Jeg har vært én uke alene i Marbella og fy søren så fint det har vært. Ikke ett sekund har jeg følt meg “ensom” eller kjedet meg – jeg har virkelig elsket hvert eneste sekund. Den siste måneden har vært helt vanvittig hektisk, men etter jeg slapp nyheten om den nye boken min på torsdag var det som om alt bare roet seg umiddelbart. Teamet mitt har tatt ferie, feeden er full av feriemodus fra alle kanter, og jeg kjenner at roen fra alle andre smitter over på meg.

Sminkefrie dager, tid til refleksjon, 8 timer på puten hver natt, late øyeblikk ved bassengkanten.. Dette oppsummerer dagene mine ganske greit akkurat nå og jeg elsker det! I morgen kommer min søster på besøk og vi skal tilbringe en hel uke sammen. Herregud som jeg gleder meg! Vi skal bare nyyyte.

Jeg må forresten le litt når jeg tenker tilbake på de to første dagene mine her. Airconditionet vår har ikke virket siden vinter, og jeg sov i en dam av svette de første nettene ettersom det er suupervarmt i Marbella akkurat nå. Det var nesten uutholdelig! Til og med Billy sov på baderomsflisene fordi det var så varmt, og han ligger vanligvis limt inntil meg. Vel, dag tre fikk jeg mail “hey, just wanted to check that the aircondition is working fine now?”. Og jeg bare – HÆ?! Vel, det hadde visst blitt fikset for lenge siden det. Er det mulig, haha! Tror aldri jeg har sovet så godt som jeg gjorde den natten – svalt og deilig.

14 Responses to Vacation mode

  1. Hørtes deilig ut 🙂 selv er meg og min samboer i leiligheten i gran canaria 🙂
    Kan jeg spør hvor kjolen er fra ?

  2. Det høres ut som dere får en deilig uke <3 Dra selv på ferie på knappe 2 uker og kunne ikke gleder meg mer haha <3 Lurer også på hva presetsene du bruker i redigeringen din heter?
    Stor klem

  3. Hei, Eirin 👩‍💼 Den nye boken din hvordan er den sammenlignet med Miss Independent? Er den kun for jenter eller passer den for gutter også? Likte veldig godt den første 😎 Haha, stakkars Billy 🐶 Det er bra aircondition virker igjen ☀️

Follow @ Instagram