentlig Belly Bliss? Det er et probotikum, altså et kosttilskudd med gode bakterier som bidrar til generelt bedre helse. Magen min og fordøyelsen kan til tider utfordre meg litt ekstra – spesielt når jeg reiser eller når jeg finner meg selv i stressende perioder. Da blir den alltid trøblete! Jeg føler meg oppblåst og får ekstra væskeansamling.. Her tipper jeg mange kan kjenne seg igjen! Det som er så fint med Belly Bliss når det gjelder dette, er at den opprettholder den gode balansen i fordøyelsessystemet og tarmfloraen. Ikke minst gir den et bedre immunforsvar! Og det takker man vel ikke nei til.

Er du glad i å trene slik som meg, brukes også Belly Bliss mye i forbindelse med dette på grunn av effekter som bedre proteinopptak, mindre katabole tilstander, og generelt bedre utbytte mot trening. Jeg tar to kapsler til frokosten, og selv etter én måned med Belly Bliss føler jeg meg mer balansert. Denne skal få æren av å bli en del av mine faste supplementer! Akkurat nå får dere 50% rabatt på første ordre av Belly Bliss med koden eirin50. Gyldig ut 20. juli!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Belly Bliss

 • Jeg bruker også probiotica, det hjelper magen min å holde seg i balanse! 🙂 Nå har jeg nettopp begynt på Probioform og er spent på hvordan den fungerer!<3

  https://siljealice.com

 • Oda
  De tre siste innleggene dine er annonser – de fem siste hvis man regner med annonselenker. Skjønner at dette er jobben din, men skulle ønske at det kanskje kunne komme litt andre innlegg innimellom? 🙂

  Lurte også på hvilke kilder du har for påstandene om probiotika over; bedre tarmflora skjønner jeg, men bedret proteinopptak, mindre katabole tilstander, og generelt bedre utbytte mot trening? Spent på evt å lære mer.

 • Mari
  Hei.. rabattkoden funker ikke:/

Comments are closed.