Jeg elsker leiligheten vår i Marbella. Stilen er ikke noe jeg vanligvis ville gått for hjemme i Bergen, men jeg synes den passer veldig fint her. Chill, varm, innbydende og litt marokkansk. Kommoden derimot har jeg også hjemme og jeg synes den er fin samtidig som at den er praktisk til oppbevaring av hverdagslige ting som magasiner, stearlinlys, notatbøker, kamerautstyr, solkrem og diverse nips naps. Rett og slett leilighetens blikkfang! Jeg elsker å dekorere den med ting som betyr noe og som gir meg gode vibber hver gang jeg titter bort på den. Det gjør hjemmet mer personlig og koselig!

Jeg gleder meg til å plassere boken min inntil den fine bokstøtten jeg kjøpte da jeg fant ut at jeg skulle få æren av å skrive en til! Den er bare såå fin, og jeg får litt krystall-vibber av den. «Ditt beste år» fortjener en hedersplass. Jeg kjøpte bokstøtten på Zara Home her i Marbella, men man finner den garantert i nettbutikken deres. Og apropos nettbutikk – de har SÅ mye fint interiør at jeg blir GAL. Har lyst til å kjøpe alt til huset! Men det må dessverre vente..

.. I dag kommer min kjære søster, så nå skal moppen svinges og sengetøyet skiftes. Gleder meg SÅ!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Decorate with good vibes

 • Elsker bokstøtten, SÅ kul! Du er flink på interiør og detaljer, virkelig <3 Kos deg masse masse med din søster! Stooor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Fint!<3 Jeg har den samme kommoden, den er superfin! Jeg liker hvordan du har dekorert og det blir enda finere når den nye boken din blir en del av dekorasjonen! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Hei, Eirin 👩‍💻 Når begynte du å skrive boken og hvor lang tid har du brukt? Bruker du Word eller Pages når du skriver bok? Ha en fin dag ☀️

 • Julianne Benchick
  Hei, Eirin <3
  Du inspirer så mang en måter, gjennom din blogg, instagram, væremåte og formidlingsevne 🙂

  Jeg har et ønske! og det er er rett og slett en updated «Whats On my iPhone». Hvordan du organiserer appene og hvilke du bruker (nye også)

  Klem fra Notodden

 • Lena
  Hørt om serien the bold type på NRK? Tipper du hadde elsket den!! Sjekk den ut 😄

  • Ååå, elsker at du tipser meg om serie! Denne SKAL jeg sjekke ut. Har ingen jeg følger med på for tiden og trenger sårt en ny! <3 <3

 • Charlotte
  Kan du lage et innlegg med tips om spiseplasser i Marbella? Skal der selv i sommer, så hadde vært supert med litt tips💛

 • Sara Eline
  Ååå, så fint!
  Hvordan redigerer du teksten som er i bildene? Hvilken app eller program bruker du? 💗

 • June
  Hei 🙂 Lurer på hvor den fine messing vasen som har form som skjell er kjøpt?

Comments are closed.