The perfect Sunday breakfast 🥞

Altså, opp med hånden de som fikk vann i munnen nå? Er ikke dette den ultimate helgefrokosten så vet ikke jeg. Tykke, saftige og gode amerikanske pannekaker på balkongen mens morgensolen varmer – det er lykke! Denne helgen har vært  fin. Jeg har blant annet meldt meg inn i treningssenter og hadde min første økt i går! Etter mye om og men fikk jeg viljen min, og det ble et superfresht treningssenter med store vinduer som byr på utsikt utover stranden og promenaden i Marbella. Jeg startet økten med en halvtime på møllen, og glemte nesten at jeg løp fordi jeg ble så oppslukt i utstikten!

2 egg – 2 ½ dl melk – 50 g meierismør
180 g hvetemel – 1 ss sukker (evt. sukrin gold) – 
2 ts bakepulver – klype salt

•  •    •    •  •  •    •    

Smelt smør, tilsett melk og visp inn egg. Ha dette over i en blender sammen med alle de tørre ingrediensene, og miks alt godt sammen. La røren hvile i 15 minutter (viktig!). Deretter steker du en og en pannekake med litt kokosolje eller smør i pannen. Server gjerne med ferske jordbær og peanøttsmør!

I dag er kroppen stiv og støl, men det er en god følelse. Gleder meg til å komme inn i ordentlige treningsrutiner igjen nå fremover! I dag skal jeg faktisk ut å lunsje med skjønneste Kristina som er i Marbella på ferie med familien for øyeblikket. Har ikke sett henne siden vi (sammen med Cath) hadde girls weekend hos meg i april! Et halvt år siden, med andre ord. Gjett om jeg gleder meg til å se henne igjen. Håper dere nyter søndagen, slapper av og kooser dere ✨

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “American pancakes

 • Åå, så deilig! Hadde skiver med eggerøre og røkelaks i dag, det er veldig søndagsfrokost for min del, haha <3 Kos deg maaasse med Kristina i dag. SÅ koselig <3 Sender deg en stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

 • Vårild
  Det så helt nydelig ut😍 Pannekaker er den perfekte helge-frokosten! Jeg har bare lurte på noe ang. Billy; Bjeffer han mye, og bruker han å være hjemme alene ? Jeg vurderer å kjøpe meg en maltipoo, og noen sier de kan bjeffe en del og at de ikke bør være hjemme alene i lang tid! Hva er din erfaring om dette?
  Håper søndagen din blir fin😊
  – Vårild

  • Hei Vårild 😀 Ja, ikke sant – det er det beste! Når det gjelder maltipoo – de trives ikke med å være mye alene. Billy klarer seg selvfølgelig alene en gang i ny og ne (han slapper mer av i buret sitt), men vi prøver å unngå det og ta han med oss 🙂 Han er kanskje maks alene 2 ganger i uken inntil 4 timer.. Jeg jobber jo hjemmefra og derfor er han så og si alltid sammen med meg! Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg ikke gått for Maltipoo da de er ekstremt selskapssyke. Når det gjelder bjeffing er ikke Billy så fæl med det, men jeg har trent han til at det ikke er greit fra han var valp. Han bjeffer når det ringer på døren dog (og i andre naturlige tilfeller) men det synes jeg er bare bra 😀 God klem!

 • Tina
  For ekstra luftige amerikanske pannekaker anbefales det virkelig å skille eggene! Bare å blande alle ingredienser (inkl. eggeplomme) som vanlig, men vende stivpisket eggehvite inn helt på slutten. Jeg lover deg: gamechanger 😀

 • Kristin
  Hei! Hva er dine favorittansiktsmasker? Hvilke anbefaler du? 🙂

  • Heii 😀 Jeg elsker Clarins sin Extra Firming Mask, spesielt på morgenen etter ansiktsskrubb! Også er faktisk Vichy sin Slow Âge Night Cream & Mask veldig god på natten ♥️ Klem!

 • Stine
  For en herlig frokost!
  Tenk å sitte på verandaen med et lite vindkast, palmer og sol! Virkelig drømmelivet.. Kan ikke tenke meg noe annet enn at du blir inspirert i det du går gjennom gatene i Marbella. Virker som en herlig plass hvor man kan nyte dagene..
  <3 Håper du får en knall uke og at du fortsetter å inspirere(noe jeg ikke tviler på når det gjelder deg) Du er god <3 Klem

 • Louise
  Hei! hvor er Cafè-settet fra? Nydelig!

 • M
  Så enkle og fine kaffekopper, hvor er de fra?:-)

Comments are closed.