Silketopp: H&M
Dress: na-kd

Tudeluuuh! Her kommer et postkort fra Marbella. Jeg kan melde om store smil, lave skuldre, evige latterkramper og deilig kvalitetstid. Skulle veldig gjerne hatt et bilde av Juni også i dette kortet, men hun er rake motsetning til meg og trives best bak kamera. Da får det bli meg x 3. Vi tar dagene som de kommer, nyter solen ved bassengkanten, trasker rundt og kikker, spiser god mat og bare nyter ferien! I går var vi på Breathe og spiste middag – herregud, de har verdens beste blåskjell og curry gryte med kokosmelk. Kunne spist der hver dag! Dit må dere dra hvis dere er i Marbella. Vel, solen kaller og dessuten må vi straks ut å kjøpe lunsj! Den tar vi på balkongen i dag. Håper dere nyter dagene til det fulle hvor enn dere befinner dere i verden og at solen skinner ✨

 

8 Responses to Sister time

  1. Hei Eirin! Håret ditt er så flott, og jeg lurer på hvordan du klipper det hos frisøren? Er det klipt alt i samme lengde eller har du det litt oppklipt?😊
    Nyt ferien🌼

  2. Hi! That suit looks amazing on you and also so comfy! 😍 So is it from NA-KD or did I understand wrong? Overall I love your style in decor, style, hair you name it! Keep up the good vibes! 💕✨

Follow @ Instagram