fbpx

Da var fredagen her, og jeg er snart klar for å ta helg. I går ettermiddag tilbragte vi noen timer ved bassengkanten og tok med oss dronen for å leke oss litt med foto og video. Drone er gøy, spesielt i disse fine omgivelsene! Jeg ante ikke at det var så fint her før jeg så bildene fra luften. Haha! De siste få dagene har det nærmest vært storm her i Marbella på kveldene, men endelig er værmeldingen klarert for sol og varme igjen. Bassengene fikk gjennomgå som dere ser! Men litt gjørmebad, det skal jo tydeligvis være bra for huden… Haha. Hva er planene deres for helgen? Vi skal på stranden og kino blant annet 🍿

Personlig føler jeg at jeg er på et helt annet nivå siden jeg flyttet hit, og jeg blir så glad når dere stadig minner meg på at det skinner gjennom! Dere er verdens beste støttespillere og jeg er så glad i dere! Det å flytte til et helt nytt land er selvfølgelig skummelt, men det er så sant det som sies om at man virkelig må trå utenfor komfortsonen for å oppleve nye høyder i livet. Jeg var fryktelig redd for å ta et så drastisk valg, men jeg føler meg faktisk kurert for alt det vonde 90% av tiden. Det er en følelse jeg aldri kunne fått hjemme akkurat nå. Det bare vet jeg. Jeg har hatt én ordentlig knekk her i Marbella på en måned, og hjemme ville jeg normalt sett hatt det typ annenhver dag. Jeg kjenner på en lykkefølelse jeg ikke har følt på halvannet år. Det er så befriende.

•  •    •    •  •  •    •    

Hvis du sitter med en drøm om å flytte på deg, gjøre noe nytt i karrierelivet, personlig, eller hva enn du måtte gruble på – GJØR DET! Ta en risiko. Enten blir det alt du kunne ønsket deg, eller så går det kanskje ikke som du hadde tenkt. Men, hva er egentlig det verste som kan skje hvis det blir tilfellet? At du tar et steg tilbake og starter fra scratch, med enda mer kunnskap og lærdom i ermet? Følg drømmene dine – du er i stand til så mye mer enn du aner ✨

Happy weekend babes..!

18 Responses to From another perspective

 1. Fantastisk flotte bilder, for et nydelig sted 😀 er alle leiligheter bosatt? Eller er det en del som står tomme..? Leiler meg inn jeg ass!! 😎🖐️ Enig med det du skriver om drømmer og det å bare gjøre det! Hva er det værste som kan skje? Jo, at du blir flere erfaringer rikere. Man bør trå ut av komfortsonen sin, tiden går altfor fort til å ikke gjøre noe med det mens man kan.

 2. Du har tidligere nevnt at det var viktig for deg å lære deg om innstillingene på kameraet ditt. Hvordan lærte du deg det? Brukte du en spesiell side? Har selv akkurat kjøpt meg canon mark IV, og vet ikke helt hvor jeg skal starte for å sette meg inn i innstillingene 😅

 3. Er helt enig med at det er noe nydelig med slike drone bilder. Og for et fantastisk ste dere bor. Holder på og gjøre en del forandringer selv i livet som vil gi meg så utrolig mye framover.
  Osen redigerer du bildene dine? Hvilket filter er det? Bildene dine blir så utrolig nydelig.
  Ha en fin helg!

  • Hei Josefine ♥️ Så spennende for deg, også så kjekt å høre – håper det blir alt du hadde sett for deg og litt til!! Jeg redigerer bildene mine i Lightroom 😀 Stor klem!!

 4. 💚 Eirin altså
  Kan virkelig ikke skjønne at da du gikk på videregående gjorde endringer som dine venninner ikke taklet. Det at de snudde alt opp ned, stengte deg ute og trodde de selv ble bedre. Får virkelig helt vondt i meg hver gang jeg tenker på det.

  I den situasjonen ville jeg virkelig vært en venninne som sto ved din side, heiet og sa: Kjør på!!!

  💚 Du skal være stolt av deg selv og alt du har oppnådd. En mer herlig, hyggelig og imøtekommende person skal man lete lenge etter 💚 Håper vi sees snart!

 5. Det ser ju helt maaagiskt ut! Vilket ställe! *hjärtögonemoji* Älskar verkligen bilderna, så himla himla himla fina och harmoniska. Är verkligen imponerad av er som flyttade på er så här, det är modigt – du är modig! Förstår att det får dig att må bra och det är du verkligen värd <3

  Kan ibland drömma om att flytta, ibland bara till en annan stad men ibland till ett annat land. Vi får väl se vad som händer framöver men det är ju ganska härligt att bara drömma också 🙂 Hoppas du får en toppenfin vecka! Ser fram emot att kika in här och se vad du har för dig. Kram

Follow @ Instagram