Silketopp: H&M
Dress: na-kd

Tudeluuuh! Her kommer et postkort fra Marbella. Jeg kan melde om store smil, lave skuldre, evige latterkramper og deilig kvalitetstid. Skulle veldig gjerne hatt et bilde av Juni også i dette kortet, men hun er rake motsetning til meg og trives best bak kamera. Da får det bli meg x 3. Vi tar dagene som de kommer, nyter solen ved bassengkanten, trasker rundt og kikker, spiser god mat og bare nyter ferien! I går var vi på Breathe og spiste middag – herregud, de har verdens beste blåskjell og curry gryte med kokosmelk. Kunne spist der hver dag! Dit må dere dra hvis dere er i Marbella. Vel, solen kaller og dessuten må vi straks ut å kjøpe lunsj! Den tar vi på balkongen i dag. Håper dere nyter dagene til det fulle hvor enn dere befinner dere i verden og at solen skinner ✨

 

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Sister time

Comments are closed.