fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

Jeg elsker å ‘pynte’ laptopen min med en inspirerende bakgrunn, og det har jeg gjort i mange år. Nå som høsten er her ville jeg lage en med høsttema, slik at hver gang jeg åpner laptopen – da blir jeg inspirert til å nyte høsten til det fulle. Om det så er ved å legge litt ekstra ‘effort’ i antrekkene mine, velvære og selvpleie, reise og utforske, eller rett og slett gjøre det litt ekstra koselig på interiørfronten. Alt dette i én bakgrunn er ingenting annet enn good vibes!

Neste onsdag får jeg en skikkelig smakebit på høsten. Da skal jeg nemlig hjem til Bergen for en liten uke! Gleder meg faktisk til å pakke meg inn i den store, chunky kåpen jeg kjøpte ny etter sommeren og ikke minst til å se både venner og familie igjen. Det blir litt rart å komme tilbake til leiligheten på Bjorøy igjen, spesielt siden jeg vet at denne snart skal ut for salg. Gjør litt vondt i hjertet – jeg skal ikke lyve. Men så fort jeg kommer på at jeg skal gjøre et helt hus om til mitt, DA gjør det ikke så vondt lengre! Det blir et nytt kapittel i livet, og jeg gleder meg selvfølgelig veldig til det. Ønsker dere en fiin torsdag ✨

13 Responses to Made a little something for a . .

  1. Du er så inspirerende! Gleder meg til å se hvordan dere får det både i Spania og det nye huset i Bergen! Når overtar dere til det nye huset, og skal dere gjøre mye før dere flytter inn?
    Ha en fin dag videre!

    • Tusen takk, snill du er! Vi overtar huset i januar. Skal gjøre en del før vi flytter inn, ja! Det blir ikke offisiel innflytning før til høsten igjen med tanke på at vi skal være i Marbella til september 😀 God kveld til deg!

  2. Elsker at du deler bakgrunnene dine med oss lesere slik at selv vi som ikke er så flinke på bilderedigering kan ha like fine bakgrunner som deg <3

Follow @ Instagram